Верховенство права.

• Автор теми Автор теми Kortes
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
Чтобы получать з/п на руки, счёт для этого открывать не обязательно. )

Ну.. Как я уже написал выше, будет инн, Сносить к ерам собачьим. И ни копейки калоедам.
А Вы в курсе сколько примерно это стоит или где то на форуме есть информация?

Чтобы получать з/п на руки, счёт для этого открывать не обязательно. )
Достаточно иметь руки. Да.
А Вы в курсе сколько примерно это стоит или где то на форуме есть информация?
Напиши Душечке Тарасу. Он проконсультирует.

Я вот точно не знаю адвокат ли Тарас. Но, при наличии адвоката заключается договор о правовой помощи. На основании которого можно вернуть бабос на эту самую помощь. Лучше у Тараса уточнить.
Не да.
Оффтоп
давайте позовём Тараса к нам?

Я вот точно не знаю адвокат ли Тарас. Но, при наличии адвоката заключается договор о правовой помощи. На основании которого можно вернуть бабос на эту самую помощь. Лучше у Тараса уточнить.

Не да.
Оффтоп
Я уже с ним списался.

Не да.
Оффтоп
Имеется в виду возврат судового сбора, а не услуги юриста.
Оффтоп
Не "некай"! ))

Имеется в виду возврат судового сбора, а не услуги юриста.
Оффтоп
Не "некай"! ))
Укушу. Я говорил о том, чтобы все затраты отбить. На услуги+судебный сбор. Нефиг шарагам йайцы расслаблять.

Укушу. Я говорил о том, чтобы все затраты отбить. На услуги+судебный сбор. Нефиг шарагам йайцы расслаблять.
А я имела в виду, если они успеют списать з/п.
Оффтоп
Я бы так не рисковала. ..

13 шараг взагальному на тисяч сто тіла,перший прилетів через вісім місяців,потім через місяць другий...затишья місяців чотири потім знову ж два зразу ж... На треш я не звертав уваги,на сусідів забив,це їх проблеми що до них хтось дзвонить,рідню попередив,робота також офіційна-попередженні були ще до просрочок,тільки раз запитали чи буду платити,сказав-ні ...ніхто не звільнив,як працював так і працюю далі...Бухгалтерія попереджена,знає,що вирішую спори через суд,тому тільки дзвонять мені коли нове впровадження приходить,і справам ходу не дає поки,що...
С такою бухгалтерію треба забухати я вам скажу))) так сказати віддячити

Назад
Угорі