В мене вже опустилися руки.

• Автор теми Автор теми Svetik#
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

Svetik#

Читач
Дописи
8
Реакції
0
Бали
2558
Svetik# не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Незнаю що вже робити. В мене 12 МФО вже є перша просрочка в Дінеро 7 днів. Батьки мене не розуміють, кажуть шукай гроші і закривай все, бо це позор. А "поміг мені " з такою кількістю кредитів , мій чоловік ігроман.

Незнаю що вже робити. В мене 12 МФО вже є перша просрочка в Дінеро 7 днів. Батьки мене не розуміють, кажуть шукай гроші і закривай все, бо це позор. А "поміг мені " з такою кількістю кредитів , мій чоловік ігроман.
Беріть чоловіка за шкірку та на роботу. У Вас не така й критична ситуація. Батьки майже нікого спочатку не розуміють. Для всього свій час.

Вибачайте що не сюди пишу ..Може хто підскаже як про цей сайт повідомити людей з мого села ...Знаю що мають проблеми ..но я зними неспілкувалась ніколи ....Може якось можна силку в фейсбук кинути???? І знаю що багато є таких в селі

Вибачайте що не сюди пишу ..Може хто підскаже як про цей сайт повідомити людей з мого села ...Знаю що мають проблеми ..но я зними неспілкувалась ніколи ....Може якось можна силку в фейсбук кинути???? І знаю що багато є таких в селі
Подивіться знизу поделится и соцмережі, в яких Ви можете поділитися!

Я листівки розклеїла по селі,роботі,місту...

На головній сторінці є функція "поділитись" і перелік месенджерів, в тому числі і Фейсбук.

Вкладення

• Безымянный.webp
    Безымянный.webp
    77.8 Кб · Перегляди: 33
Ну в селе проще простого) Люди верят тому,что на столбе написано. Распечатать сотню листов А4 с примерным текстом: Остановим МОШЕННИЧЕСТВО!!!
МФО грабят народ!!!
На сайте президента находится петиция о закрытии этих ГРАБИТЕЛЕЙ!!!
Не будьте равнодушны, заходите, подписывайте. ( Ссылка на сайт)
Завтра эта опухоль может стать и Вашей бедой, или Ваших близких.
Это рассклеивается на столбах,и на завтра во всех коровниках и лавочках- главная новость) С городом сложнее

Беріть чоловіка за шкірку та на роботу. У Вас не така й критична ситуація. Батьки майже нікого спочатку не розуміють. Для всього свій час.
Чоловік працює але теж в кредитах, а моєї зарплати до цього часу вистачало на пролонгації але більше платити не взмозі, та й не буду. Читаю цей форум вже тиждень і трошки стає легше.

Чоловік працює але теж в кредитах, а моєї зарплати до цього часу вистачало на пролонгації але більше платити не взмозі, та й не буду. Читаю цей форум вже тиждень і трошки стає легше.
Все одно треба дати прочуханки, щоб часу не було займатися дурницями.

Хтось писав щодо петиції стосовно закриття МФО на офіційному сайті президента, не можу знайти те повідомлення. Скажіть назву або номер петиції;)

Порушення правил форуму п.3.4
Хтось писав щодо петиції стосовно закриття МФО на офіційному сайті президента, не можу знайти те повідомлення. Скажіть назву або номер петиції;)
Верить, что зеля что-то сделает в пользу должников - анриал. Судите сами:
Зелю связывают с Коломойским;
Сам игорь валерьевич неоднократно намекает, что не прочь бы вернуть приватбанк, ибо своё-родное;
Приватбанк сливает данные мфо, что на форуме неоднократно доказывалось

Нить уловили?)

Нічого не платіть і забийте на них.Ви пролонгаціями вже все їм віддали.

Верить, что зеля что-то сделает в пользу должников - анриал. Судите сами:
Зелю связывают с Коломойским;
Сам игорь валерьевич неоднократно намекает, что не прочь бы вернуть приватбанк, ибо своё-родное;
Приватбанк сливает данные мфо, что на форуме неоднократно доказывалось

Нить уловили?)
В этом полностью согласна. Но все таки можно попробовать, а вдруг чудо свершитс?

У меня меньше мфо, но тоже много долгов. Брала на лечение. Поставили страшный диагноз. Выхода не было. Так сегодня позвонили папе... Сказали о кредите. Сказал, что лучше бы меня не лечили, а умерла. Зато всем спокойнее было бы. Вот так вот.

вы все сможете преодолеть.

Назад
Угорі