В мене ще немає просрочок але мікрозаймів уже на 120 тисяч

• Автор теми Автор теми Tanetochka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 172
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А чоловіка раніше відправити на заробітки не можна було додуматися, якщо не вистачало грошей на життя?!
І толку зараз, він поїхав і ви все віддаєте на МФО...А так на себе б зароблені гроші витрачали і на сім'ю !
Думаю, винні ви...та й говорити потрібно з чоловіком раніше будо, радитися , чи брати кредити!
Слухайте , що вам люди говорять, які вже через це пройшли і багато бачили !
Те що у вас є совість і ви все так хочете їм віддати , то вважаю добре , але подумайте з іншого боку , вони з вами церемонитися не будуть і йти на поблажки...поки вас можна доїти і вони це бачать, поки будуть це робити! Так що , думайте добре ...у них совісті точно немає!
Віддавайте краще гроші родичам у яких позичили кошти в першу чергу , там віддати потрібно !
З часом почитаєте більше інфи самі все зрозумієте!
Я вже писала раніше , що минулого року було все золото в ломбарді, чоловік поїхав вперше при мені закордон, відробили золото . Потім я сказала золото не здам, чекала , що все наладиться, а воно от як наладилось. Почались в серпні кредити і в жовтні знову чоловік поїхав. ...відробити вже не получається.

Так

кстати а разве рынок земли в Украине открыт ? Дачу с 6 сотками то можно продать - а вот сельские паи не слыхал чтобы продавали

кстати а разве рынок земли в Украине открыт ? Дачу с 6 сотками то можно продать - а вот сельские паи не слыхал чтобы продавали
продают и паи... нужно знать как (договор аренды с частником на 49 лет и оплата в полном размере

Да это 100% /заказуха чтобы платили история просто д*рьмо какие-то!!! Факты в студию скриншот как минимум 2-3 - х МФО с открытыми кредитора, 120 ТЫСЯЧ КАРЛ!!!
Ні, це не заказуха. Я пересвідчилась.

А чоловіка раніше відправити на заробітки не можна було додуматися, якщо не вистачало грошей на життя?!
Хоч питання й не мені адресоване, але розкажу як воно буває.
З тими заробітками не все так просто, то є робота на трьох об"єктах зараз, то по пару місяців якісь кількаденні шабашки. Тут візу дали, тут не дали, тут ніби і віза є, але вже людей не треба, шукається щось інше. Бувало, що тупо за останній місяць не платили. А час іде, гроші йдуть. Ми не раз на позичених місяць-другий перекантовувалися, там за два тижні чоловік відробляє і життя триває далі. Щоправда, зичили у найближчих родичів, без % і скорингової системи. І старалися відкладати але то як не одне треба то друге. А як остання тисяча то взагалі любить щось із ладу вийти.

Я незнаю такого. У мене садова ділянка приватизована. Доречі, нікому не потрібна? :rofl:

Хоч питання й не мені адресоване, але розкажу як воно буває.
З тими заробітками не все так просто, то є робота на трьох об"єктах зараз, то по пару місяців якісь кількаденні шабашки. Тут візу дали, тут не дали, тут ніби і віза є, але вже людей не треба, шукається щось інше. Бувало, що тупо за останній місяць не платили. А час іде, гроші йдуть. Ми не раз на позичених місяць-другий перекантовувалися, там за два тижні чоловік відробляє і життя триває далі. Щоправда, зичили у найближчих родичів, без % і скорингової системи. І старалися відкладати але то як не одне треба то друге. А як остання тисяча то взагалі любить щось із ладу вийти.
А в мене чоловік принципово ніде позичити нехоче. Мама так навчила. Довелося ось самій позичати...

Я незнаю такого. У мене садова ділянка приватизована. Доречі, нікому не потрібна? :rofl:
ні мені 100 % не потрібна - та а хіба ділянка покрие ваші борги - я думав у вас землі гектрів с 20 ))

ні мені 100 % не потрібна - та а хіба ділянка покрие ваші борги - я думав у вас землі гектрів с 20 ))
То хто зна, думала за 3тис $ і плюс заробіток чоловіка, то й повіддаємо і родичам і мфо. ..

То хто зна, думала за 3тис $ і плюс заробіток чоловіка, то й повіддаємоума і родичам і мфо. ..
Капец вы сходите с ума
Чаще сидите на форуме
И через месяц будете подкованнее любого юриста
Вам пишут не платить, вы пишите что ищите деньги
Вот уж детей ваших жалко

Tanetochka, не ображайтеся, але я десь на 80% певна, що ваша затія розрахуватися з усіма в строк увінчається крахом. Лишиться якась невеличка ниточка, потягнувши за яку клубок з боргами розмотається заново.
Якщо маєте змогу розраховуватися - розраховуйтесь з кожним МФО по черзі повністю. По можливості пишіть в Нацкомфінпослуг, звертайтеся в самі канторки і т.д. Тільки не пролонгуйте нічого, гроші на вітер

Tanetochka, не ображайтеся, але я десь на 80% певна, що ваша затія розрахуватися з усіма в строк увінчається крахом. Лишиться якась невеличка ниточка, потягнувши за яку клубок з боргами розмотається заново.
Якщо маєте змогу розраховуватися - розраховуйтесь з кожним МФО по черзі повністю. По можливості пишіть в Нацкомфінпослуг, звертайтеся в самі канторки і т.д. Тільки не пролонгуйте нічого, гроші на вітер
Я теж передчуваю крах. Розповідаю чоловіку про форум, що знайшла таких же, як я, він не реагує. Каже платити, доки є змога...

Ще не пролонгувала. Все покривала новими позиками

Вам лучше начать борьбу с ними. Как делала я. Сперва написала официальное письмо с просьбой реструктуризации и заморозки %. Только одни сразу согласились, остальные на мороз. Я подождала 7-10 дней просрочки, как раз сумма за каждый день набежала огромная. Так вот, написала письма в нацком (с копией на мфо). Меня звонками почти не мучали (кроме ССлоун), вот уже 3 мфо заморозили% и разбили платежи на пару месяцев, ещё одно мфо вообще списали все %, только тело до конца месяца оплачу и всё. С остальными так же борюсь.
Добрий вечір.Цілком з вами згодна,я також хочу боротися.Юрист підказав як правильно,теж написала листа,поки-що в манівео,а далі буде.Цілий рік пролонгувала,боялася,вночі не спала.Досить!!!Коли вже нажеруться своїми%?!

Я теж передчуваю крах. Розповідаю чоловіку про форум, що знайшла таких же, як я, він не реагує. Каже платити, доки є змога...

Ще не пролонгувала. Все покривала новими позиками
ну даваите посчитаите ваши % месячные с 120 000 - ( извините на русском мне так проще ) пускай 1,5 % в день МФО в среднем - это грубо говоря 50 000 гривен только пролонгации - проще на 3 года где то исчезнуть

ну даваите посчитаите ваши % месячные с 120 000 - ( извините на русском мне так проще ) пускай 1,5 % в день МФО в среднем - это грубо говоря 50 000 гривен только пролонгации - проще на 3 года где то исчезнуть
Мені тяжко зараз прийняти якесь рішення ,ще 10 днів тому, я жила з думками, що я одна в Україні в такій сраці. Чесно. Гризла себе. Побачила рекламу форуму на фб і прозріла, та я не спала 2 ночі тоді від шоку, що я не одна така...досі хожу і тільки по це думаю. Жила в своїй коморі і думала: що я наробила. С виявляється нас таких Дуже багато!

Все покривала новими позиками
частину нових позик ви брали там, де закривали старі і збільшували ліміт. У вільний вечір просто для самозаспокоєння озбройтеся листочком, калькулятором чи Екселем і просто по кожній фірмі зробіть звіт за весь період: скільки взяли і скільки віддали. Залишиться якась частина фірм, де брали перший раз - їм ви по факту будете винні. А решту - подивіться скільки вони на вас, на роботі вашого чоловіка заробили і совість буде мучити вас менше. А в цій справі, найперше треба ліквідувати почуття провини. Спочатку вирішити проблему з емоціями, потім з фактами.

Мені тяжко зараз прийняти якесь рішення ,ще 10 днів тому, я жила з думками, що я одна в Україні в такій сраці. Чесно. Гризла себе. Побачила рекламу форуму на фб і прозріла, та я не спала 2 ночі тоді від шоку, що я не одна така...досі хожу і тільки по це думаю. Жила в своїй коморі і думала: що я наробила. С виявляється нас таких Дуже багато!
аналогічна ситуація

Да у меня знакомых только человек 5 которые не вернули микрозаимы - вроде все живые . Правда некоторые оперативно переписали имущество на родичей - проблема с МФО - у десятков а может и сотен тысяч граждан Украины

Да у меня знакомых только человек 5 которые не вернули микрозаимы - вроде все живые . Правда некоторые оперативно переписали имущество на родичей - проблема с МФО - у десятков а может и сотен тысяч граждан Украины
А в мене лише 1 знайомий взяв і не віддав. Я про мфо взнала лише в серпні. А люди вже кинули їх 2 роки назад :ahaha:. А щоб ще хтось брав я незнаю таких. Незнала до форуму. .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі