В мене ще немає просрочок але мікрозаймів уже на 120 тисяч

• Автор теми Автор теми Tanetochka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 172
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Земель у мене вистачає, але щось у мене таке відчуття , що з мфо я скоро тим і займатимуся, що повернуся у батьківську хату картоплі садити та коровам хвости в'язати....З великої посади і колгосп :help::russian_roulette::facepalm:.....І нехай правоохоронні органи не звучать для вас, як щось Значуще. Це для людей вони ще напинатимуться, а для своїх. ...Це зміїне кодло, яке тебе зжерає, не лишаючи кісток! Їм лише дай за що зачепитися , на другий день опинишся на вулиці...і ніхто тебе не згадає через день...
Ви вбили остаточно мою думку про правоохоронні органи(((За що в принципі "ДЯКУЮ" !!!По трохи розумію, що сам повинен себе захищати і відповідати за своі вчинки! А на рахунок змііного кодла...не переймайтесь;) майже всюди так...це просто випадок, коли, люди відчувають себе кращими по відношенні до інших, бо насправді там ого-го яких проблем, а біда інших дає ім можливість самоствердитись і знайти того, в кого ще гірше!!!

Ви вбили остаточно мою думку про правоохоронні органи(((За що в принципі "ДЯКУЮ" !!!По трохи розумію, що сам повинен себе захищати і відповідати за своі вчинки! А на рахунок змііного кодла...не переймайтесь;) майже всюди так...це просто випадок, коли, люди відчувають себе кращими по відношенні до інших, бо насправді там ого-го яких проблем, а біда інших дає ім можливість самоствердитись і знайти того, в кого ще гірше!!!
100%

Привіт. Незнаю , де правильно розпочати знайомство. Я Таня. Форум читаю вже днів 10 , зареєстрована лише сьогодні. В мене ще немає просрочок але мікрозаймів уже на 120 тисяч (з%). Спочатку було все весело і легко, бо брала без %. Брала тому, що в декреті, чоловік приносить додому по 2 тис в місяць , а у нас 2 дітей і зйомна квартира. Віддавати, звісно, не було чим і понеслося. ...взяла інший, погасила перший і тд. Заставила чоловіка поїхати закордон , почали чесно виплачувати , в самих зуби на поличках , бачу, що вже не вистачає навіть грошей, які чоловік там заробляє бо в ці кредити гроші падають, як пальне в пічку, що не дай, то з'їсть, а інші немає чим гасити та продовжувати. Чоловік розповів все своїм батькам, вони в шоці , позичили у родичів 50 тис грн, я що могла, покрила , але це теж все впало , як в пічку бо ж 70 тис інших мікрозаймів постійно просять їсти. Ну і як у багатьох, всі винуватять мене, хоч брали свідомо разом, бо пропадали з голоду. Ваш форум мене дуже заспокоїв, хоч це і не зовсім правильний спокій - що я не одна така . Єдине, що я не можу собі дозволити не платити, бо я працюю (коли не в декреті)) офіційно уже 20 років в правоохоронних органах і для мене це буде повна ж....па, коли писатимуть на роботу, а її я вказувала, коли оформлялася. Хочу ще сказати, що я хоч і плачу всі займи, проте до мене теж дууууже часто телефонують і мовчать. З стаціонарних, мобільних, приватних! !!!! До чого це я незнаю, зробила висновок, що хочуть записати, як я кажу 'да'. Чомусь ще з літа у мене такі думки, бо маю таку звичку замість 'ало' казати 'да'. Думаю может перестраховуються, вставлять запис, коли їм буде зручно. І завжди мовчать! Всім терпіння і перемоги. Я все ж вважаю, що лізли ми в це свідомо і оплатити тіло і відсотки, хоч вони і захмарні, ми мусимо, а як там буде в мене все складатися далі, триматиму в курсі. Виставила вже земельну ділянку на продаж5. Весело пройшов декрет. І не 20 років вже, а в таке вляпалася..
Вы что? Участок это инвестиции в будущее детей. Ни в коем случае не отдавайте мошенникам. На работе, знакомым скажите, что кто-то слил инфо и шантажируют из-за несуществуещего долга. Начальник, знакомые пусть откровенно посылают и они отстанут, начнут искать другие контакты. Землю оставьте в покое.

Что то подозрительная история получается. Вы как никто должны знать их методы работы и что на них с вашей стороны модно найти управу.
Это скорее призыв к не плательщикам, что надо платить...
Знаю по себе пока не было просрочек ни кто мне не звонил и не тревожил.

Что то подозрительная история получается. Вы как никто должны знать их методы работы и что на них с вашей стороны модно найти управу.
Позвольте не согласиться, когда ввязалась в это д*рьмо,тобишь мфо, тоже имели место странные звонки молчали в трубку..., а для автора -простите,конечно, но не забивайте дурным голову, читайте форум, не продавайте землю, не думайте,что вы одна такая ,,отвэтствэнная,, останетесь без земли по уши в мфо. Читайте форум, у людей тут слезьми и болью написано....,эх мне бы раньше его найти...

Останнє редагування:
Берите пример с тех, кто загоняет нас во все это-"Если проблему можно решить за деньги-то это не проблема, а расходы"! Сегодня их нет, завтра могут появиться...

Tanetochka, щось ви занадто правильна по відношенню до мфо прям землю біжете продавати лиш би віддати мфошнікам гроші.а чому коли не було що їсти ви землю не продали а залізли в мфо.дивно працювати в правоохоронних органах і боятись шахрайських дій з боку цих контор.що за 20 років немае впливових знайомих в цих органах щоб поклали на місце мфо?
Може жінці просто соромно,з такими питаннями звертатися,тобіж всі дізнаются ......ну на роботі я маю на увазі..

Все! У мене почався шторм. Манівео, Сслоан, май валет. Прострочений мпксимув 9 днів. Голова кругом!!! Жінка псіхує. Катастрофа. Що далі не знаю!! Порадьте!!!

Вам лучше начать борьбу с ними. Как делала я. Сперва написала официальное письмо с просьбой реструктуризации и заморозки %. Только одни сразу согласились, остальные на мороз. Я подождала 7-10 дней просрочки, как раз сумма за каждый день набежала огромная. Так вот, написала письма в нацком (с копией на мфо). Меня звонками почти не мучали (кроме ССлоун), вот уже 3 мфо заморозили% и разбили платежи на пару месяцев, ещё одно мфо вообще списали все %, только тело до конца месяца оплачу и всё. С остальными так же борюсь.
А можно хоть одно письмо как вы писали на МФО, чувствую нужно тоже начинать писать.

Все! У мене почався шторм. Манівео, Сслоан, май валет. Прострочений мпксимув 9 днів. Голова кругом!!! Жінка псіхує. Катастрофа. Що далі не знаю!! Порадьте!!!
Як зараз справи? В мене теж на початку травня почались просрочки. Спочатку по сто разів на день дзвонили, тепер тільки самі відморожені спілкуються зі мною. Я граю за їхніми правилами: вони намагаються мені мозок знести, а виходить що я їм психіку ушатую :crazy: А коли кидають слухавку посеред розмови, то я починаю надзвонювати на гарячу лінію контори та виношу мозок їхнім співробітникам. Не на того напали, під....си :tease::metal:

Як зараз справи? В мене теж на початку травня почались просрочки. Спочатку по сто разів на день дзвонили, тепер тільки самі відморожені спілкуються зі мною. Я граю за їхніми правилами: вони намагаються мені мозок знести, а виходить що я їм психіку ушатую :crazy: А коли кидають слухавку посеред розмови, то я починаю надзвонювати на гарячу лінію контори та виношу мозок їхнім співробітникам. Не на того напали, під....си :tease::metal:
З МФО закрив. Деякі заглохли. Мовчать. Кредит каса, манібум , с*ськи наярюють. 365 наярюють волнообразно. Режим сніжинки, повний ігнор. Пишуть, звичайно, різну муть.Терпіння, колеги))

Вам лучше начать борьбу с ними. Как делала я. Сперва написала официальное письмо с просьбой реструктуризации и заморозки %. Только одни сразу согласились, остальные на мороз. Я подождала 7-10 дней просрочки, как раз сумма за каждый день набежала огромная. Так вот, написала письма в нацком (с копией на мфо). Меня звонками почти не мучали (кроме ССлоун), вот уже 3 мфо заморозили% и разбили платежи на пару месяцев, ещё одно мфо вообще списали все %, только тело до конца месяца оплачу и всё. С остальными так же борюсь.
Добрый день, вы писали письма в МФО или сразу в нацком?

Мне при первом займе в динеро тоже звонили до даты погашения где-то за неделю и тупо молчали. Поти поишла смс, мол карта заблокирована банком. Там отдельная тема. Первый займ погасила нормально. Звонки прекратились. На втором займе за неделю до погашения наяривали с предложением пролонгации, ежедневно при чем. Мои слова, что я не планирую продлевать, а буду закрывать как будто в никуда, пацан, как баран прет линию - пролонгации. На третий займ я уже сама просто продлевала, ибо закрывать было нечем (на тот момент уже нахваталась около пяти мфо). Ну, а на сегодняшний день 16 шт, два гашу постепенно частями. По ним пока без просрочек. Сос кредит и слон кредит. В планах закрыть кредит 365. Так что некоторые чмфошники оборзевшие еще до начала просрочек.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі