Tanetochka
Форумчанин
- Дописи
- 89
- Реакції
- 133
- Бали
- 363
Tanetochka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт. Незнаю , де правильно розпочати знайомство. Я Таня. Форум читаю вже днів 10 , зареєстрована лише сьогодні. В мене ще немає просрочок але мікрозаймів уже на 120 тисяч (з%). Спочатку було все весело і легко, бо брала без %. Брала тому, що в декреті, чоловік приносить додому по 2 тис в місяць , а у нас 2 дітей і зйомна квартира. Віддавати, звісно, не було чим і понеслося. ...взяла інший, погасила перший і тд. Заставила чоловіка поїхати закордон , почали чесно виплачувати , в самих зуби на поличках , бачу, що вже не вистачає навіть грошей, які чоловік там заробляє бо в ці кредити гроші падають, як пальне в пічку, що не дай, то з'їсть, а інші немає чим гасити та продовжувати. Чоловік розповів все своїм батькам, вони в шоці , позичили у родичів 50 тис грн, я що могла, покрила , але це теж все впало , як в пічку бо ж 70 тис інших мікрозаймів постійно просять їсти. Ну і як у багатьох, всі винуватять мене, хоч брали свідомо разом, бо пропадали з голоду. Ваш форум мене дуже заспокоїв, хоч це і не зовсім правильний спокій - що я не одна така . Єдине, що я не можу собі дозволити не платити, бо я працюю (коли не в декреті)) офіційно уже 20 років в правоохоронних органах і для мене це буде повна ж....па, коли писатимуть на роботу, а її я вказувала, коли оформлялася. Хочу ще сказати, що я хоч і плачу всі займи, проте до мене теж дууууже часто телефонують і мовчать. З стаціонарних, мобільних, приватних! !!!! До чого це я незнаю, зробила висновок, що хочуть записати, як я кажу 'да'. Чомусь ще з літа у мене такі думки, бо маю таку звичку замість 'ало' казати 'да'. Думаю может перестраховуються, вставлять запис, коли їм буде зручно. І завжди мовчать! Всім терпіння і перемоги. Я все ж вважаю, що лізли ми в це свідомо і оплатити тіло і відсотки, хоч вони і захмарні, ми мусимо, а як там буде в мене все складатися далі, триматиму в курсі. Виставила вже земельну ділянку на продаж5. Весело пройшов декрет. І не 20 років вже, а в таке вляпалася..