В мене ще немає просрочок але мікрозаймів уже на 120 тисяч

• Автор теми Автор теми Tanetochka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 172
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Дякую за розуміння.
Та нема за що. Мені, якраз, завжди не вистачало відповідальності, я вважаю, що якраз це і зіграло зі мною злий жарт...
А ви так переймаєтесь цим...
Вибачте, якщо я правильно зрозуміла, ви з Рівного?

Цікаво , як на мене, було б дізнатися яка вікова категорія більше всього попалася на водочку мфо. І відповідно чому є такі як я (старші, виховані ще СССР, відповідальні (аж занадто) і є, як мені здається , молодь, яка вміє і вправно застосовує закони і тому не платить. Думаю тут є якась закономірність. .

Та нема за що. Мені, якраз, завжди не вистачало відповідальності, я вважаю, що якраз це і зіграло зі мною злий жарт...
А ви так переймаєтесь цим...
Вибачте, якщо я правильно зрозуміла, ви з Рівного?
Так, я з Рівного

Цікаво , як на мене, було б дізнатися яка вікова категорія більше всього попалася на водочку мфо. І відповідно чому є такі як я (старші, виховані ще СССР, відповідальні (аж занадто) і є, як мені здається , молодь, яка вміє і вправно застосовує закони і тому не платить. Думаю тут є якась закономірність. .

Так, я з Рівного

*На вудочку, вибачте

Так, я з Рівного
І ваш чоловік в Рівному не зміг найти нормального заробітку?

молодежь не платит потому что ветер в голове и с них взятки гладки . Имущества нет - многие студенты . Что им терять ? Только кредитную историю

Вы знаете, не согласна. Трясут как и всех. Им без разницы
молодежь не платит потому что ветер в голове и с них взятки гладки . Имущества нет - многие студенты . Что им терять ? Только кредитную историю

знаю просто 2 их студенты колледжа в нашем городе взяли кредиты прогуляли - и никто их особо не трясет - родителям да достаетса

І ваш чоловік в Рівному не зміг найти нормального заробітку?
Ви маєте на увазі бурштин? :facepalm: я не дозволила. ..А сам він роботи ні до мене, ні при мені, ні після мене роботи постійної не маєтиме, мабуть. Мама так виховала. Вкинула його після школи на заробітки в Пітер, бо сестру треба було женити. А про те що син без освіти і майбутнього синові не пояснила . Головне доцю видати заміж було. Так він по заробітках і скитається. ..а заробітки, то діло таке: сьогодні є, завтра нема, а ще завтра здоров'я немає на заробітки . Доки зустрічалися , то все було не помітно, а дитина родилась, то почав заявляти, що нікуди не поїде, хоче бачити як дочка росте. От і надививсяo_O

Ви маєте на увазі бурштин? :facepalm: я не дозволила. ..А сам він роботи ні до мене, ні при мені, ні після мене роботи постійної не маєтиме, мабуть. Мама так виховала. Вкинула його після школи на заробітки в Пітер, бо сестру треба було женити. А про те що син без освіти і майбутнього синові не пояснила . Головне доцю видати заміж було. Так він по заробітках і скитається. ..а заробітки, то діло таке: сьогодні є, завтра нема, а ще завтра здоров'я немає на заробітки . Доки зустрічалися , то все було не помітно, а дитина родилась, то почав заявляти, що нікуди не поїде, хоче бачити як дочка росте. От і надививсяo_O
А де в Рівному бурштин копають, на Хіміку?Ні не бурштин, я про роботу в самому місті. В Рівному на різних шабашках можна добре заробляти, але не лінуватись працювати...
Є багато будівництв, куди потрібні різноробочі і туди беруть. Якщо у чоловіка є армія, то ще простіше(можу підкинути ідею, і не в військо).

І ще питання, чи чоловік офіційно працевлаштований?

А де в Рівному бурштин копають, на Хіміку?Ні не бурштин, я про роботу в самому місті. В Рівному на різних шабашках можна добре заробляти, але не лінуватись працювати...
Є багато будівництв, куди потрібні різноробочі і туди беруть. Якщо у чоловіка є армія, то ще простіше(можу підкинути ідею, і не в військо).

І ще питання, чи чоловік офіційно працевлаштований?
Ні. Він не влаштований офіційно. І на будівництві постійно. Тільки його то кинуть, то не сезон, то ще якась болячка, то дом не такий, то хлопці кинули. Загалом, так і сталося, місяць нічого, місяць 1000 чи дві, потім знову: ти непанімаєш, сказали чекати. ..І от тепер я тут! Не служив! Давно вже був би біля мене, я прилаштувала б без проблем...

Что то подозрительная история получается. Вы как никто должны знать их методы работы и что на них с вашей стороны модно найти управу.
Это скорее призыв к не плательщикам, что надо платить...
Знаю по себе пока не было просрочек ни кто мне не звонил и не тревожил.

Что то подозрительная история получается. Вы как никто должны знать их методы работы и что на них с вашей стороны модно найти управу.
Это скорее призыв к не плательщикам, что надо платить...
Знаю по себе пока не было просрочек ни кто мне не звонил и не тревожил.
Да это 100% /заказуха чтобы платили история просто д*рьмо какие-то!!! Факты в студию скриншот как минимум 2-3 - х МФО с открытыми кредитора, 120 ТЫСЯЧ КАРЛ!!!

Не розумію, що тут дивного. Мені здається, людина виклала все як є. Просто вона зараз на початковій стадії, де було 99% форумчан і в неї є тільки один варіант - платити і тягнути всіма способами. З часом їй відкриються інші варіанти.

Та якось і про чоловіка не пляше, і про Рівне мало знає...

Щось не те...

час покаже

Да это 100% /заказуха чтобы платили история просто д*рьмо какие-то!!! Факты в студию скриншот как минимум 2-3 - х МФО с открытыми кредитора, 120 ТЫСЯЧ КАРЛ!!![/QUOсогласна
Призыв платить выглядит среди должников не очень
Они разводят людей на постоянный круговорот мфо
Взял одни,потом другой, перекрыл третьим
Где вы даже в конч эуропе такие % видели?
Сами разводят,то и получают
Жизнь под названием вечно должен
Всех в *****
Каллы,привет!
Мразюки
Еще и угрожают всем

Tanetochka,
murlyka, я тоже об этом писал странно все как то

Чомусь у мене немає ні настрою, ні бажання вам усім окремо щось доказувати, як і всім разом, чесно. Якщо людина не така , як ви, то значить заказуха? Що з чоловіком? Що з Рівне не так? Що не збігається?

Я навіть незнаю як сюди скріншот вставити, та й бажання не маю. Тут про суди пишуть, що мають доказати борг, а виявляється і в форум потрібні докази ???? Нехай самий не віруюючий напише мені у вайбер, я покажу скріншоти

Tanetochka, та будь те ким хочете.продайте все і землю і будинок і нирку лиш раді всього святого віддайте борги мфо.

Буду думати. ..Я весь час думала про те, що чоловік довів до такого стану своїми не заробітками, а тепер розумію, що саме до такого стану довела моя правильність (що все всім потрібно віддати в срок). Була б я трішки не такою відповідальною і не такою затурканою безгрошів'ям у декреті, до такого стану з мфо я б не дійшла. Як в тумані все...Поки по голові не шандарахнула сума за 100тис грн .
А чоловіка раніше відправити на заробітки не можна було додуматися, якщо не вистачало грошей на життя?!
І толку зараз, він поїхав і ви все віддаєте на МФО...А так на себе б зароблені гроші витрачали і на сім'ю !
Думаю, винні ви...та й говорити потрібно з чоловіком раніше будо, радитися , чи брати кредити!
Слухайте , що вам люди говорять, які вже через це пройшли і багато бачили !
Те що у вас є совість і ви все так хочете їм віддати , то вважаю добре , але подумайте з іншого боку , вони з вами церемонитися не будуть і йти на поблажки...поки вас можна доїти і вони це бачать, поки будуть це робити! Так що , думайте добре ...у них совісті точно немає!
Віддавайте краще гроші родичам у яких позичили кошти в першу чергу , там віддати потрібно !
З часом почитаєте більше інфи самі все зрозумієте!

Чомусь у мене немає ні настрою, ні бажання вам усім окремо щось доказувати, як і всім разом, чесно. Якщо людина не така , як ви, то значить заказуха? Що з чоловіком? Що з Рівне не так? Що не збігається?

Я навіть незнаю як сюди скріншот вставити, та й бажання не маю. Тут про суди пишуть, що мають доказати борг, а виявляється і в форум потрібні докази ???? Нехай самий не віруюючий напише мені у вайбер, я покажу скріншоти
Давайте номер...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі