В мене ще немає просрочок але мікрозаймів уже на 120 тисяч

• Автор теми Автор теми Tanetochka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 172
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Kristinadg, да все верно. Просто так называется официально.

Ассоль, я думаю такое разбирательство могут устроить начальники, но мама только глава отдела. Я не спрашивал еще если чесн.

в налоговую не рискнут

Ассоль, я думаю такое разбирательство могут устроить начальники, но мама только глава отдела. Я не спрашивал еще если чесн.
поговорите с мамой на эту тему, а насчет налоговой проверки, то это ж тоже можно их (мфо) так же как они нас попугать, будут тявкать. будут их бухгалтерию трясти, управа на них есть.
Да, и мама ни в коем случае ничего пусть не продает, это совсем не тот случай для этого. Лучше к своим юристам на работе сходит, они там должны быть, проконсультируют, поговорите с ней об этом.

Ну от, варіант з вищими ланками переговорити, порадитись і потрясти ті ж мфо!!!
мама только вчера узнала. Сегодня будем разговаривать. Да, и Вы сами должны понимать, что просто так никто не будет их проверять.

в налоговую не рискнут
ну, я Вам отпишусь рискнут или нет)

мама только вчера узнала. Сегодня будем разговаривать. Да, и Вы сами должны понимать, что просто так никто не будет их проверять.
Та хоча б на підставі того, чому вони дзвонять і що вимагають з мами, якщо вона не поручитель і не відповідає за ваш кредит...хто дзвонить, оформлена ця людина в компаніі і платять за неі податок чи ні??? Ваша мама краще знає...

Щось і я думаю, що не ризикнуть...

Kristinadg, я читал про эти МФО, то там вообще нет такого понятия, как поручитель. (юристы поправьте). То есть я хочу сказать, что контактное лицо не равно поручитель. И с точки зрения закона требовать оплаты долга за чужой кредит в МФО бессмысленно. Просто давят на мораль.

Kristinadg, я читал про эти МФО, то там вообще нет такого понятия, как поручитель. (юристы поправьте). То есть я хочу сказать, что контактное лицо не равно поручитель. И с точки зрения закона требовать оплаты долга за чухой кредит в МФО бессмысленно.
Саме так!!!

ну, я Вам отпишусь рискнут или нет)[/QUOTE]

Банки мені на роботу в поліцію звонили на раз-два! І дуже любили з моїми коліжанками спілкуватися.
Їм взагалі це пофіг , повірте.

Приват звонив часто , ПУМБ дзвонили. Все виложуввли по цифрах і межах моєї наглості їм не платити. .

Банки мені на роботу в поліцію звонили на раз-два! І дуже любили з моїми коліжанками спілкуватися.

Приват звонив часто , ПУМБ дзвонили. Все виложуввли по цифрах і межах моєї наглості їм не платити. .[/QUOTE]
По ходу всі роблять, що захочуть(((і ім плювати можна чи не можна!!! А Ваші "коліжанки" напевне з радістю з ними спілкувались?!?

Приват звонив часто , ПУМБ дзвонили. Все виложуввли по цифрах і межах моєї наглості їм не платити. .
По ходу всі роблять, що захочуть(((і ім плювати можна чи не можна!!! А Ваші "коліжанки" напевне з радістю з ними спілкувались?!?[/QUOTE]
Ще б пак! Звісно! А потім розносили по всіх кабінетах далі. З геометричною прогресією. Такий у нас народ. Знаю, що одна з них , що більше всього балакуча була, сама зараз в кредитах по вуха. Хоч і не в таких, як я. Але все ж

По ходу всі роблять, що захочуть(((і ім плювати можна чи не можна!!! А Ваші "коліжанки" напевне з радістю з ними спілкувались?!?
Ще б пак! Звісно! А потім розносили по всіх кабінетах далі. З геометричною прогресією. Такий у нас народ. Знаю, що одна з них , що більше всього балакуча була, сама зараз в кредитах по вуха. Хоч і не в таких, як я. Але все ж[/QUOTE]
Люди швидко забувабть, в якій були ...опі:(

І ще згадала , що мій співробітник колись мав кредитку в ПБ на 7 тис і не платив. Забив . То вони його вичисляли через мене!!!! Хоч він мене ніколи і ніде не вказував! Дзвонили мені щодня мабуть місяців 3 . Кажу я лише його знаю , що він такий є, відношення до нього ніякого не маю. Поки не сказала, що я в декрет йду, не заспокоїлися. А брала трубку завжди , бо думала, що телефонують мені щодо моєї кредитки.

А ви кажете бояться якихось структурних органів...Вони не бояться нічого. Бо хто дзвонив не вичислиш, в лоб не дасиш і взагалі, де гроші, там і правда...

Вполне возможно, есть такой прикол, слышал ранее где-то. Вот не помню, куда применялся только.
А мне на прошлой недели позвонили сказали ,что проводят соц опрос, какой то проэкт *Архитектура* и задали 3 вопроса на которые я ответила НЕТ.
1. Завтракаете ли Вы по утрам?
2.Сбалансировано ли Ваше питание в течение дня?
3.Употребляете ли Вы витамины и еще чего то там для здоровья.
После разговора сижу и думаю, какая в xepa архитектура и на куя им знать сколько раз и чем я питаюсь.
Может и вправду им нужно было запись с моими НЕТ. Так я думаю не настолько у меня суммы в мфо большие и не так и много этих контор,чтобы проявлять такую стратегию по выбиванию долгов.

А мне на прошлой недели позвонили сказали ,что проводят соц опрос, какой то проэкт *Архитектура* и задали 3 вопроса на которые я ответила НЕТ.
1. Завтракаете ли Вы по утрам?
2.Сбалансировано ли Ваше питание в течение дня?
3.Употребляете ли Вы витамины и еще чего то там для здоровья.
После разговора сижу и думаю, какая в xepa архитектура и на куя им знать сколько раз и чем я питаюсь.
Может и вправду им нужно было запись с моими НЕТ. Так я думаю не настолько у меня суммы в мфо большие и не так и много этих контор,чтобы проявлять такую стратегию по выбиванию долгов.
Хто знає, мені телефонували ще літом, коли в мене теж було мало мфо. Зараз вже такого немає. Зараз іноді приватні номери телефонують і міські, по типу 034, 032. І мовчать.

І ще згадала , що мій співробітник колись мав кредитку в ПБ на 7 тис і не платив. Забив . То вони його вичисляли через мене!!!! Хоч він мене ніколи і ніде не вказував! Дзвонили мені щодня мабуть місяців 3 . Кажу я лише його знаю , що він такий є, відношення до нього ніякого не маю. Поки не сказала, що я в декрет йду, не заспокоїлися. А брала трубку завжди , бо думала, що телефонують мені щодо моєї кредитки.

А ви кажете бояться якихось структурних органів...Вони не бояться нічого. Бо хто дзвонив не вичислиш, в лоб не дасиш і взагалі, де гроші, там і правда...
Моя остання надія на справедливість по-трохи тає(((

в налоговую не рискнут
Информирую Вас на сегодняшний день насчет мамы с органов. Еще вчера утром грозились ей позвонить сразу же, поскольку я сильно умный и знаю очень много слов. До сих пор на тлф ноль звонков. Хз мб они знают, что все рабочие номера прослушиваются и отслеживаются.

Хотя по сути какая им разница от этого?

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі