В кого є судова практика з Єліт Фінанс

• Автор теми Автор теми semsport
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K
  • Теґи Теґи
    еліт фінанс

semsport

Форумчанин
Дописи
66
Реакції
5
Бали
1765
semsport не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня нещодавно отримав смс повідомлення от еліт Фінанс що направили позов в суд, вони викупили мій долг у таскомбанк, спорт банк. В кого є який досвід судових справ з еліт Фінанс поділіться будь ласка?

Вкладення

• 86EFA168-98BA-4512-AB11-013B408EA2A0.webp
    86EFA168-98BA-4512-AB11-013B408EA2A0.webp
    141 Кб · Перегляди: 107

у меня есть судовая практика с этой компанией. было тело долга 32к, элит финанс подали в суд и захотели 90к. нанял адвоката с этого форума, проиграли суд. нанял другого адвоката с этого форума, и пошли на апелляцию, и опять проиграли суд. в итоге с тела 32к я должен 90к, + 10 % частному исполнителю.

у меня есть судовая практика с этой компанией. было тело долга 32к, элит финанс подали в суд и захотели 90к. нанял адвоката с этого форума, проиграли суд. нанял другого адвоката с этого форума, и пошли на апелляцию, и опять проиграли суд. в итоге с тела 32к я должен 90к, + 10 % частному исполнителю.
попахує пі....жом

це так дивно адже інші суди в тому апеляційні рко списували

Останнє редагування:
Доброго дня нещодавно отримав смс повідомлення от еліт Фінанс що направили позов в суд, вони викупили мій долг у таскомбанк, спорт банк. В кого є який досвід судових справ з еліт Фінанс поділіться будь ласка?
це не повідомлення від суду, а лякалка. Працювати є з чим тоді, коли є в суді справа - див на вебсайті суд влади

закон Украины "нельзя насчитать больше 50% от тела кредита"
це по штрафах є обмеження в такому варіанті, а по процентах певні обмеження денної ставки і з врахуванням перехідних положень. Кожну справу треба дивитись по конкретних матеріалах, все інше - ДУЖЕ ПРИБЛИЗНО і в загальному

Доброго дня. Мені прийшло рішення суду вчора: у задоволені позову еліт фінанс відмовити. Дякую адміну за чудову групу і всім хто в свій час мене підтримав.

Доброго дня. Мені прийшло рішення суду вчора: у задоволені позову еліт фінанс відмовити. Дякую адміну за чудову групу і всім хто в свій час мене підтримав.
Щиро вітаю Вас! ;)

І що далі було ???

Михаил Разинов,
Три суда з ними були,виконавчі є провадження, арешт частини майна та карток...буду з ними договорюватись...

Михаил Разинов,

Три суда з ними були,виконавчі є провадження, арешт частини майна та карток...буду з ними договорюватись...
а підкажіть, як це 3 суди було? суд першої інстанції, апеляція, Ви подавали на касацію чи вони?
яка сума?

Суди на три кредита від альфа банку "еліт фінанс",була постанова про об'єднання кредитів,сума приблизно 182тис.я не чого подавав, перший з ними суд програв.

Суди на три кредита від альфа банку "еліт фінанс",була постанова про об'єднання кредитів,сума приблизно 182тис.я не чого подавав, перший з ними суд програв.
Доброго дня. А яка область, якщо не таємниця, та чиє згадка в позові про договір факторингу між еліт-фінанс та тов фк "форт"?

Добрий день,це Волинська область,згадки не має ,тільки три виконавчих проваджень від" еліт фінанс" від альфи банку ці борги були.

Добрий день,це Волинська область,згадки не має ,тільки три виконавчих проваджень від" еліт фінанс" від альфи банку ці борги були.
Я розумію,що від А- банка....Мене більше цікавить з ким А-банк уклали договір факторингу? "На пряму" з еліт-фінансом?

Назад
Угорі