В кого є судова практика з Єліт Фінанс

• Автор теми Автор теми semsport
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K
  • Теґи Теґи
    еліт фінанс

semsport

Форумчанин
Дописи
66
Реакції
5
Бали
1765
semsport не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня нещодавно отримав смс повідомлення от еліт Фінанс що направили позов в суд, вони викупили мій долг у таскомбанк, спорт банк. В кого є який досвід судових справ з еліт Фінанс поділіться будь ласка?

Вкладення

• 86EFA168-98BA-4512-AB11-013B408EA2A0.webp
    86EFA168-98BA-4512-AB11-013B408EA2A0.webp
    141 Кб · Перегляди: 90

у меня есть судовая практика с этой компанией. было тело долга 32к, элит финанс подали в суд и захотели 90к. нанял адвоката с этого форума, проиграли суд. нанял другого адвоката с этого форума, и пошли на апелляцию, и опять проиграли суд. в итоге с тела 32к я должен 90к, + 10 % частному исполнителю.

у меня есть судовая практика с этой компанией. было тело долга 32к, элит финанс подали в суд и захотели 90к. нанял адвоката с этого форума, проиграли суд. нанял другого адвоката с этого форума, и пошли на апелляцию, и опять проиграли суд. в итоге с тела 32к я должен 90к, + 10 % частному исполнителю.
попахує пі....жом

це так дивно адже інші суди в тому апеляційні рко списували

Останнє редагування:
Доброго дня нещодавно отримав смс повідомлення от еліт Фінанс що направили позов в суд, вони викупили мій долг у таскомбанк, спорт банк. В кого є який досвід судових справ з еліт Фінанс поділіться будь ласка?
це не повідомлення від суду, а лякалка. Працювати є з чим тоді, коли є в суді справа - див на вебсайті суд влади

закон Украины "нельзя насчитать больше 50% от тела кредита"
це по штрафах є обмеження в такому варіанті, а по процентах певні обмеження денної ставки і з врахуванням перехідних положень. Кожну справу треба дивитись по конкретних матеріалах, все інше - ДУЖЕ ПРИБЛИЗНО і в загальному

Доброго дня. Мені прийшло рішення суду вчора: у задоволені позову еліт фінанс відмовити. Дякую адміну за чудову групу і всім хто в свій час мене підтримав.

Доброго дня. Мені прийшло рішення суду вчора: у задоволені позову еліт фінанс відмовити. Дякую адміну за чудову групу і всім хто в свій час мене підтримав.
Щиро вітаю Вас! ;)

Назад
Угорі