Програш суду Еліт Фінанс

• Автор теми Автор теми vita1909
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K
Суд це гуд! Дуже сподіваюсь, що суд буде на вашу користь! Гарного вечора! ;)

Добрий день! Підкажіть, які у Вас справи з апеляцією, чи було вже рішення суду? Дякую
Апеляція буде в грудні,то обовʼязково опишу все

в мене ситуація тягнеться від Спортбанка, платила ще маже рік після 22 року, потім пролонгації, далі зрозуміла, що кошти на вітер. Ну а далі Спортбанк закрився і все перейшло в Таскомбанк, Таскомбанк не справився та передав, мабуть, по договору дорученню, спочатку дзвонилкам Дельта М ті не справились, далі передали в Укрколект ті також не справились і ось продали по факторингу в Елітфінанс, який накрутив там ще відсотків 70 своїх хотєлок. Ось такий ланцюжок 🤣
Як ваші справи?

Я лично жду аппел, мне кажется, что что то вам спишут!
Купер, та же фuгня с идеей, всё ноют и ноют)))

прошу надати первинний договір, договір факторингу та роздруківку всіх платежів та нарахувань за весь період кредитування .....одразу пропадають, або ж як завжди, щось там у себе фіксують :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

прошу надати первинний договір, договір факторингу та роздруківку всіх платежів та нарахувань за весь період кредитування .....одразу пропадають, або ж як завжди, щось там у себе фіксують :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ну якщо довго так тягнуть то непросто так,це точно.

А у вас програш по суду?

А у вас програш по суду?
нет, у меня нет с ними суда)

эт пажалста, это пусть фиксируют))

Назад
Угорі