Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені приват банк і а банк самі розблокували,без мого звернення
Шах і мат?Мені теж розблокували,гроші забрала,рахунки закрила)?Хай знають тепер)))
Шах і мат?
карты АБанка тоже блокируют ?Мені приват банк і а банк самі розблокували,без мого звернення
У мене був тільки додаток і то яким я не користувалась,але мені прийшло повідомлення що карта а банк розблокована,а через декілька днів від привату таке прийшлокарты АБанка тоже блокируют ?
Я просто смотрел, вроде как А банк не подключен к реестру и исполнитель должен лично отправлять запрос в банк на блокировку.
Подскажите,пожалуйста,как у вас получилось разблокировать моно? Мне отказываются,говорят,что не указана сумма ареста,постановление должен отправить исполнитель,а он не выходит на связь,на письма не отвечает,трубку не берет
В мене була вказана конкретна сума арешту.Прописана цифрами.Якщо цього не вказано,то арешт не знімають.Подскажите,пожалуйста,как у вас получилось разблокировать моно? Мне отказываются,говорят,что не указана сумма ареста,постановление должен отправить исполнитель,а он не выходит на связь,на письма не отвечает,трубку не берет
Зрозуміла.ДякуюВ мене була вказана конкретна сума арешту.Прописана цифрами.Якщо цього не вказано,то арешт не знімають.
Райф, приват.ЯЯкі у Вас банки?
У меня приват разблокировали зарплатную. Правда на ней 00 было.Кабінет міністрів розблокував фізичних осіб-боржників, заборгованість яких становить до 100 тисяч гривень.Про це повідомляє платформа для роботи з відкритими даними Опендатабот, посилаючись на постанову Кабміну.
"Під розблокування підпадають рахунки, сума боргу на яких не перевищує 100 тис. гривень. За оцінками Опендатабота, таких боржників більшість. Розпорядження Кабміну діятиме до призупинення або скасування воєнного стану", - йдеться в повідомленні.
У моно уже работает
Также же ситуация!!Так як виконавцем не була вказана сума арешту ,тобто постанова без суми на яку арешт накладено,то зняття арешту не буде з картки,якщо би виконавець вказав суму тоді би зняли арешт якщо сума була би до 100000.
Наразі рекомендую звернутися до виконавця для вирішення питання
Ответ Моно. Что то можно сделать?
мій кум ще не змігПодскажите,пожалуйста,кто победил Ощадбанк?
Омій кум ще не зміг
від них поки - мороз, але певні просування є (пізніше роз'ясню)
Мужу и его знакомому сняли арест с приватаЯкщо комусь розблокують приват дайте знати, дякую.
Мне тоже приват разблокировалМужу и его знакомому сняли арест с привата