В кого розблокували картки?

• Автор теми Автор теми vasil
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 270
  • Перегляди Перегляди 19K
IMG-2da826188d11be816cc2a01aa793eb17-V.webp
IMG-00b1ffd15d8a4501058a921c5e7cd35d-V.webp
Якось так і сума менше ніж 100 тис. І не розблоковують. Пишуть що не мають технічної змоги ?

Тугой.Они и блокировали карту аж через две недели после ИП, а Укрсиб моментально блокнул.Так и с расблокировкой у них похоже...

Нет, не писал ещё

отпишитесь по ощаду
По ощаду - кончені вони
Кажуть що не можуть, бо не знають.
У відділенні - тупаки, гаряча лінія каже що треба писати заяву. Короче, сьогодні знову піде. Тоді напишу.
Мені укрсиб вже теж розблокував.

По ощаду - кончені вони
Кажуть що не можуть, бо не знають.
У відділенні - тупаки, гаряча лінія каже що треба писати заяву. Короче, сьогодні знову піде. Тоді напишу.
Идите в ощад,только не к специалистам,а в кредитный отдел,я вчера ходила эти специалисты ни чего не знают и отправили меня в кредитный отдел,там начальница и сказала что делать,она напечатала заяву сделала копии доков и все.....вот только что мне пришло,что счет разблокирован!
Кому розблокували ощад по заяві?
Мне,сегодня разблокировали!

Ощадно - кончені вони
Кажуть, що не можуть, бо не знають.
У відділенні - тупаки, гаряча лінія каже що треба писати заяву. Коротше, сьогодні знову піде. Тоді напишу.
Укргазбанк самі тупі

Ходила вчера в Ощадбанк, написала заявление, сделали копии документов. Сидела примерно два часа, они сами толком ещё ничего не знают. Сегодня разблокировали одну карту, вторая ещё в блоке.

Моно/восток/приват - знято,але мені всерівно,всеодно нічого не купити,добре хоч хліб привозять і інколи молочку,за це велика дяка.
Сбербанк,чи як він тепер,не знаю і знать не хочу.Там коштів декілька грн,дарую - на чорний мішок,в якому цих виродків відправлять додому Вибачте

Ходила вчера в Ощадбанк, написала заявление, сделали копии документов
можна приблизний текст заяви, бо у нас на відділенні - ні бумбум, ніхто не знає яка вона має бути

можна приблизний текст заяви, бо у нас на відділенні - ні бумбум, ніхто не знає яка вона має бути
Произвольно. На имя директора бек офиса. Прошу зняти арешт з моїх рахунків згідно постанови КМУ ... Ну і далі номер постави , дату та і все.

Подскажите пож есть 4 ИН на общую сумму в 120 тыс , приват сам снял арест с карт , а вот аваль карта была загнанная в минус и там остались мои личные деньги. Когда я позвонила на горячую линии аваль мне сказали что ваша сумма больше 100 тыс и я не попадаю под эту постанову. Подскажите как мне быть ? Есть ли шансы разблокировать счёт ?

Назад
Угорі