В Быстрозайм просрочка

• Автор теми Автор теми Юлия
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 593
  • Перегляди Перегляди 62K
Форумчане !!!
Кто получал такое письмо???

Ваша заборгованість залишилась непогашеною у розмірі
19159,74 грн.
Терміново оплатіть свій борг!!!

З моменту отримання даного листа Ви повинні пам’ятати, що з Вами вже працює досудовий відділ «БистроЗайм». У разі несплати боргу ми будемо змушені виконати щодо Вас повний комплекс дій по стягненню заборгованості, і все, що ми будемо робити, буде цілком в рамках закону.
Закон – на боці кредитора!
Ваше життя перетвориться на суцільний жах. Ми змусимо Вас платити:

• Ми будемо чекати на Вас в кабінеті Вашого керівника;
  • Розшукуючи Вас, ми будемо спілкуватися з Вашими співробітниками, сусідами, родичами, знайомими, створюючи Вам певний імідж;
  • Ваші дані будуть внесені до реєстру проблемних позичальників України, ми всім повідомимо про Вашу фінансову непорядність.

Тело 9000, как думаете , писать в нацком ?
Мені таке присилали місяця три тому.Нічого не платила і платити не планую. Чекаю...

А Бистрозайм комусь продає борг,бо мені в п'ятницю сказали,щоб заплатила 2000,то не продадуть каллам.

Звонили родственникам ? Как то давили еще психологически ?
Моим ,например, ещё не звонили. Но на работу звонят каждый день по несколько раз.
Попробую завтра ответить им, договориться о реструктуризации, может смогу.
Тело 4000 прострочка 20 дней ,хотят 8200 .

Жах, це скільки у Вас прострочки було ?
Не пам'ятаю.Та все нормально.З часом звикните.

Моим ,например, ещё не звонили. Но на работу звонят каждый день по несколько раз.
Попробую завтра ответить им, договориться о реструктуризации, может смогу.
Тело 4000 прострочка 20 дней ,хотят 8200 .
А в мене бистрозаймовці навіть тіло не отримають,навіть через суд!!!

@Абдёнушка, Я то й так подумала.Рішили може хоч так гроші витягнуть .

А по времени долго просрочки? Сильно достают?
Нет , у меня только начало , только в Новые кредиты уже девять дней , достают звонят , борзо разговаривают , и с готивочки звонил тоже деловой , но там два займа , один почти неделя , второй 4 дня , остальные по два три дня. Все звонят , что то хотят , я их уже путаю всех ) установила себе эту программу определитель , теперь если ,что трубку не беру. Думаю ,что делать , и с кем ,что решать . Но разговоры эти все равно не приятные с ними , завтра в быстрозайм будут писать уже думаю , там второй день будет .

просрочка дней 5, первые три дня звонили, орали. Несли бред, что когда я брала кредит была под чем-то))) сегодня тихо, только робот звонит)

@@@@@@@@ NAV, Я тоже ни с кем не разговариваю, но вот сегодня пришло такое письмо на почту, опять запугивают?

Вкладення

• Screenshot_20190505-083257.webp
    Screenshot_20190505-083257.webp
    172.5 Кб · Перегляди: 46
Добрый день! Порадовали вот такой СМС. Что посоветуете?
"Ozhidajte vizit sotrudnikov. Dolzhnik pomeshen v marshrutnyj list Vyezdnoj komissii. My v prave privlech' policiyu po mestu registracii. Bystrozajm"

Добрый день! Порадовали вот такой СМС. Что посоветуете?
"Ozhidajte vizit sotrudnikov. Dolzhnik pomeshen v marshrutnyj list Vyezdnoj komissii. My v prave privlech' policiyu po mestu registracii. Bystrozajm"
А какой совет Вам нужен?Можете просто удалить смс,можете оставить...)

Повідомляємо Вам, що юристи з ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ" розпочали підготовку позову до суду, внаслідок чого на Ваше майно буде накладено арешт. Заарештоване майно буде реалізоване на відкритих торгах, а отримані від продажу кошти будуть спрямовані на примусове погашення Вашої заборгованості перед ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ". При цьому на Вас будуть покладені усі судові витрати та витрати виконавчого провадження.
Заборгованість на 10.05.2019р.25 663,00
Судовий збір (державне мито) за подання до суду позовної заяви1762 грн.
Витрати на правову допомогу адвоката3000 грн.
Витрати пов'язання з оцінкою майна боржника1200 грн.
Виконавчий збір 10% від суми реалізації майна500 грн.
Комісія організації, яке реалізує майно (15 % від суми реалізації майна)750 грн.
*Дані розрахунки є приблизними і можуть відрізнятися від тих, які будуть представлені після судового рішення та його примусового
виконання представниками виконавчої служби

Висновок:
Ваші сумарні витрати в разі подання з ТОВ "ПРОСТІ ЗАЙМИ" судового позиву складатимуть:32 875,00.
Терміново, але не пізніше 2 днів з дати отримання цього листа, сплатіть суму простроченого
боргу, щоб уникнути додаткових обтяжень.

Таке комусь приходило колись?))) тіло кредиту 10000грн. на дзвінки не відповідаю, пару раз піднімав то дзвонив тільки робот, і два рази писав їм відповідь на електронну пошту шо можу повернути тіло кредиту, відповідей не було.
і ще підскажіть будь ласка чому я не можу відкривати в темах картинки скріни які загружають інші користувачі? пише шо у мене не має прав перегляну зображень

Назад
Угорі