Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну, и контрольный.
Как говорится, любой итог переговоров:
Опередил

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну, и контрольный.
Как говорится, любой итог переговоров:

не вірноА виконавче провадження відкпивають ж через 30 днів після суду, вірно?
Мала на увазі вступає в силу. Якщо ні, то які там сроки, підкажіть, будь-ласкане вірно
три рокипідкажіть, будь-ласка
Я мала на увазі, коли вступаю в силу рішення суду. Десь читала, що до блокувати картки починають через 30 днів після цього, якщо не має апеляціїтри роки
вступило рішення в силу - в будь який день починаючи з наступного, протягом трьох років, той хто виграв суд, може взяти виконавчого листа, понести в виконавчу і та відкриє провадженняЯ мала на увазі, коли вступаю в силу рішення суду. Десь читала, що до блокувати картки починають через 30 днів після цього, якщо не має апеляції
Ну це ж після 30 днів з судового засідання, вірно?вступило рішення в силу - в будь який день починаючи з наступного, протягом трьох років, той хто виграв суд, може взяти виконавчого листа, понести в виконавчу і та відкриє провадження
не ранішеНу це ж після 30 днів з судового засідання, вірно?
Ага, то просто я вас не вірно зрозуміла, а то вже почала думати, що й на наступний день можуть поблукувати рахункине раніше
їх взагалі можуть не блокуватиАга, то просто я вас не вірно зрозуміла, а то вже почала думати, що й на наступний день можуть поблукувати рахунки![]()
Через 30 днів після винесення Рішення, вказане Рішення набирає законної сили і у зв'язку з цим, Позивач може звернутись до суду за виконавчим листои.А виконавче провадження відкпивають ж через 30 днів після суду, вірно?
Після відкриття виконавчого провадження за рішенням суду.Я мала на увазі, коли вступаю в силу рішення суду. Десь читала, що до блокувати картки починають через 30 днів після цього, якщо не має апеляції
а ваш коллега юрист по специальности?У меня тоже с ними суд. Предыдущий был проигран моим коллегой в этом же суде и уже есть решение.
Колега мошейнік))а ваш коллега юрист по специальности?
Я також програла сьогодні з ними судУ меня тоже с ними суд. Предыдущий был проигран моим коллегой в этом же суде и уже есть решение. Может у кого-то есть позитивная судебная практика ( желательно для ответчика) с укркредитфинансом.