Укр кредит фінанс подали до суду та виграли його. Сумма 89000

Юристы, хелп! ГОУ ту зерид!
Yuristo2020 , Tarass Advokat Ukraine , Mercato® !!!
А как может быть, что суд прошел три дня назад и уже открыто производство?
Відповідно до ч. 1 ст. 187 ЦПК України, за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п’яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 185 цього Кодексу.

Alexander1989, или Вы сильно паникует, или машину на штрафплощадку по другому поводу хотели забрать.
Суда ещё не было. Только ухвала

Вкладення

• Screenshot_2023-10-13-10-37-23-180_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2023-10-13-10-37-23-180_com.android.chrome-edit.webp
    137.5 Кб · Перегляди: 117
Це за пдд така ситуац
Получается, что да.
Суда по кассе ещё не было. Но у Вас есть время подготовиться
Це з квитанцією оплати йти у виконавчу, бо він проплачений через моно банк, А в дії вісить що не оплачений

Це з квитанцією оплати йти у виконавчу, бо він проплачений через моно банк, А в дії вісить що не оплачений
Если оплатили, свяжитесь с исполнителем, отправьте ему квитанцию об оплате.

Як
Если оплатили, свяжитесь с исполнителем, отправьте ему квитанцию об оплате.
+ дякую
Получается, что да.
Суда по кассе ещё не было. Но у Вас есть время подготовиться
З чого починати потрібно, та куди можна звернутися?

В минулому році, був і то його нав'язали! Самі знаєте як це працює
Номер телефону за яким зареєстровано доособистого кабінету кредит каса, був втрачений разом з телефоном

Укр кредит фінанс
Так ви кредит не брали ? чи взяли і загубили телефон?

У меня нет кассы)
Это хорошо. Я с ними разошелся за тело. При двух проплатах. Тело было 7к. Но это ещё до войны в 2021 году. Пришла проплзиция за тело. Одним платежом. Ну получилось уламать за 2 раза.

Это хорошо. Я с ними разошелся за тело. При двух проплатах. Тело было 7к. Но это ещё до войны в 2021 году. Пришла проплзиция за тело. Одним платежом. Ну получилось уламать за 2 раза.
Это нормальные условия очень даже)

Назад
Угорі