Укр кредит фінанс подали до суду та виграли його. Сумма 89000

Я мала на увазі, коли вступаю в силу рішення суду. Десь читала, що до блокувати картки починають через 30 днів після цього, якщо не має апеляції
вступило рішення в силу - в будь який день починаючи з наступного, протягом трьох років, той хто виграв суд, може взяти виконавчого листа, понести в виконавчу і та відкриє провадження

вступило рішення в силу - в будь який день починаючи з наступного, протягом трьох років, той хто виграв суд, може взяти виконавчого листа, понести в виконавчу і та відкриє провадження
Ну це ж після 30 днів з судового засідання, вірно?

Ага, то просто я вас не вірно зрозуміла, а то вже почала думати, що й на наступний день можуть поблукувати рахунки🤣
їх взагалі можуть не блокувати
просто як мінімум три роки треба бути на стрьомі. а ще краще не програвати

А виконавче провадження відкпивають ж через 30 днів після суду, вірно?
Через 30 днів після винесення Рішення, вказане Рішення набирає законної сили і у зв'язку з цим, Позивач може звернутись до суду за виконавчим листои.
Далі, після отримання виконавчого листа, Позивач вже може звернутись до виконавчої служби/приватного виконавця з Заявою про відкриття виконавчого провадження (цей термін вже залежить від Позивача: в одних може бути одразу відкрито ВП після набрання Рішенням законної сили, в інших ВП може бути відкрите через декілька місяців)

Я мала на увазі, коли вступаю в силу рішення суду. Десь читала, що до блокувати картки починають через 30 днів після цього, якщо не має апеляції
Після відкриття виконавчого провадження за рішенням суду.
Це приблизно 6-8 тижнів, якщо стягувач дуже зацікавлений.

У меня тоже с ними суд. Предыдущий был проигран моим коллегой в этом же суде и уже есть решение. Может у кого-то есть позитивная судебная практика ( желательно для ответчика) с укркредитфинансом.

У меня тоже с ними суд. Предыдущий был проигран моим коллегой в этом же суде и уже есть решение. Может у кого-то есть позитивная судебная практика ( желательно для ответчика) с укркредитфинансом.
Я також програла сьогодні з ними суд

Назад
Угорі