Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не потрібно писати в нацком фін до суду!!!!ви так визнаєте договір і всі претензії по ньому!!!приклад:вчора звонили форза,жіночка старша така,але адекватна)каже коли вернеш,кажу коли договір пришлете)вона:договір публічний можемо)я:я вам такий же пришлю і скажу що ви мені винні) вона,:коли зможете погасити,бо я бачу що ви ще набрали кредитів)я:оцінюйте свої шанси тверезо,не будете турбувати мене і близьких за 2 міс тіло верну)она:ок, більше не звонитимемо,але будь даска потім поверніть,я буду мати премію і щось онучкам куплю)))я писала в нацкомисию жалобу ,хотела посмотреть как убавили долг , и все таки срезали,просто до 9 к![]()
Епать колотать я не могу!улыбнули прямКоли погрожують просто говорю чекайте дзвінка з урядової)на урядову телефоную кілька разів,би задовбати їх)і тут вони такі злющі звонять в мфо)я їм не заздрю))
Не
Не потрібно писати в нацком фін до суду!!!!ви так визнаєте договір і всі претензії по ньому!!!приклад:вчора звонили форза,жіночка старша така,але адекватна)каже коли вернеш,кажу коли договір пришлете)вона:договір публічний можемо)я:я вам такий же пришлю і скажу що ви мені винні) вона,:коли зможете погасити,бо я бачу що ви ще набрали кредитів)я:оцінюйте свої шанси тверезо,не будете турбувати мене і близьких за 2 міс тіло верну)она:ок, більше не звонитимемо,але будь даска потім поверніть,я буду мати премію і щось онучкам куплю)))
Так не отвечаю ,так она умудрилась позвонить мужикам на работу к мужу и обложила их матами всех с подряд кто трубку брал ,а перед этим рецепшн! И маме моей звонила я трубку взялане отвечайте. это не люди вообще.
мужикам на работе расскажите типа мошенники .. пусть на... шлют или к себе зовутТак не отвечаю ,так она умудрилась позвонить мужикам на работу к мужу и обложила их матами всех с подряд кто трубку брал ,а перед этим рецепшн! И маме моей звонила я трубку взяла
мужикам на работе расскажите типа мошенники .. пусть на... шлют или к себе зовут)) одна позвонила мужикам и вы в панике???? это ничто..
[/QUOTE
Сколько просрочка в еврогроши?
задрэки, сидят в трубку кричат и всего боятся
та це якісь бидлючки...уявіть в якому треба народитсь алкоголічному трешу щоб таким займатись.. простіть і відпустіть.хуже зечки
у меня 8Вы тоже имели опыт такого общения?
У меня тело 10 к!!и таких три кредита с такими телами
Можете звонить на 1545 и донести жалобу на эту компаниюС августа или сентября,давно уже ,у нас таких три договора по 10 к тела ?
Муж был в панике ,на хорошей работе ,в смысле работодатель за свою репутацию убить готов ! Повезло что руководитель сменился а так бы без работы осталсяона не один раз звонила ,на рецепцию а те переключают на другой отдел где должен был быть муж,он как раз выходной был,попало другим ,они а шоке были что баба так может вообще говорить
Определили что зёчки ,есть сотрудники бывшие МВД они их на нюх слышат таких подделать тяжело
В смысле 8? 8 кредитов? Так у меня тоже набор как в фильме " три подсигара,три магнитофона" ,задрэки, сидят в трубку кричат и всего боятся
та це якісь бидлючки...уявіть в якому треба народитсь алкоголічному трешу щоб таким займатись.. простіть і відпустіть.
у меня 8больше 10 ничего не бойтесь... читайте форум..
три кредита еврогроши ,три е гроши три динеро,два сслона,два е кеш ,два майкредит ,три пумб ,две дельты ,две альфа и тдЧестно ещё не разу туда не звонила ,мне с финпротект прокуратура помогла, наверное действительно у них кто-то там естьн ,не успела написать как резко как на форуме пишут " слились" ! Мне ж говорили они что у них везде свои! Я ж думаю, только написала и прям прокуратура сказала не трогать,я на другом форуме читала что кто-то написал в полицию на МФО позвонили " сверху и сказали не копать!"Можете звонить на 1545 и донести жалобу на эту компанию
Мне бы вот вычислить номер кто три села обзвонилМожете звонить на 1545 и донести жалобу на эту компанию
Напишите в нацкомиссию урежут пенюА до мене дзвонить. З 3500 тіла хоче 34 тис (18.12), більше не спілкувалася
Списали до тела и порушення естьВсе залежить від того скільки Ви брали? І чи пролонгували? НАЦКОМ не спише Вам боргу. І взагалі, маючи такі боргі, якщо Ви вирішили все таки платити, гарний привіт навчитися відкладати кошти. Ці козли, мають бути першочергово зацікавлені в тому, щоб Ви їм хоч щось повернули. Буде Вам вигідно, закривайте, якщо здирать нижню білизну, хай підуть на х..й, хоча для них і це буде за щасття.
Зробіть простіше, закачайте собі програму , запис дзвінків, я роблю так :
- якщо визначник не визначає номер, доречі також є програма проти спаму, я піднімаю трубку - вмикаю запис, і вимикаю звук мікрофону в телефоні, все - після прослуховую, якщо хтось особистий, передзвонюю, якщо упиряки н а ф і г.
хуже зечки
Ця неадекватна по моєму з Єврогроші принаймні до мене з цього номера така сама дзвонила з цієї компанії. Спочатну зателефонувала до чоловіка і каже "Зластє Вовочка.Когда бабло оддавать будеш?" чоловік послав, через секунду до мене дзвонить і теж саме "Здрастє" Завела мову про бабло а я їх КОЛИ мову українську нормально вивчиш та навчишся з людьми коректно розмовляти тоді й віддам. Вона мені Ти ж не людина ти *****. А я "Ну то хай ***** тобі гроші і віддає..Допобачення.Звонит просто неадекватная баба с матами и словами :" ну что засцяла?!!!!" такое впечатление что алкашка , и это после того как зашла глянуть в личный кабинет продали долг или нет!!!!!сразу же набрала меня и маму ,я просто в шоке ,где они так берут ,вот слышно где просто наученные звонилки а где зечки какие-то что голос что манера общения ,шок просто! кому они продают? и когда продадут ? тело висит три месяца в личном кабинете
с еврогроши да ,звонила я вспомнила она нас тварями называлаЦя неадекватна по моєму з Єврогроші принаймні до мене з цього номера така сама дзвонила з цієї компанії. Спочатну зателефонувала до чоловіка і каже "Зластє Вовочка.Когда бабло оддавать будеш?" чоловік послав, через секунду до мене дзвонить і теж саме "Здрастє" Завела мову про бабло а я їх КОЛИ мову українську нормально вивчиш та навчишся з людьми коректно розмовляти тоді й віддам. Вона мені Ти ж не людина ти *****. А я "Ну то хай ***** тобі гроші і віддає..Допобачення.
брехняА про личный кабинет, это уже как народная примета: Зашёл в кабинет - ожидай 100500 звонков)
Я ещё не замечал не было у меня.....когда продают калам что в личном кабинете у кого как там дела обстоят!??Ну і навіщо Ви заходите в особисті кабінети? Забудьте, що вони є !!!! Ви самі даєте їм привід, Вас смикати та нагадувати проте, що Ви є, хвилюєтесь, і жадаєте сплатити їм все.
Якщо Вас продали, Вам , ну відсотків 30 - прийде лист - звичайно зі ксероксу, а ще відсотків 50% смс, про те що Вас продали, а ще майже 100% - якщо ця канторка Вас продала, вони ж відразу Вам пришлють смс- щоб Ви взяли у них кредит, звичайно з низьким відсотком і лише для Вас з вигідними умовами. Все просто. Не наражайте себе та Ваших близьких на знервованість.
Звонит просто неадекватная баба с матами и словами :" ну что засцяла?!!!!" такое впечатление что алкашка , и это после того как зашла глянуть в личный кабинет продали долг или нет!!!!!сразу же набрала меня и маму ,я просто в шоке ,где они так берут ,вот слышно где просто наученные звонилки а где зечки какие-то что голос что манера общения ,шок просто! кому они продают? и когда продадут ? тело висит три месяца в личном кабинете
Неадекватная.Угомонись
брехняА про личный кабинет, это уже как народная примета: Зашёл в кабинет - ожидай 100500 звонков)