Щоденник У мене до 310 000 грн боргу по МФО. Потрібна допомога... Хоч в петлю лізь... СВ

• Автор теми Автор теми Олексій_93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 435
  • Перегляди Перегляди 14K
А багато у вас мфо і яка сума тіл?
Було 22, вже 20.))) Тіл біля 100 тис. Як і всі перекредитовувалась...:facepalm: Але я все прораховувала, читала договори... Просто розраховувала на доплату та премію. Дали. Але затримали на пару місяців, що стало катастрофою. Але тоді було тіл біля 70 тис. Я поплатила % тільки.((( Ось тоді і зрозуміла, що не виберусь. Але я зробила велику помилку - через страх позакривала більш агресивні мфо за рахунок перекредитування у більш лояльних. Таким чином борг по тілам різко виріс. Не раджу таке нікому.

Було 22, вже 20.))) Тіл біля 100 тис. Як і всі перекредитовувалась...:facepalm: Але я все прораховувала, читала договори... Просто розраховувала на доплату та премію. Дали. Але затримали на пару місяців, що стало катастрофою. Але тоді було тіл біля 70 тис. Я поплатила % тільки.((( Ось тоді і зрозуміла, що не виберусь. Але я зробила велику помилку - через страх позакривала більш агресивні мфо за рахунок перекредитування у більш лояльних. Таким чином борг по тілам різко виріс. Не раджу таке нікому.
Так, це жах...

вот вот мене це також дуже напрягає подзвонять чи ні....тим паче що працюю з грошима...але якшо позвонять в мій офіс в регіоні то я впевнена що тут мене всі зрозуміють бо знають що був важки період із за хвороби з чоловіком.... ну все одно не приємно. А взагалі якась знов апатія ,ось отримала кошти потрібно вирішити що закрити на них а я не розумію кого в першу чергу з их що залишились.... Предложил би мені зараз фін бар за тіло ,ну хоч з відсотками а не зтим штрафами ...то б заплатила бо поки що вони в протерменуванні в мене майже тиждень...
Я теж себе заспокоїла, що мене повинні зрозуміти. Я сама виховую дитину, чоловік помер 2,5 роки тому, в нас затримували зарплату. За щось годувати дитину мені ж потрібно. Це не кримінал. Ну, а не зрозуміють, то як буде. Як працівника, їм мене буде достатньо важко замінити...

Я теж себе заспокоїла, що мене повинні зрозуміти. Я сама виховую дитину, чоловік помер 2,5 роки тому, в нас затримували зарплату. За щось годувати дитину мені ж потрібно. Це не кримінал. Ну, а не зрозуміють, то як буде. Як працівника, їм мене буде достатньо важко замінити...
Думаю, у вас все вийде! Ви з цим впораєтесь!

Ну це як і у мене від 3 до 6-7 тисяч тіла)))

Вчора випадково підняв слухавку від НаВсе. Сказав, що зараз у важкій фінансовій ситуації... Грошей - нема...
І вони сказали, що передадуть справу до БКІ... На цьому все... Сьогодні - повний ігнор всіх дзвінків.
Ще до всього - вчора телефонували батькам, хоча я їх ніде не вказував, як третіх осіб.

Мені й немає, що їм сказати крім того, що не маю грошей...
А у вас андроїд чи айос?

Останнє редагування модератором:
Андроїд.
Це грає роль?

Легше у 6 разів, ніж у мене)))
Зараз просто не пролонгуйте нічого. Думаю, краще виплатити ТОР1, Твоя позика. Ну, почитайте по кожному. Ще Лимон і Манівео бажано - на поступки не йдуть, продадуть через місяць, а там можуть АФК турбувати оточення.
Тут якось писали, що стане легше, коли останній піде в просрочку. Це дійсно так. Нічого страшного не станеться. Світ не перевернеться, війна не закінчиться, життя продовжується. Через 1,5 міс. будуть перші пропозиції за тіло.

Зараз просто не пролонгуйте нічого. Думаю, краще виплатити ТОР1, Твоя позика. Ну, почитайте по кожному. Ще Лимон і Манівео бажано - на поступки не йдуть, продадуть через місяць, а там можуть АФК турбувати оточення.
Тут якось писали, що стане легше, коли останній піде в просрочку. Це дійсно так. Нічого страшного не станеться. Світ не перевернеться, війна не закінчиться, життя продовжується. Через 1,5 міс. будуть перші пропозиції за тіло.
Мілоан і пано жосткі в плані що ставлять робота на прозвон, ну кожні 2 хвилини наярюють

Вкладення

• IMG_0954.webp
    IMG_0954.webp
    107.2 Кб · Перегляди: 60
Мілоан і пано жосткі в плані що ставлять робота на прозвон, ну кожні 2 хвилини наярюють
Це жах... До чого я довів свою сім'ю?..

АФК це що?

Це жах... До чого я довів свою сім'ю?..

АФК це що?
Та нічого не буде, я навіть не бачу що вони звонять, просто зʼявляється в пропущених)) та розслабся толку вже себе гнобить якщо це на вирішує ваші проблеми?

трохи легше стане якщо ви розкажете все своїм оточуючим, батькам дружині щоб вони були в курсі..... мені стало трохи легше коли розповіла чоловіку,мамі нещодавно доньки.... Хоть спати почала та трохи їсти, бо то було якесь самозжирання себе внутрішньо.... Зараз пішла перша просрочка по фінбару телефонують мені поки що шлють смс..... Щось сьогодні завтра закрию бо отримала зп ті що в не протермінуванні....

У Вас по МФО наче невеликі тіла..... думаю що не так страшно....та й бітів відбитих не має.

Назад
Угорі