Щоденник У мене до 310 000 грн боргу по МФО. Потрібна допомога... Хоч в петлю лізь... СВ

• Автор теми Автор теми Олексій_93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 435
  • Перегляди Перегляди 14K
Щиро вдячний за таку відповідь!
Чесно, від серця...
Бо сам уже морально просів дебело так...
Ну так на це і розрахунок, у вас перші місяці буде битва за розум.
Тут бачив людей які брали 5, а повертали 20, тому що їхнє оточення сильно діставали дзвінками.
Якщо морально програєте цю битву - заплатите всі їхні хотілки. Так вони працюють, психологічний тиск на всіх щоб в кінці кінців ви здались і побігли погоджуватись на все що вони просять.
На форумі по кожній вашій мфо є розділи, там всю інформацію можете дізнатись. Навсе і твоя позика по можливості закрийте відразу.

На даний момент десь 28 000 грн, та пенсія 5600 по інвалідності...

Вони будуть роботу повідомляти?..

Дружина, ще не знає... Як і батьки... Хоча батькам вже дзвонили ТурбоГроші. Але я ніде не вказував батьків, чи дружину, як третіх осіб.

Знає тільки друг.

Знімаю квартиру. 4500 на місяць, та плюс комуналка.
Краще самі розкажіть і батькам, і дружині. Все-одно з часом дізнаються. Боюсь, з часом, доведеться відмовитись від оренди житла ((( Ну, перевірите дружину на те саме "і в багатстві, і в бідності...", якщо це Вас трохи втішить.

Краще самі розкажіть і батькам, і дружині. Все-одно з часом дізнаються. Боюсь, з часом, доведеться відмовитись від оренди житла ((( Ну, перевірите дружину на те саме "і в багатстві, і в бідності...", якщо це Вас трохи втішить.
Сьогодні дружині розкажу.

Товариші по нещастю... В загальному, це не так смертельно? Чи як?

І куди на цьому форумі написати, щоб зробити перші кроки?

Останнє редагування:
Перші кроки до чого?)
Допомоги.
Чи морозитись від них, чи говорити з ними?
Чи наймати юриста? Чи повідомляти по роботі?
Чи писати електронні листи цим конторам?
Чи, що взагалі робити в такій ситуації?..

(у голові дурдом просто...)

Сьогодні дружині розкажу.

Товариші по нещастю... В загальному, це не так смертельно? Чи як?

І куди на цьому форумі написати, щоб зробити перші кроки?
Як сказати. Кредитна історія "в хлам" років на 10 (по УБКІ дані "обнуляються"), ця історія імовірно на роки, доведеться себе обмежувати щоб з цього вибратись, і думаю Вам особисто це буде легше морально, ніж вмовити всіляко економити дружину...
При темпах інфляції останніх років і поступового зростання ЗП, вже роки за 2 кредити, по банкам точно, вже не будуть здаватися аж такими великими. З шарагами і колекторськими компаніями все набагато складніше. Пишуть у договорах за останні 1-2 роки врахували промахи і в суді виграти все важче.

Як сказати. Кредитна історія "в хлам" років на 10 (по УБКІ дані "обнуляються"), ця історія імовірно на роки, доведеться себе обмежувати щоб з цього вибратись, і думаю Вам особисто це буде легше морально, ніж вмовити всіляко економити дружину...
При темпах інфляції останніх років і поступового зростання ЗП, вже роки за 2 кредити, по банкам точно, вже не будуть здаватися аж такими великими. З шарагами і колекторськими компаніями все набагато складніше. Пишуть у договорах за останні 1-2 роки врахували промахи і в суді виграти все важче.
Не сказав би що врахували, так дійсно деякі компанії цим зайнялись і виграють дуже часто, але більшість мфо до цього часу працює так сказити "вне закона"

По своїм мфошкам дивлюсь багато у кого звичайна % ставка більше 1%, що ніби як заборонено законом. То шо далі в суді вони робити будуть?

по убкам хіба не через 5 років інформація зникне?

а що можуть писати листи на роботу?
Можуть і звонити можуть, так що краще розповісти

Щиро вдячний за таку відповідь!
Чесно, від серця...
Бо сам уже морально просів дебело так...
Да я помню мене плавило так жостко, буває накатує но то таке, ну я зупинився і не плачу

Дякую.
Тепер головне, щоб з роботи не поперли...

Да я помню мене плавило так жостко, буває накатує но то таке, ну я зупинився і не плачу
Та і я не плачу... Бо немає з чого...

Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі