Щоденник У мене до 310 000 грн боргу по МФО. Потрібна допомога... Хоч в петлю лізь... СВ

• Автор теми Автор теми Олексій_93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 435
  • Перегляди Перегляди 14K
Закривати потрібно мфо. Банки маленькі відсотки беруть + там можна продовжувати пільговий період, якщо це борги по кредитці. І на сам кінець банки списують борги через пару років.
Мфо їх не списує і через 10 років.
Мойому знайомому мфо не списало жодного боргу і продали, хоча він брав в 2018 році. Теперь на ті суми де він брав 3000 вони йому нарахували 50 000 і продали

це ви самі собі придумали, що втратите роботу?))
Буває і таке на практиці. Особисто знаю випадок в 2018 році. Державна робота. Колектори почали звонити керівництву, і навіть дітям начальниці. Я не хнаю як знайшли номери. Причому з погрозами. Але там була дуже мутна ситуація. Я особисто робила тоді секретарем у директора. Так от їх вимоги були це звільнити боржницю. Хоча наче точно колектори, прислилали її паспорт і фото на оформлення кредиту
Закінчилось тим, шо на людину надавили і вона написала заяву на звільнення

Буває і таке на практиці. Особисто знаю випадок в 2018 році. Державна робота. Колектори почали звонити керівництву, і навіть дітям начальниці. Я не хнаю як знайшли номери. Причому з погрозами. Але там була дуже мутна ситуація. Я особисто робила тоді секретарем у директора. Так от їх вимоги були це звільнити боржницю. Хоча наче точно колектори, прислилали її паспорт і фото на оформлення кредиту
Можливо зараз щось змінилось(

Зараз обзвонюють так лише криптопозики, мені здається... Ну, бувають виключення, але не треба налаштовуватися на такий розвиток подій.
Мене теж робота дуже лякала. Поки, за 2 місяці протермінувань дзвонять лише батьку, хоча я його номер ніде не вказувала (прописана з ним).
Працюю офіційно дуже давно на одному місці і роботу чесно вказувала. :ups:
Хотіла спершу всім розповідати, але врешті розповіла лише рідним. Вони встановили антиспам. І поки все.
Хоча це дуже напрягає - чекати подзвонять на роботу чи ні.

Зараз обзвонюють так лише криптопозики, мені здається... Ну, бувають виключення, але не треба налаштовуватися на такий розвиток подій.
Мене теж робота дуже лякала. Поки, за 2 місяці протермінувань дзвонять лише батьку, хоча я його номер ніде не вказувала (прописана з ним).
Хотіла спершу всім розповідати, але врешті розповіла лише рідним. Вони встановили антиспам. І поки все.
А багато у вас мфо і яка сума тіл?

Може на роботу не звонять бо їм заборонено звонити 3 тім особам а на роботі ж є юристи, то можливо вони бояться…у мене підприємство 3 тис штат, ну я все одно сказав)))

Виписав на початку... 33-ри МФО... І є тіла... А є й з відсотками... Напевно.

В шапці посту.
Та я ж не вам пишу)))

Може на роботу не звонять бо їм заборонено звонити 3 тім особам а на роботі ж є юристи, то можливо вони бояться…у мене підприємство 3 тис штат, ну я все одно сказав)))
Та і я пізніше думаю таке зробити... Спочатку дружина, потім батьки, тітка, друг (хоча він у Польщі). Може ще хтось.

вот вот мене це також дуже напрягає подзвонять чи ні....тим паче що працюю з грошима...але якшо позвонять в мій офіс в регіоні то я впевнена що тут мене всі зрозуміють бо знають що був важки період із за хвороби з чоловіком.... ну все одно не приємно. А взагалі якась знов апатія ,ось отримала кошти потрібно вирішити що закрити на них а я не розумію кого в першу чергу з их що залишились.... Предложил би мені зараз фін бар за тіло ,ну хоч з відсотками а не зтим штрафами ...то б заплатила бо поки що вони в протерменуванні в мене майже тиждень...

А ви з ними спілкуєтесь, ну з мфо?
Вчора випадково підняв слухавку від НаВсе. Сказав, що зараз у важкій фінансовій ситуації... Грошей - нема...
І вони сказали, що передадуть справу до БКІ... На цьому все... Сьогодні - повний ігнор всіх дзвінків.
Ще до всього - вчора телефонували батькам, хоча я їх ніде не вказував, як третіх осіб.

Мені й немає, що їм сказати крім того, що не маю грошей...

Назад
Угорі