Щоденник У мене до 310 000 грн боргу по МФО. Потрібна допомога... Хоч в петлю лізь... СВ

• Автор теми Автор теми Олексій_93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 435
  • Перегляди Перегляди 14K
Це жах... До чого я довів свою сім'ю?..

АФК це що?
Колекторська компанія Таліон плюс. Манівео продав їм мій борг. Вони розсилали смс таким людям з якими я колись працювала. Не знаю де номери взяли.

Не думаю)

Жінці сьогодні розкажеш?
Так.
Вона зі мною була і під час операцій, і під час проблем з батьками, і під час татового інфаркту та інсульту...
Але, моя думка, для неї це вже буде остання крапля... Я дуже на це надіюсь, що вона мене ще обніме та поцілує... Я хочу щоб вона була зі мною... Я найбільше в світі цього хочу... А ще кішка...
Я так винен перед своїми дівчатками... Перед моїм щастячками... Вони для мене найдорожчі... Найбажаніші...
Без них - мені життя не має...

У Вас по МФО наче невеликі тіла..... думаю що не так страшно....та й бітів відбитих не має.
Як дійшов до крепти - нарешті догнав, що це вже дно...

Не думаю)

Жінці сьогодні розкажеш?
Я навмисно перечекав ці дні (з 14.02.25р), щоб нічого не говорити і довше з нею бути... Ми провели прекрасні вихідні... Відсвяткували неймовірний день Валентина...
Хотів залишити в пам'яті це наше щастя... Бо далі хмари ще більше згущуються... І вихід стає ще меншим, ніж був рік тому...

Колекторська компанія Таліон плюс. Манівео продав їм мій борг. Вони розсилали смс таким людям з якими я колись працювала. Не знаю де номери взяли.
А який у Вас був (є) загальний борг?
По МФО.

Останнє редагування модератором:
Так.
Вона зі мною була і під час операцій, і під час проблем з батьками, і під час татового інфаркту та інсульту...
Але, моя думка, для неї це вже буде остання крапля... Я дуже на це надіюсь, що вона мене ще обніме та поцілує... Я хочу щоб вона була зі мною... Я найбільше в світі цього хочу... А ще кішка...
Я так винен перед своїми дівчатками... Перед моїм щастячками... Вони для мене найдорожчі... Найбажаніші...

Я навмисно перечекав ці дні (з 14.02.25р), щоб нічого не говорити і довше з нею бути... Ми провели прекрасні вихідні... Відсвяткували неймовірний день Валентина...
Хотів залишити в пам'яті це наше щастя... Бо далі хмари ще більше згущуються... І вихід стає ще меншим, ніж був рік тому...

По МФО.
Близько 200тис

І як ви з цього виходите?
Морально ще дуже важко. Навіть читаючи цей форум я все одно намагалась шукати ті гроші. Поки не зрозумілі, що більше не можу, не тягну і не хочу. Перші просрочки пішли ще в кінці жовтня. Зараз маю хороші пропозиції за тіло. Але мама хворіє і я їй намагаюсь допомогти.

Так.

По МФО.
Ліпше щоб ви розповіли жінці, а ніж компашки ці.

Олексій настройте себе на щось позитивне..... Ви не дуже якось настроєні вірно.... Все буде добре.....і хоч в петлю це не вихід......

Олексій настройте себе на щось позитивне..... Ви не дуже якось настроєні вірно.... Все буде добре.....і хоч в петлю це не вихід......
Майже в усіх такі думки були. Тільки це 100% не вихід! Нам не дають випробування більше ніж ми можем подолати.

Морально ще дуже важко. Навіть читаючи цей форум я все одно намагалась шукати ті гроші. Поки не зрозумілі, що більше не можу, не тягну і не хочу. Перші просрочки пішли ще в кінці жовтня. Зараз маю хороші пропозиції за тіло. Але мама хворіє і я їй намагаюсь допомогти.

Ліпше щоб ви розповіли жінці, а ніж компашки ці.
Сьогодні хочу розповісти... Думаю, що це буде найважча (емоційно і фізично) ніч у моєму житті (не включаючи 24 лютого 22 року)... Боже... Я б все віддав аби повернутись у 2021 рік і не брати тих кредитів (не починати)...

Вам краще зараз мене не читати... Бо я і так Вас можу ще більше засмутити...
Дякую...

Останнє редагування модератором:
Сьогодні хочу розповісти... Думаю, що це буде найважча (емоційно і фізично) ніч у моєму житті (не включаючи 24 лютого 22 року)... Боже... Я б все віддав аби повернутись у 2021 рік і не брати тих кредитів (не починати)...

Вам краще зараз мене не читати... Бо я і так Вас можу ще більше засмутити...
Якщо жінка була з вами у найважчі періоди, то і зараз підтримає. Можливо їй знадобиться час але буде усе добре.
Мені морально важко періодами. Усі накриває.

Так.

По МФО.
В мене ще біти і кріпсі. Ми усе подолаємо і будемо ще сміятися з того як зараз боїмось і переживаємо

Якщо жінка була з вами у найважчі періоди, то і зараз підтримає. Можливо їй знадобиться час але буде усе добре.

В мене ще біти і кріпсі. Ми усе подолаємо і будемо ще сміятися з того як зараз боїмось і переживаємо
Хай буде так... Хай це все найскоріше закінчиться...

А шо біти жостко наярюють зараз?

Все проходить, і це пройде. Дуже розумію, як важко може бути зізнатися, і як вам важлива зараз підтримка. Але зневірятися в собі точно не варто. Всі помиляються, і дуже часто гроші — це взагалі не найгірше, ці помилки хоч можна виправити. Пам'ятайте, що якщо ви не один місяць вивозили ту кабалу з мфо, то всередині вас точно є сили і щоб поступово з цього вийти

А яка програма, для блоку дзвінків?
І як визначити хто має дзвонити, а хто ні?
В мене так і називається "Фільтр звонков". А як вони знають кого блокувати? Ті номери на які були скарги. Правда іноді пропускає якісь номери.

Ось дивіться яка ситуація на зараз...

Я виклав цей пост, і думав, що мені скажуть звернись до цього адвоката, юриста і т.д.

Що буде якась конкретна порада...
Я цього не розумію просто... Коли мені потрібно звертатись до спеціаліста (юрист, адвокат і т.д.)?

Ось дивіться яка ситуація на зараз...

Я виклав цей пост, і думав, що мені скажуть звернись до цього адвоката, юриста і т.д.

Що буде якась конкретна порада...
Я цього не розумію просто... Коли мені потрібно звертатись до спеціаліста (юрист, адвокат і т.д.)?
Коли хтось подасть до суду. А зараз ніякий юрист(нормальний) вам нічим не допоможе.

Назад
Угорі