Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В манивео какая сумма была тела?Moneyveo 5 лет,продали,сейчас ни слуху ни духу,кредит касса продала на 5 месяц,милоан продал,все остальные письма пишут и звонят близким и родным,соседям,смартивей телефонную книжку скопировал,у меня типочок дед подписан,ему 28 лет,так звонили говорили,что его внук денег должен)))))
Я дуже надіюсь,що вже через рік половину цих шараг закриютьQUOTE="Ivanka, post: 141629, member: 3896"]
Мне интересно что с нами всеми будет ,через год или 2 чем закончится ети наши истории с мфо

Підскажіть,сслоан мене типу продають фінфорсу чи лякають(прострочка місяць)?
Іванка, тримати хвіст пістолєтом. Я після погроз єврогроші реально шла і мала думки в голові про "той" світ. А в мене 3! дітей. Але....але лише щавдяки форуму я підібрала соплі. Ще повоюєм!в тому то й справа ,що кошти будуть не скоро адже я з малою дитинкою працювати не зможу доходу 0.А борг виросте з 70 тисяч в 300 з такими штрафами я без поняття як вибратись з ями
Підскажіть,сслоан мене типу продають фінфорсу чи лякають(прострочка місяць)?
І я вас вітаю. Теж не можу дочекатися рішення нацкому по компаніі Єврогроші та інших компаній. Ще іде розгляд. Але надіюся що все буде добре.Спасибо, осталось только им написать правильное письмо и получить переплату. Боже, помоги!!!
Навряд що продали за місяць.Швидше всього підключили просто факторів (дзвонилок).
В мене теж ця контора в "пролЁте" майже місяць.Тільки дзвінки і СМС.
З усіх моїх 9 мфо тільки одні (КредитКаса) написали листа по місцю реєстрації.
Решта поки що нічого радикального не зробили.
Не спілкуюсь ні з ким від самого початку, не бачу змісту в розмові.Платити по їх апетитам не збираюсь.
Онлі СУД.Або взагалі нехай ідуть берегом.
Єврогроші дуже погрожували, а готівочка пропонує реструктуризаціюА Вам теж вони гадили у вайбері?
Как евро гроши угрожали?В Вайбере или везде?Єврогроші дуже погрожували, а готівочка пропонує реструктуризацію
ВайберКак евро гроши угрожали?В Вайбере или везде?
Аххах про деда насмешило)))Moneyveo 5 лет,продали,сейчас ни слуху ни духу,кредит касса продала на 5 месяц,милоан продал,все остальные письма пишут и звонят близким и родным,соседям,смартивей телефонную книжку скопировал,у меня типочок дед подписан,ему 28 лет,так звонили говорили,что его внук денег должен)))))
А Вам теж вони гадили у вайбері?
Я теж ігнорила,слали мені моє фото з паспортом.Соц мережі видалила.Переживаю просто не так за себе,як за батьків...Я своіх попередила,що можуть звонити до них і щоб вони не говорили з ними.Але моя мама чесний і справедливий вчитель не може не віддати борг своєі дитини,навіть коли ій 29 років...Так було закрито екеш та мистер мані.Добре,що хоть тіло лише..Але я не можу ій пояснити,що у мене ще 17 займівAnett888, Так, з батьками самий непростий момент в мене теж, бо я там прописаний.
Вони в мене люди вже літні, старої "закалки".Але й це мине)
В мене прислала ПердитьКаса першого листа, то я сів і просто поговорив з ними і пояснив ситуацію.
Так, звісно вони не в захваті і по головці мене не погладили, проте зрозуміли що інакше не буде.І все!!!
Нема чого тут боятись.Якщо Ваші рідні Вам близьки - вони Вас не засудять.

Напишите плиз в сообщения как написать в нацкомЯ не писала %, потому что так и не поняла, как его высчитать. Во всех обращениях я писала: Тело кредита ... Грн. Оплатила ... Грн. Сейчас сумма с процентами, штрафами и пеней .... Грн.
Писала как есть, то, что в личном кабинете. Если в некоторых кабинетах висел новый договор к подписанию и из-за него не видно, что творится с моим договором, то так и писала, что сумму на сегодня не могу сказать, данные не предоставляют, что не вижу из-за нового договора, который они меня заставляют подписать, а я не буду этого делать, не зная почему я должна и должна ли я что-то новое подписывать.
Спасибо. Я надеюсь не приедут. А то у меня папа после инсульта с больницы только приехал ко мне, какое-то время будет жить у меня, а так как я на работе в этот день, не хотелось бы чтобы из-за каких-то уп*рей, ему опять стало плохо.
Я своіх попередила,що можуть звонити до них і щоб вони не говорили з ними.Але моя мама чесний і справедливий вчитель не може не віддати борг своєі дитини,навіть коли ій 29 років...Так було закрито екеш та мистер мані.Добре,що хоть тіло лише..Але я не можу ій пояснити,що у мене ще 17 займів![]()