У кого то есть большие просрочки где то год?Какова реакция Мфо что случилось за ето время?

• Автор теми Автор теми Ivanka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 143
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Anett888, Окрім дзвінків, на які я не відповідаю і СМСок нічого.Вайбер ще не знайшли, бо я заздалегідь його перевів на інший номер)
В соцмережах мене нема.Тільки ОК із закритим профілем і зміненим прізвищем.
Трохи усложнив їм роботу, ну а *улі, нехай потіють)))
Підготовились на всі 100%,супер,так ім:dirol:Я теж ігнорила,слали мені моє фото з паспортом.Соц мережі видалила.Переживаю просто не так за себе,як за батьків...
[/QUOTE]
Я теж удалила контакт, фейсбук, одноклашки ток инсту закрыла

Я своїм зробив роз"яснення таким чином, що я теж не проти віддати те що брав, без їхніх бахнутих відсотків і пені.І що я вже давно їм все віддав (за 2 роки користуванням займами) і невідомо хто кому ще винний.А з їхнім ставленням і погрозами є лише один вид спілкування - через СУД.Проте їм це невигідно, бо велика ймовірність того, що вони програють.От вони і грають на емоціях близьких.Тобто - вони це справжні шахраї.А мене просто ввели в оману)))
В принципі Ви розповіли так як є)Моі теж це розуміють,за ці видумані космічні відсотки,але за кількість я не можу розповісти,це страшно.Тільки надіюсь,що не всі доберуться до родичів..

В принципі Ви розповіли так як є)Моі теж це розуміють,за ці видумані космічні відсотки,але за кількість я не можу розповісти,це страшно.Тільки надіюсь,що не всі доберуться до родичів..

Ну я теж не розповідав їм про кількість мфо.Хоча їх в мене відносно небагато, проте тіла "відчутні" ( на 9 мфо - 54,2к).
Хоча і в цьому не бачу якоїсь великої проблеми.Ми ж в більшості своїй і понабирали цих мфо для перекриття і пролонгацій...Просто в певний момент "прозріли" і зрозуміли скільки дурниць зробили з цими пролонгаціями.От і все.Я наприклад не брав гроші, щоб купити плазму чи віскаря дорогого.Була певна причина, брав і віддавав вчасно.Але сталося так, що пішла "чорна полоса" і я не в силі далі тягнути це ярмо був.Полистувавшись з першим мфо, який приходив термін виплачувати, на предмет адекватної реструктуризації - таке почув, що вирішив для себе попросту не нервуватися а послати їх причому всіх одне за одним.З ними нема про що домовлятися.А не подобається - суд їм в поміч.
А я поки що морожусь і буду вирішувати проблеми з цими полудурками по мірі надходження.

Ну я теж не розповідав їм про кількість мфо.Хоча їх в мене відносно небагато, проте тіла "відчутні" ( на 9 мфо - 54,2к).
Хоча і в цьому не бачу якоїсь великої проблеми.Ми ж в більшості своїй і понабирали цих мфо для перекриття і пролонгацій...Просто в певний момент "прозріли" і зрозуміли скільки дурниць зробили з цими пролонгаціями.От і все.Я наприклад не брав гроші, щоб купити плазму чи віскаря дорогого.Була певна причина, брав і віддавав вчасно.Але сталося так, що пішла "чорна полоса" і я не в силі далі тягнути це ярмо був.Полистувавшись з першим мфо, який приходив термін виплачувати, на предмет адекватної реструктуризації - таке почув, що вирішив для себе попросту не нервуватися а послати їх причому всіх одне за одним.З ними нема про що домовлятися.А не подобається - суд їм в поміч.
А я поки що морожусь і буду вирішувати проблеми з цими полудурками по мірі надходження.
А яка найбільша просрочка у Вас?

Anett888, Манівео 31день. Тіло 10к - на сьогодні "винен" 27к.

В манивео какая сумма была тела?
Я дуже надіюсь,що вже через рік половину цих шараг закриють:secret:

Підскажіть,сслоан мене типу продають фінфорсу чи лякають(прострочка місяць)?
Очень хочется верить,что шараги закроются
[/QUOTE]
3600,насчитали за пару месяцев 16800,и стали проценты,потом меня продали КаФактору,с теми раз говорил,сказал,что готов уже сейчас тело отдать,и больше ничего не должен...но в ответ услышал,что у меня отнимут всё,после этого поменял номер,и забыл,как то так.
А сейчас другие мфо пopнoколлажи с женой рассылают по соцсетям...чем они думают,я же в жизни им не отдам теперь за такую xepню.
А,еще с манивео постоянно группа выезжала,хотел бы я хоть одного кала по земле повозить лицом.

Anett888, Манівео 31день. Тіло 10к - на сьогодні "винен" 27к.
І у мене манівео є,тільки 20 днів,тіло 8600,вже 20 з копійками,точно не скажу,бо не заходжу навіть в кабінет.Дістали родичів уже?
Очень хочется верить,что шараги закроются
3600,насчитали за пару месяцев 16800,и стали проценты,потом меня продали КаФактору,с теми раз говорил,сказал,что готов уже сейчас тело отдать,и больше ничего не должен...но в ответ услышал,что у меня отнимут всё,после этого поменял номер,и забыл,как то так.
А сейчас другие мфо п**ноколлажи с женой рассылают по соцсетям...чем они думают,я же в жизни им не отдам теперь за такую xepню.
А,еще с манивео постоянно группа выезжала,хотел бы я хоть одного кала по земле повозить лицом.
[/QUOTE]
Це випадково не гроші всім в соцмережах виробляють Вам?

І у мене манівео є,тільки 20 днів,тіло 8600,вже 20 з копійками,точно не скажу,бо не заходжу навіть в кабінет.Дістали родичів уже?

Єноти в мене особисто дуже тихі : тільки смс і все... ну і гроші пробують стирити з картки)
Листів ще не присилали.
А контактні мої теж не підіймають, хіба "лахають" з СМСок їхніх.
До близьких не дісталися ще.
До речі в мене якраз через Маніків і почалися "качєлі" з мфо.
Не знаю як в кого, але мене дивує поведінка "Павлика" - вони в мене флагманом ідуть з найбільшим тілом, а нічого крім смс немає.
Ну знову ж таки - в мене всі на "морозі" ... і я і контактні.

Єноти в мене особисто дуже тихі : тільки смс і все... ну і гроші пробують стирити з картки)
Листів ще не присилали.
А контактні мої теж не підіймають, хіба "лахають" з СМСок їхніх.
До близьких не дісталися ще.
До речі в мене якраз через Маніків і почалися "качєлі" з мфо.
Не знаю як в кого, але мене дивує поведінка "Павлика" - вони в мене флагманом ідуть з найбільшим тілом, а нічого крім смс немає.
Ну знову ж таки - в мене всі на "морозі" ... і я і контактні.
У мене теж з них почалось...краще б віддала і забула тоді?А дінеро у мене довго мовчали,слали на електронку тільки листи.А потім ставили батькам ці роботи продзвони,звонили кілька днів кожних пів часа...

Ivanka, у меня с 2017,звонят,пишут письма,долг растёт, оптимальных условий не предлагают

QUOTE="Ivanka, post: 141629, member: 3896"]
Мне интересно что с нами всеми будет ,через год или 2 чем закончится ети наши истории с мфо
Я дуже надіюсь,що вже через рік половину цих шараг закриють:secret:

Підскажіть,сслоан мене типу продають фінфорсу чи лякають(прострочка місяць)?
[/QUOTE]
Да продали, и эти y6людku меня развели, предложили реструктуризацию,а потом втюхали снова остаток долга,который обещали списать
Нет манивео у меня нет,а про другие, которые уже проданы Кк
Ivanka, ни в коем случае не отжавать, вы же от ребёнка забираете,а этих кровопийц кормите

Останнє редагування:
От 1 до 3 лет просрочек в разных МФО. Сумма долга далеко за 200 тыс (это хотелки, а не тело).
Письма, СМС, звонки с угрозами: от ареста имущества включая туалетную бумагу, до распятия меня с моим котом на западном склоне горы Фудзи.

От 1 до 3 лет просрочек в разных МФО. Сумма долга далеко за 200 тыс (это хотелки, а не тело).
Письма, СМС, звонки с угрозами: от ареста имущества включая туалетную бумагу, до распятия меня с моим котом на западном склоне горы Фудзи.
и спустя все ето время не прекратились?

и спустя все ето время не прекратились?

Волнообразно. Могут по месяцу молчать, например. А вот перед 2 туром выборов у всех резко нижняя чакра открылась - по 30-40 звонков в день в течение недели. Сейчас иногда звонят и макулатуру присылают.

Волнообразно. Могут по месяцу молчать, например. А вот перед 2 туром выборов у всех резко нижняя чакра открылась - по 30-40 звонков в день в течение недели. Сейчас иногда звонят и макулатуру присылают.
печалька((((не особо хочется пару лет с ужасом смотреть на телефон,и видеть кошмары.А в суд не подавали ?Или какие то нормальные условия не представляют?

печалька((((не особо хочется пару лет с ужасом смотреть на телефон,и видеть кошмары.А в суд не подавали ?Или какие то нормальные условия не представляют?

Ничего, на самом деле, кошмарного здесь нет. Довольно забавно, если креативят и не повторяются ))
В суд не подавали - я как раз на этом всегда настаивал, а с "нормальными условиями" я их в сад посылаю.

Moneyveo 5 лет,продали,сейчас ни слуху ни духу,кредит касса продала на 5 месяц,милоан продал,все остальные письма пишут и звонят близким и родным,соседям,смартивей телефонную книжку скопировал,у меня типочок дед подписан,ему 28 лет,так звонили говорили,что его внук денег должен)))))
а как могли телефонную книжку скопировать ?
можно поподробнее как они это делают ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі