У кого какая просрочка в Кешбери

• Автор теми Автор теми Переживём и это!!
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 173
  • Перегляди Перегляди 12K
В мене в Кешбері майже рік прострочка,дуже просять,щоб оплатила тіло кредиту і вони про мене забудуть назавжди...Але... ми всі так до них за цей майже рік звикли,що не хочемо і ну,не плануємо з ними розлучатися...Ну якось так,платити не планую,бо звикли вже до постійної уваги,та й без постійних "Доброго ранку" і "Надобраніч" від "найулюбленішого" мфо своє життя не уявляємо.Так що Кашаки,я з вами
буду завжди "і в горі,і в радості..."!!!

К
В мене в Кешбері майже рік прострочка,дуже просять,щоб оплатила тіло кредиту і вони про мене забудуть назавжди...Але... ми всі так до них за цей майже рік звикли,що не хочемо і ну,не плануємо з ними розлучатися...Ну якось так,платити не планую,бо звикли вже до постійної уваги,та й без постійних "Доброго ранку" і "Надобраніч" від "найулюбленішого" мфо своє життя не уявляємо.Так що Кашаки,я з вами
Красава!!!!!))))
Того же мнения)4 месяца просрочки!Не платила и не собираюсь.НИКОМУ И НИКОГДА!Точка!)

І як пройшов рік? Коли почався треш?

2-ой месяц просрочки самый сложный.
Тримаюсь 3,5 тижні) кого там тільки труколер не ідентифікує, і коза из кешбери, і робот дрочер, і ху@бали из кешбери, вони реально діставучі, навіть не уявляю що б я робила без форуму і труколера - призи в студію!

Дуже "весело"!
І як пройшов рік? Коли почався треш?
Із Кашаками із другого тижня прострочки майже рік ну дуже "весело"!Я за цей час вже так звикла до такої "величезної уваги" із їхньої сторони до себе,що вже не уявляю свого життя без них!

Дуже "весело"!
Із Кашаками із другого тижня прострочки майже рік ну дуже "весело"!Я за цей час вже так звикла до такої "величезної уваги" із їхньої сторони до себе,що вже не уявляю свого життя без них!
Так не меньше наяривают?

Ребята, есть на форуме люди, у которых большая просрочка по ним, знаю они всем предлагают закрыть только тело, но сколько это предложение действительно, есть не воспользовавшиеся этим предложением?)))
Мне угрожают нотариусом просрочка 3 месяца

Читаю, бачу люди цілий протоимались - оце-то витримка! Супер

Останнє редагування:
Тримаюсь другий тиждень. Пролонгаціями заплатила їм рівно тіло і зупинилась. Сотні дзвінків від них уже не заважають так як нова сімка уже активована. Поки що культурні смс з проханням оплатити. За 15 днів накрутили більше 3 тисяч пені. Чекануті. Невже вони думають що я віддам такі гроші. Після фрази я вам тіло віддала звонилки зависають і кидають трубку. Бідолашні не матимуть місячної премії через мене. Кожного ранку дзвінок о 7.30. Як будильник. Сьогодні подзвонили аж в 11.25. Питаюсь чого так пізно. Я на роботу ледь не спізнилась. Мовчать. І я мовчу. Всім добра!!!

Назад
Угорі