Настасия
Форумчанин
- Дописи
- 2331
- Реакції
- 770
- Бали
- 5305
Настасия не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
поздравляем!Да. Автодозвон был всем. Сегодня оплатила. Только тело
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
поздравляем!Да. Автодозвон был всем. Сегодня оплатила. Только тело
Вы сами им позвонили?Да. Автодозвон был всем. Сегодня оплатила. Только тело
Нет. Пришла акция на почтуВы сами им позвонили?
Спасибо огромное!) намучилась с их автодозвонами. Телефон разрывалсяпоздравляем!
Понятно, спасибоНет. Пришла акция на почту
Post automatically merged:
Спасибо огромное!) намучилась с их автодозвонами. Телефон разрывался
Красава!!!!!))))В мене в Кешбері майже рік прострочка,дуже просять,щоб оплатила тіло кредиту і вони про мене забудуть назавжди...Але... ми всі так до них за цей майже рік звикли,що не хочемо і ну,не плануємо з ними розлучатися...Ну якось так,платити не планую,бо звикли вже до постійної уваги,та й без постійних "Доброго ранку" і "Надобраніч" від "найулюбленішого" мфо своє життя не уявляємо.Так що Кашаки,я з вами
буду завжди "і в горі,і в радості..."!!!
2-ой месяц просрочки самый сложный.2 недели:. Пока на прозвони только я. Когда начнётся треш?
І як пройшов рік? Коли почався треш?В мене в Кешбері майже рік прострочка,дуже просять,щоб оплатила тіло кредиту і вони про мене забудуть назавжди...Але... ми всі так до них за цей майже рік звикли,що не хочемо і ну,не плануємо з ними розлучатися...Ну якось так,платити не планую,бо звикли вже до постійної уваги,та й без постійних "Доброго ранку" і "Надобраніч" від "найулюбленішого" мфо своє життя не уявляємо.Так що Кашаки,я з вами
буду завжди "і в горі,і в радості..."!!!
Тримаюсь 3,5 тижні) кого там тільки труколер не ідентифікує, і коза из кешбери, і робот дрочер, і ху@бали из кешбери, вони реально діставучі, навіть не уявляю що б я робила без форуму і труколера - призи в студію!2-ой месяц просрочки самый сложный.
Із Кашаками із другого тижня прострочки майже рік ну дуже "весело"!Я за цей час вже так звикла до такої "величезної уваги" із їхньої сторони до себе,що вже не уявляю свого життя без них!І як пройшов рік? Коли почався треш?
Так не меньше наяривают?Дуже "весело"!
Із Кашаками із другого тижня прострочки майже рік ну дуже "весело"!Я за цей час вже так звикла до такої "величезної уваги" із їхньої сторони до себе,що вже не уявляю свого життя без них!
Ні,не менше.Там і тіло кредиту невелике,можна було б закрити,але принципово Кашакам не буду і копійки платити.Так не меньше наяривают?
Капец конечно....звонилки неугомонныеНі,не менше.Там і тіло кредиту невелике,можна було б закрити,але принципово Кашакам не буду і копійки платити.
Мне угрожают нотариусом просрочка 3 месяцаРебята, есть на форуме люди, у которых большая просрочка по ним, знаю они всем предлагают закрыть только тело, но сколько это предложение действительно, есть не воспользовавшиеся этим предложением?)))
А звонят они часто через пол года?Я такой и не собираюсь. Уже полгода
Вам меньше,рідним , усідам,контактним частіше(((((((А звонят они часто через пол года?