У кого какая просрочка? Последствия?

• Автор теми Автор теми Ксюша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 318
  • Перегляди Перегляди 31K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Странно как Вы ещё это терпите.Да и за это время уже точно они приняли какие-то меры!Мне не совсем верится в такое :acute:

Владимир, это Вы юрист тут?
Принимают, но точно не меры)

Странно как Вы ещё это терпите.Да и за это время уже точно они приняли какие-то меры!Мне не совсем верится в такое :acute:

Владимир, это Вы юрист тут?
Юрист, но не тут)

• Подобається
Реакції: Shun
Владимир, вот Вы юрист и попали в МФО.Это каким таким способом?Сколько я знаю юристов,все наоборот одалживают другим,а не берут микрозаймы!

Владимир, вот Вы юрист и попали в МФО.Это каким таким способом?Сколько я знаю юристов,все наоборот одалживают другим,а не берут микрозаймы!
Если Вы знаете так много юристов и сами в такое попали, почему же они Вам не помогли?

ого!и как вы живете?)

• Подобається
Реакції: Shun
Никто не приезжал) Раньше доставали, но ничего
Здравствуйте ,получила смс от" Cash Up",19.10.2018 після 10 годинипо місцю проживання відбудеться візит Регіональної групи.Борг на сьогодні-4074,64грн.Тіло кредиту 2080 грн.Просрочка 57 днів. Регіональна група це хто?

У меня нету долгов!
Как????

Здравствуйте ,получила смс от" Cash Up",19.10.2018 після 10 годинипо місцю проживання відбудеться візит Регіональної групи.Борг на сьогодні-4074,64грн.Тіло кредиту 2080 грн.Просрочка 57 днів. Регіональна група це хто?
Типа выездюки, ну, выездная группа, которая ко всем выезжает, но никак не доедет ни к кому. Ко мне месяца 4 все никак не доедут. И региональные, и всеукраинские)

ого!и как вы живете?
ого!и как вы живете?)
скажітььудь-ласка а у вас е кредити

сьогодні як ніколи телефонували.В мене на сьогодні в кешпоинт 61 день просрочки.Але ми туди з адвокатом подавали адвокатський запит .Лист повернувся через 7 днів і там було вказано що притензій до мене не мають.А на адвоката номер прислали сьогодні повідомлення що він буде за мене платити.І запитували чи за останній рік не мінялась адреса в нього.ДЕКОЛИ ТАК ВТОМЛЮЕ ЦЕ ЩО ХОЧЕТЬСЯ ВИТИ.Я ВЖЕ ДУМАЛА МОЖЕ ЗВЕРНУТИСЯ ДО ПЕРЕДАЧІ ""СТОСУЕТЬСЯ КОЖНОГО""

Вкладення

• wp_ss_20181011_0001.webp
    wp_ss_20181011_0001.webp
    32 Кб · Перегляди: 108
Региональная группа... Сколько же у них выездов, что они ни к кому никак доехать не могут?!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі