Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ти Бетмена передивився
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ти Бетмена передивився
І так завжди ,хоча в фільмі теж прикольний мотТи Бетмена передивився
Мне из бетменского Темный рыцарь понравился. А новый фильм про бетмана даже не смотрелаІ так завжди ,хоча в фільмі теж прикольний мот
Хоча ,думаю що серія вижила себе ,таке просто ігрове кіноМне из бетменского Темный рыцарь понравился. А новый фильм про бетмана даже не смотрела
Мне только этот фильм запомнился из серии о бетмане. Остальные даже вспомнить не могу про чтоХоча ,думаю що серія вижила себе ,таке просто ігрове кіно
Ну всё осталось ещё шлем собрать, и можно выезжать))Не для слабаків, 5 годин зборки )))Переглянути вкладення 144894
Переглянути вкладення 144895
Переглянути вкладення 144896
Так ,вже є ,шолом ))))))Ну всё осталось ещё шлем собрать, и можно выезжать))
Ще б він по чвертку бігав і шкарпетки прав....І так завжди ,хоча в фільмі теж прикольний мот
От бідолаха ,коли Ти напьєшсяЩе б він по чвертку бігав і шкарпетки прав....
Не вживаю вже місяць майже, якщо не рахувати один раз келих вина і один раз баночку пива.От бідолаха ,коли Ти напьєшся
Дякую за пораду ,і щиро радий за тебеНе вживаю вже місяць майже, якщо не рахувати один раз келих вина і один раз баночку пива.
Вчись смакувати а не нарізатись в три 3,14зди, поки дід живий.
Чому я далеко не бідолаха пояснювати чи сам поймеш, що вчергово "пук в муку" зробив?Дякую за пораду ,і щиро радий за тебе
Я назвав Тебе бідолахою ,чи будемо виясняти ,а пукнути в муку було б цікавоЧому я далеко не бідолаха пояснювати чи сам поймеш, що вчергово "пук в муку" зробив?
То обоснуйЯ назвав Тебе бідолахою
Як цікаво ? Я тебе не чипав ,,як бистро і про картки відписав ,і в інших темах ,молодецьТо обоснуй
Бо я називатиму тебе балаболом ок?
Думай що пишеш і де.Як цікаво ? Я тебе не чипав
Так. Бо ти балаболиш не знаючи толком про що.,,як бистро і про картки відписав
Оборзін зашкалив?,і в інших темах ,молодець,попустись ,
Вказуватимеш своїм дітям.навчись спілкуватись із живими
Так зрозуміло ,я ,якось сам вирішуДумай що пишеш і де.
Так. Бо ти балаболиш не знаючи толком про що.
Тобто пишеш не зовсім вірну інфу людям, коли сам не вникнув або не знаєш контексту запитаного.
Оборзін зашкалив?
Чи потім знову писатимеш "я тебе не чипав"... я не заставляю тебе себе поважати, проте "попускати" не дам. ТОБІ ЗРОЗУМІЛО?
Вказуватимеш своїм дітям.
От с такої "сливи" я і навернувся...)))Знайшов фото в неті ,аж посміхнувся Переглянути вкладення 144857