Цікаво ,скільки залишилось ,любителів мото ,двух колес

• Автор теми Автор теми Touni
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5K
  • Перегляди Перегляди 90K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Думай що пишеш і де.

Так. Бо ти балаболиш не знаючи толком про що.
Тобто пишеш не зовсім вірну інфу людям, коли сам не вникнув або не знаєш контексту запитаного.
Дід может Touni даёт не верную инфу, бо сам её здесь прочитал. Ни раз читала от одного старенького, что нужно закрыть счет и открыть новый. Что для меня было странно, так как я просто заблочила карту, открыла новую, и ничего не закрывала. Ну или для Гато счёт и карта одно и тоже, а Touni неправильно понял суть написанного.

Screenshot_20240203-165011~2.webp
Screenshot_20240203-165018~2.webp

І по поводу конфліктів... Мені до Вашого досвіду ще ой як далеко, але ж ми на одній стороні, чи не так?... Тому, думаю, можна просто глибоко вдихнути, видихнути і делікатно пояснити одне одному свою точку зору...)
Врешті решт Вам гуртом ще мені допомагати усім прийдеться, бо я ще не скоро порозрулюю оце все, куди повлізав...))))))))

Дід может Touni даёт не верную инфу, бо сам её здесь прочитал. Ни раз читала от одного старенького, что нужно закрыть счет и открыть новый. Что для меня было странно, так как я просто заблочила карту, открыла новую, и ничего не закрывала. Ну или для Гато счёт и карта одно и тоже, а Touni неправильно понял суть написанного.

Переглянути вкладення 144902Переглянути вкладення 144903
Окрім форуму є багато джерел де можно отримати інфу по тому чи іншому питанню. А те що ти читала - інфа застарівша. Люди на форумі з 18 року, а оновлення і перехід на той ібан що я писав, відбувся в 20 здається. Раніше це було потрібно, зараз ні. Потрібно бути в курсі нововведень якщо вже роздаєш поради.
Я теж раніше казав - забийте і не платіть...то що з того? Часи змінюються...зараз по новим договорам і по тому що коять мфошні сараї , я не можу такого радити чи рекомендувати. Я це до того що потрібно слідкувати за змінами а не ссилатись "бо на форумі" так раніше писали.

Ми будемо кожному на їх промахи вказувати?Чи тільки Гато ?)

чому б просто всім дружно не заспокоїтись, видихнути, і продовжити далі дружити, маючи при цьому власну думку? якось воно останнім часом атмосфєрка піднакалилась, безпідставно. все ж добре

І на далі ,я буду поводити себе тихесенько

Adios ,мене мабуть аж занадто на форумі

Потому что от него читала такой совет и запомнила. Еслибы кто-то другой про это написал, то я бы тоже его скрин приложила
Я теж не раз помилялась..:rolleyes:Це з кожним буває..

Adios ,мене мабуть аж занадто на форумі
иногда так тоже о себе думаю, но потом приходит мысль что хорошего человека должно быть много, и всё становится на свои места :ahaha: так шо расслабься бро.

Перевипустити саме карту і закрити/ відкрити рахунок то одне і те ж? То Гугл так пише?

иногда так тоже о себе думаю, но потом приходит мысль что хорошего человека должно быть много, и всё становится на свои места :ahaha: так шо расслабься бро.
Мабуть я прийшов на форум для настрою ,а не ...,і Дівчинка перша і остання людина яку я зміг ...
Удачі в боротьбі з МФО та системою

Перевипустити саме карту і закрити/ відкрити рахунок то одне і те ж? То Гугл так пише?
Гато ты читал все сообщения или только это. Прочти всё и потом делай выводы, почему я сделала этот скрин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі