Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Закушувати не забувай художникЗара намалюю маршрут )))
Ти спочатку поляну намалюй...Зара намалюю маршрут )))
Та не вживаюЗакушувати не забувай художник
Не сповідайся))Та не вживаю
Діло твоєНе сповідайся))
Я не сповідаю. В мене лопата замість кадилаДіло твоє
Та ,то зрозумілоЯ не сповідаю. В мене лопата замість кадила
Ціна ,цього - колекційного апарата ,можна до старості жити і не тужитиПереглянути вкладення 144839Мотоцикл Harley Davidson 1919 року
Велик лучше купи, и ноги подкачаешь и здоровье подправишь))Та ,то зрозуміло
Ціна ,цього - колекційного апарата ,можна до старості жити і не тужити
Ага ,тільки в совкових фільмах як і в житті нас найобува...,бо то зовсім не німецький бмв ,а наш рідний ,і вся техніка яка була в фільмах не мала ні якого відношення до реальності ,тільки совкова ,а решта була перекрученаКогда в детстве меня звали смотреть фильм. А чё тогда крутили?
А там еще про моцики.
Эту фигню и годами не вытравить:
О!Велик лучше купи, и ноги подкачаешь и здоровье подправишь))
Ну ,на ноги я не жаліюсь ,от ,глянь яж не навязую ,мені подобається ,є мрія .То чому не бути за ради мрії ? Тільки без психолога )))))Велик лучше купи, и ноги подкачаешь и здоровье подправишь))
Треба було "напільніком" обробити.Ага ,тільки в совкових фільмах як і в житті нас найобува...,бо то зовсім не німецький бмв ,а наш рідний ,і вся техніка яка була в фільмах не мала ні якого відношення до реальності ,тільки совкова ,а решта була перекручена
Это шутка была. Хочешь мото покупай))Ну ,на ноги я не жаліюсь ,от ,глянь яж не навязую ,мені подобається ,є мрія .То чому не бути за ради мрії ? Тільки без психолога )))))