Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дед, я просто написала, откуда Тони мог взять этот совет и всё. Просто ты начал писать ему, что он балабол, и делать замечания, а Гато такого не писал. Вот я про это. Если и делать замечания, то всем или не делать их совсем.Окрім форуму є багато джерел де можно отримати інфу по тому чи іншому питанню. А те що ти читала - інфа застарівша. Люди на форумі з 18 року, а оновлення і перехід на той ібан що я писав, відбувся в 20 здається. Раніше це було потрібно, зараз ні. Потрібно бути в курсі нововведень якщо вже роздаєш поради.
Я теж раніше казав - забийте і не платіть...то що з того? Часи змінюються...зараз по новим договорам і по тому що коять мфошні сараї , я не можу такого радити чи рекомендувати. Я це до того що потрібно слідкувати за змінами а не ссилатись "бо на форумі" так раніше писали.
ТихенькоДед, я просто написала, откуда Тони мог взять этот совет и всё. Просто ты начал писать ему, что он балабол, и делать замечания, а Гато такого не писал. Вот я про это. Если и делать замечания, то всем или не делать их совсем.
Твої "пихологічні прийоми" залиш для когось іншого.А ты за свои отвечаешь?)
Іди працюйТихенько![]()
Та я піду ,от проблема ,дякую що навчилиТвої "пихологічні прийоми" залиш для когось іншого.
У мене з заблоченох карти злямзили 11 000. Тому знаю,що говорю
Іди працюй
Поднимись сообщением вверх своего и прочитай, что я написала. И подумай почему я это написала. Не одного у тебя украли деньги с карточки.Твої "пихологічні прийоми" залиш для когось іншого.
У мене з заблоченох карти злямзили 11 000. Тому знаю,що говорю
Іди працюй
Дані за травень 23 року ...Гато ты читал все сообщения или только это. Прочти всё и потом делай выводы, почему я сделала этот скрин.
Хух ,я зібрався покидати форум ))),мото ,то як вредна жінка ....Так а шо там з мотоциклами, шановні?)) =)
Не надо ничего покидать))) Всё это - суета сует и томление духа))))Хух ,я зібрався покидати форум ))),мото ,то як вредна жінка ....
Не зрозуміло ,я порушив правила ,чи комусь нагрубив ,я є для настрою ,ну і добреНе надо ничего покидать))) Всё это - суета сует и томление духа))))
Ця вредна жінка ж і везе періодично, то може ж не така і вредна?)) :![]()
Ксю ,я ,щось на твою думку порушив ?
Це ти так думаєш.Ксенія, спілкування як учасник форуму і дії як модератора це явно не одне й те саме
окей. давай я тобі процитую правило форуму:Це ти так думаєш.
А у когось може бути і інша думка.
Мій дядечко, котрий прожив з тіткою більше 40 років завжди говорив - Аночко, я ти полівлю, мені є звідки.( Анна, я тобі уступлю, в мене є звідки.)
так що ми теж читати правила вміємо і в даному випадку ти дійсно не так їх зрозуміла, бо дії модератора ніхто не обговорював і не обговорює1.1.1 Кожен зареєстрований користувач має право вільно висловлювати свою думку, яка може не збігатися з думкою адміністрації.
Та ладно ,я не порушив правила ,а модери є модериокей. давай я тобі процитую правило форуму:
так що ми теж читати правила вміємо і в даному випадку ти дійсно не так їх зрозуміла, бо дії модератора ніхто не обговорював і не обговорює
То певно мені здалося..окей. давай я тобі процитую правило форуму:
так що ми теж читати правила вміємо і в даному випадку ти дійсно не так їх зрозуміла, бо дії модератора ніхто не обговорював і не обговорює
Я навіть не вспомнив що спілкуюсь з модерномТо певно мені здалося..![]()
певно...То певно мені здалося..![]()