Цікава інформація про компанію BitCapital

• Автор теми Автор теми whoisitlol
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 3K

whoisitlol

Форумчанин
Дописи
15
Реакції
3
Бали
5060
whoisitlol не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, шановні

Цікавить чи хтось знаходив де знаходиться офіс цих шановних бітів
Інтерес суто спортивний. Може хтось займається OSINTом чи просто десь шось чув, шось бачив

Доброго вечора, шановні

Інтерес суто спортивний. Може хтось займається OSINTом чи просто десь шось чув, шось бачив
А зачем Вам их офис?

Та може людина хоче в гості махнути
Ну, я опять выскажу непопулярное мнение))
Зачем брать кредит, тем более в криптовалюту, чтобы создать в итоге себе проблемы и искать офис? Ну, вот не могу я это понять.

Допустим, нашел офис. Что дальше? Идти их бить? Очень глупое решение. Это уголовка. И потом сидя на парах дальше обвинять их в том, что сам нагородил проблем?

Ну, я опять выскажу непопулярное мнение))
Зачем брать кредит, тем более в криптовалюту, чтобы создать в итоге себе проблемы и искать офис? Ну, вот не могу я это понять.

Допустим, нашел офис. Что дальше? Идти их бить? Очень глупое решение. Это уголовка. И потом сидя на парах дальше обвинять их в том, что сам нагородил проблем?
Людина таке створіння ,що без проблем скучно жити
Можно на их офис тцк натравить
Спробуй

Доброго вечора, шановні

Находится ихний офис в Днепре, гдето рядом с ЕГроши, кредитпроминвест, возможно в одном здании

Доброго вечора, шановні

Десь у Дніпрі

Находится ихний офис в Днепре, гдето рядом с ЕГроши, кредитпроминвест, возможно в одном здании
Ну то що егроші пов'язані з bit capital то точно, я коли був зайшов в додаток eгроші ,то мені одразу почали звонити з but capital

Не цитируйте свои же сообщения
Доброго вечора, шановні

Привіт. Пишеш в пошуковій системі щось типу "bitcapital резюме" або шукаєш назву компанії на сайтах тематики "робота" і там буде зрозуміло де офіс (місто як мінімум). Можна прикинутися роботодавцем і зателефонувати до*іку та обережно дізнатися, по типу "як на минулу роботу їздили?". А так взагалі в мережі багато форумів по тематиці осінт/деанон, та вони того не варті як на мене ).
Привіт. Пишеш в пошуковій системі щось типу "bitcapital резюме" або шукаєш назву компанії на сайтах тематики "робота" і там буде зрозуміло де офіс (місто як мінімум). Можна прикинутися роботодавцем і зателефонувати до*іку та обережно дізнатися, по типу "як на минулу роботу їздили?". А так взагалі в мережі багато форумів по тематиці осінт/деанон, та вони того не варті як на мене ).
По резюме колишніх дзвонарів, якщо коротко можна пробити) швидко і просто )

Вкладення

• IMG_20241225_221736_305.webp
    IMG_20241225_221736_305.webp
    75 Кб · Перегляди: 224
Останнє редагування:
Kto, не цитируйте свои же сообщения. Чтобы добавить ответ в тему используйте форму ниже.

Не цитируйте несколько раз одно и то же сообщение пользователя!!!!

В них походу немає вакансій вже, раніше були,вони по факту заблоковані ,як вони працюють без поняття)

Kto, не цитируйте свои же сообщения. Чтобы добавить ответ в тему используйте форму ниже.
В них походу немає вакансій вже, раніше були,вони по факту заблоковані ,як вони працюють без поняття)
Не вакансії бітів, а колишніх співробітників резюме в мережі гуляють. Орнув з їх віку 20 років +-, а так "кучерчво" розмовляють )
Ось як приклади , так довго працюють у них, а досвід який ...)

Запрошуй їх на співбесіду і ални все тобі розкажуть )

Останнє редагування:
Не вакансії бітів, а колишніх співробітників резюме в мережі гуляють. Орнув з їх віку 20 років +-, а так "кучерчво" розмовляють )

Ось як приклади , так довго працюють у них, а досвід який ...)

Запрошуй їх на співбесіду і ални все тобі розкажуть )
Там працюють і 40+, варто це враховувати
Впевнений, що є колектори з великим "досвідом" в інших банках

Кроспостінг
доброго времени суток, к сожалению мой близкий человек попал в эту вязкую проблему - и требуют оплатить с 300 USDT за месяц прострочки 1000 USDT… подскажите, кто оплачивал дают они как это документы об оплате, и это нормально скидывать на карту вообще левого человека?

девочка - девочка, не публикуйте одинаковые посты в разных темах. Вам уже в соседней отвечают

доброго времени суток, к сожалению мой близкий человек попал в эту вязкую проблему - и требуют оплатить с 300 USDT за месяц прострочки 1000 USDT… подскажите, кто оплачивал дают они как это документы об оплате, и это нормально скидывать на карту вообще левого человека?
Не треба стільки платити.
Дочекайтесь більш вигідний варіант.
А так краще що криптою, що картою платити сумнівно.
Під час оплати запишіть екрану смартфону на всяк випадок.

Да люди на яка брала військова і вони повністю по всім контактам наярюють, командиру, начальнику частини і т.д. Там вже ідуть розборки- і командир людину відправляє на 0 якщо Вона не вирішить питання в найкоротші терміни, короче знайшли ниточки((((
І вот як в такій ситуацію поступати, людину доводять до самогубсива

Назад
Угорі