Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так в мене теж був період з поганими думками. Поговорити не було з ким. З рідними відносини не настільки глибокі. Друзів не хотілось турбувати. Трималась тільки заради дітей. Добре що все пройшло.
Коли виговоришся, то відразу легше стає, і я тепер знаю, що в голос проговорена проблема - більше для мене не проблема) я її вже виговорила з себе!Так в мене теж був період з поганими думками. Поговорити не було з ким. З рідними відносини не настільки глибокі. Друзів не хотілось турбувати. Трималась тільки заради дітей. Добре що все пройшло.
каждый раз когда слышу про загнанного зверя или чувствую себя так, вспоминаю песню Высоцкого ... она ещё в детстве меня потрясла по своему, и до сих пор актуальна.Ніколи не забуду про свої такі ж погані думки, коли в мене була така депресія((((( всі ці кредити не вартують навіть такої думки, але коли тебе заганяють як кролика, і нема кому реально все розповісти, то всяке-різне лізе в голову
Співчуття(((Шкода жінки, шкода батьків, дітей...
А записку залишила передсмертну?Те що твориться в моїй душі неописати.........
За помилки , пробачте.....
Приїхали з донечкою з танців..... Мама плаче..... Подзвонила моя рідна сестра і повідомила........
Моєї рідної тітки ,брата внучка
ПОВІСИЛАСЯ ЧЕРЕЗ ДЗВІНКИ КОЛЛЕКТОРІВ!!!!!!!!!!!..........
Не витримала...
Залишилась дівчинка 5м.........
Мама до мене ...
---Не допоміг твій форум.....
Плач....
---Мам,напевно вона про нього не знала....Так як ми не знали...про її проблеми. А якби я знала,хіба б я її залишила наодинці?????.....
Дзвоню до тітки...
--Чому не сказали про проблеми...?
---Вона сама нічого нікому не казала...... Але якісь дивні дзвінки були...
Тепер від мене ...
Я надіюсь,що всі калли закінчать своє життя в петлі...
Надіюсь,що по них ніхто не зронить сльозинку...
Надіюсь,що батюшка не відспіває і не дозволить хоронити на кладовищі....
Надіюсь,що ти калле,проклятущий,горітимеш в пеклі ВІЧНІСТЬ.....
І ЩЕ ВІД СЕБЕ....
В моєму лиці ,,ти деградат,маєш Ворога!!!!!!.....
Емоції переповнюють.......
І ще,якщо хтось, напише,що я закликаю платити..... Плюну в обличчя....
Ні... Тільки телефон,а на ньому якісь записані розмови. ((( Мені не відомо що там...А записку залишила передсмертну?
Люди, які і приблизно не знають, що це таке (маю наувазі кредитне ярмо) ніколи не зможуть це зрозуміти і осягнути. Я теж колись така була, я не розуміла для чого брати кредити, а потому ще й кредит щоб закрити інший кредит...тому рідним чи знайомим цього не пояснити.Тільки що подзвонила моя рідна сестра мамі..
---Мам,я переживаю за нашу малу(за мене)... Як вона?
----Не переживай,вона стала зовсім іншою. Багато спілкується,має величезну підтримку.... І багато людей до неї дзвонять,питаються поради.. зустрічі організовує. Їй навіть не дозволять цього і в думках припустити
----Мама,в разі чого дзвони...
Я шокована.. вона змінила своє ставлення до мене??
Така сама ситуацияЛюди, які і приблизно не знають, що це таке (маю наувазі кредитне ярмо) ніколи не зможуть це зрозуміти і осягнути. Я теж колись така була, я не розуміла для чого брати кредити, а потому ще й кредит щоб закрити інший кредит...тому рідним чи знайомим цього не пояснити.
Мені до сих пір не вірять, що я брала мфо, щоб лонгувтюати інші мфо, мої рідні думають, що вляпалась в щось таке страшне, що я щось приховую якусь мега-таємницю. Їм не роз'ясниш ніяк. А воно їм і не треба знати) кожному своє
Напишите её фио и год рождения в лс, хочу в СМИ осветлить историю...Ні... Тільки телефон,а на ньому якісь записані розмови. ((( Мені не відомо що там...
Прийміть найщиріші мої співчуття!Примите мои соболезнования ком в горле даже писать тяжело держитесь со всех сил.калов хоронить жевыми и только так
Прийміть найщиріші мої співчуття. Хай цим сукам ці невинно загублені душі завжди стоять перед очима. Бідна дівчинка.Те що твориться в моїй душі неописати.........
За помилки , пробачте.....
Приїхали з донечкою з танців..... Мама плаче..... Подзвонила моя рідна сестра і повідомила........
Моєї рідної тітки ,брата внучка
ПОВІСИЛАСЯ ЧЕРЕЗ ДЗВІНКИ КОЛЛЕКТОРІВ!!!!!!!!!!!..........
Не витримала...
Залишилась дівчинка 5м.........
Мама до мене ...
---Не допоміг твій форум.....
Плач....
---Мам,напевно вона про нього не знала....Так як ми не знали...про її проблеми. А якби я знала,хіба б я її залишила наодинці?????.....
Дзвоню до тітки...
--Чому не сказали про проблеми...?
---Вона сама нічого нікому не казала...... Але якісь дивні дзвінки були...
Тепер від мене ...
Я надіюсь,що всі калли закінчать своє життя в петлі...
Надіюсь,що по них ніхто не зронить сльозинку...
Надіюсь,що батюшка не відспіває і не дозволить хоронити на кладовищі....
Надіюсь,що ти калле,проклятущий,горітимеш в пеклі ВІЧНІСТЬ.....
І ЩЕ ВІД СЕБЕ....
В моєму лиці ,,ти деградат,маєш Ворога!!!!!!.....
Емоції переповнюють.......
І ще,якщо хтось, напише,що я закликаю платити..... Плюну в обличчя....
Мои соболезнования. ДержитесьСоболезнования. Неужели государство не видит, что творится? Каллы, горите в аду! Не останется бесследно то, что вы творите!
Да, пока человек не столкнется сам с подобной ситуацией, он не может понять всей глубины чувств, с которым сталкивается загнанный в кредитную яму заемщик. Да, он несет ответственность, но ответственность должна быть по закону. В СМИ уже по чуть-чуть начинает просачиваться информация, но к сожалению ее очень мало и зачастую она достаточно кретична, по отношению к заемщику. Пока мы не сможем чувствовать, что наши права защищены и знакомые и родственники не будут реагировать как на прокаженного, пока их же права никоим образом не будут нарушаться, к сожалению люди будут продолжать чувствовать свою беспомощность... Коллекторы шантажируют детьми и пopнo: как над украинцами издеваются за долгиЛюди, які і приблизно не знають, що це таке (маю наувазі кредитне ярмо) ніколи не зможуть це зрозуміти і осягнути. Я теж колись така була, я не розуміла для чого брати кредити, а потому ще й кредит щоб закрити інший кредит...тому рідним чи знайомим цього не пояснити.
Мені до сих пір не вірять, що я брала мфо, щоб лонгувтюати інші мфо, мої рідні думають, що вляпалась в щось таке страшне, що я щось приховую якусь мега-таємницю. Їм не роз'ясниш ніяк. А воно їм і не треба знати) кожному своє
Воооот! Я так боялась мужу рассказать, а от него сейчас самая большая поддержка. Зато все самые го,,,нистые "друзья" отсеялись)))@ПАННОЧКА,Мои огромнейшие соболезнования, вчера после обзвона вообще чужих людей тоже были такие мысли, но благо муж прилетел с роботы со всеми поговорил,меня встряхнул,напомнил что у нас двое деток,и знаете наверное вчера был тот день когда они меня сломали(не в том смысле),сегодня утром проснулась и мне на них вообще глубоко поx...й,все равно уже все все знают,огромное спасибо моему мужу,извените может не по теме,но надо было выговориться ,какая я была д*pa,муж не разрешает общаться на грустные темы,сказал что в нашей семье только о хорошем,а все остальное мы переживем.
Да им поxep. Это продажные бездушные твapu, которым гнить в канаве.Читайте,коллекторы,и понимайте,что вас можно приравнять к убийцам,убить ведь и словом можно,увольтесь все с этих кантор.