Трагедія моєї родині

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 242
  • Перегляди Перегляди 12K
Те що твориться в моїй душі неописати.........
За помилки , пробачте.....

Приїхали з донечкою з танців..... Мама плаче..... Подзвонила моя рідна сестра і повідомила........
Моєї рідної тітки ,брата внучка
ПОВІСИЛАСЯ ЧЕРЕЗ ДЗВІНКИ КОЛЛЕКТОРІВ!!!!!!!!!!!..........
Не витримала...
Залишилась дівчинка 5м.........

Мама до мене ...
---Не допоміг твій форум.....
Плач....
---Мам,напевно вона про нього не знала....Так як ми не знали...про її проблеми. А якби я знала,хіба б я її залишила наодинці?????.....
Дзвоню до тітки...
--Чому не сказали про проблеми...?
---Вона сама нічого нікому не казала...... Але якісь дивні дзвінки були...

Тепер від мене ...
Я надіюсь,що всі калли закінчать своє життя в петлі...
Надіюсь,що по них ніхто не зронить сльозинку...
Надіюсь,що батюшка не відспіває і не дозволить хоронити на кладовищі....
Надіюсь,що ти калле,проклятущий,горітимеш в пеклі ВІЧНІСТЬ.....
І ЩЕ ВІД СЕБЕ....
В моєму лиці ,,ти деградат,маєш Ворога!!!!!!.....
Емоції переповнюють.......

І ще,якщо хтось, напише,що я закликаю платити..... Плюну в обличчя....
Примите мои соболезнования ком в горле даже писать тяжело держитесь со всех сил.калов хоронить жевыми и только так

Як жити далі батькам яке ж це горе....ще й дитина маленька.Сама незнаю що чекає сьогодні прийшов лист папа прочитав що чекає аж страшно подумати

Сегодня я понял что нужно искать калов я добавлял видео этот человек может помочь найти всех калов с готивочки нашол и остальных найдет с ними нужно воевать а это слабое место МФО и БАНКОВ им нужно дать понять что и их найти можно будут боятся идти на роботу

Як жити далі батькам яке ж це горе....ще й дитина маленька.Сама незнаю що чекає сьогодні прийшов лист папа прочитав що чекає аж страшно подумати
Ну явно не петля.... А слова ,образи,крики,матюкі можна пережити.... А смерть не переживеш....

вы на форуме год и не знаете "що чекае?" :wacko: зачем тогда форум вообще нужен?:scratch_one-s_head:

там скорей всего были проблемы личного характера..
У всех у нас есть проблемы личного характера, и естественно что мог быть послеродовой синдром, НО ..... добивать лежачего ? На это способны только низшие существа и именно этим звонилки и занимаются.

Света, расскажите папе об этом случае, и о том что вы будете сильной и смелой, и раз уж случилось такое с вами, то будете искать решения, простоони занимают продолжительное время. Но только пусть папа сначала спустит пар, это тоже нужно.

послеродовая депрессия, проблемы в семье, безденежье..да мало ли у людей проблем и душевных переживаний..не думаю что основная проблема это звонки коллекторов. тем более вы ничего конретно не знаете какие у нее долги и где были, что повесилась из-за звонков, она же не оставляла преспертной записки?

У всех у нас есть проблемы личного характера, и естественно что мог быть послеродовой синдром, НО ..... добивать лежачего ? На это способны только низшие существа и именно этим звонилки и занимаются.
Правильно,на это способны низшие существа,добивать с маленьким ребенком.

автор конкретно ничегоне знает..

Порушення правил форуму п.3.3 CapsLock заборонений
Те що твориться в моїй душі неописати.........
За помилки , пробачте.....

Приїхали з донечкою з танців..... Мама плаче..... Подзвонила моя рідна сестра і повідомила........
Моєї рідної тітки ,брата внучка
ПОВІСИЛАСЯ ЧЕРЕЗ ДЗВІНКИ КОЛЛЕКТОРІВ!!!!!!!!!!!..........
Не витримала...
Залишилась дівчинка 5м.........

Мама до мене ...
---Не допоміг твій форум.....
Плач....
---Мам,напевно вона про нього не знала....Так як ми не знали...про її проблеми. А якби я знала,хіба б я її залишила наодинці?????.....
Дзвоню до тітки...
--Чому не сказали про проблеми...?
---Вона сама нічого нікому не казала...... Але якісь дивні дзвінки були...

Тепер від мене ...
Я надіюсь,що всі калли закінчать своє життя в петлі...
Надіюсь,що по них ніхто не зронить сльозинку...
Надіюсь,що батюшка не відспіває і не дозволить хоронити на кладовищі....
Надіюсь,що ти калле,проклятущий,горітимеш в пеклі ВІЧНІСТЬ.....
І ЩЕ ВІД СЕБЕ....
В моєму лиці ,,ти деградат,маєш Ворога!!!!!!.....
Емоції переповнюють.......

І ще,якщо хтось, напише,що я закликаю платити..... Плюну в обличчя....
Приймите соболезнования.Гореть им всем в аду.cyku

послеродовая депрессия, проблемы в семье, безденежье..да мало ли у людей проблем и душевных переживаний..не думаю что основная проблема это звонки коллекторов. тем более вы ничего конретно не знаете какие у нее долги и где были, что повесилась из-за звонков, она же не оставляла преспертной записки?
Поки не володію інформацією ((((( як і що...
Але сам факт смерті є.пізніше мама зателефонує тітці,але чи вона скаже нам правду... Просто знаємо ,що мала багато кредитів...

Но ей то сказали конкретно, она ведь даже не знала о проблемах этой женщины.
Каллы способны на все ,это твapu.Они орут и угрожают.Смотря у кого какая психика.Один может их послать ,а другой человек доведет до суицида.Люди разные.Я тоже по поводу их не сильный оптимист,мозги выносят,но пошли они нах*р,не дождутся.

Мої співчуття,тримайтесь.В якийсь момент ,я теж думав про найгірше,але вчасно взявся за голову і найшов цей форум.

Назад
Угорі