Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ого! Сос продали? Что-то новое)Продали Сос кредит.Хто стикався з ними,чи можливо домовитись на адекватні умови?
Як вже єОго! Сос продали? Что-то новое)
Десь пару днів тому прийшов лист від них , що перешло право вимоги по кредиту форза , сума тіла була 1300, запропонували закрити за 1900, сума не дуже велика , в по більшим сумам в МФО умене і так клопоту вистачає , то зійшлися на цьому.Продали Сос кредит.Хто стикався з ними,чи можливо домовитись на адекватні умови?
Всім добрий вечір , підкажіть хто це в можна з ними домовитись ? Сьогодні побачила ,що мене їм продали .. хочу закрити сума наче не велика . Буду дуже вдячна . Того що шукаю щось про них але нічого ніде не могу знайти мені просто знаходить всі мої ще можна взяти кредити і все
Дякую
Але я б для початку впевнилась, що вони дійсно набули право вимоги, ну і звісно без гарантійного не платіть
Підкажіть ,а з ними можна домовитись ? Вони адекватні ?
Але я б для початку впевнилась, що вони дійсно набули право вимоги, ну і звісно без гарантійного не платіть
Дякую за те що підказали ) я їм написала одразу вони хотіли 5000 тисяч ,я сказала что сума тіла 3100 ,і можу закрити за 3100 по гарантійці , вони одразу погодились )
Приємно чути, що змогли домовитися на Ваших умовах)Дякую за те що підказали ) я їм написала одразу вони хотіли 5000 тисяч ,я сказала что сума тіла 3100 ,і можу закрити за 3100 по гарантійці , вони одразу погодились )