ТОВ Кредити готівкою

• Автор теми Автор теми Nikoll
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K

Nikoll

Форумчанин
Дописи
125
Реакції
32
Бали
5125
Nikoll не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Продали Сос кредит.Хто стикався з ними,чи можливо домовитись на адекватні умови?

Сьогодні повідомили, що до них перейшло право вимоги по кредиту форза. У форзи брала під 0.01% у лютому 2022 р.

Спілкувалась, щоб сплачувати частинами. (Попередньому кредитору почала частково сплачувати, щоб закрити нарешті кредит, але вони ніби закриваються і всіх продали).
ТОВ "Кредити готівкою" сказали , що з 10.11.2025 буде відновлено нарахування відсотків.

У кого вони? Почали нараховувати відсотки?

Останнє редагування:
Продали Сос кредит.Хто стикався з ними,чи можливо домовитись на адекватні умови?
Десь пару днів тому прийшов лист від них , що перешло право вимоги по кредиту форза , сума тіла була 1300, запропонували закрити за 1900, сума не дуже велика , в по більшим сумам в МФО умене і так клопоту вистачає , то зійшлися на цьому.
Прислали на ел. Пошту гарантийний лист , сплатила , через годину прислали довідку про відсутність заборгованості.

Ха взагалі вони нормально можна з ними домовитись ? Я зайшла сьогодні на убкі мене тоже хтось їм продав , думаю закрити треба ,але не знаю куди їм писати і чи є сенс з ними домовитись адекватні вони чи ні

Всім добрий вечір , підкажіть хто це в можна з ними домовитись ? Сьогодні побачила ,що мене їм продали .. хочу закрити сума наче не велика . Буду дуже вдячна . Того що шукаю щось про них але нічого ніде не могу знайти мені просто знаходить всі мої ще можна взяти кредити і все

Вкладення

• IMG_6712.webp
    IMG_6712.webp
    63.6 Кб · Перегляди: 61
Всім добрий вечір , підкажіть хто це в можна з ними домовитись ? Сьогодні побачила ,що мене їм продали .. хочу закрити сума наче не велика . Буду дуже вдячна . Того що шукаю щось про них але нічого ніде не могу знайти мені просто знаходить всі мої ще можна взяти кредити і все

Але я б для початку впевнилась, що вони дійсно набули право вимоги, ну і звісно без гарантійного не платіть

Але я б для початку впевнилась, що вони дійсно набули право вимоги, ну і звісно без гарантійного не платіть
Дякую за те що підказали ) я їм написала одразу вони хотіли 5000 тисяч ,я сказала что сума тіла 3100 ,і можу закрити за 3100 по гарантійці , вони одразу погодились )

Дякую за те що підказали ) я їм написала одразу вони хотіли 5000 тисяч ,я сказала что сума тіла 3100 ,і можу закрити за 3100 по гарантійці , вони одразу погодились )
Приємно чути, що змогли домовитися на Ваших умовах)

Як себе поводять? Сьогодні зв'язались зі мною то на уступки не пішли з 5000 хочуть 16672, сказали трохи скинуть якщо заплачу сьогодні, я сказала що зараз не маю таку суму і вони написали що це єдина пропозиція інших не буде

Назад
Угорі