Щоденник Тільт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
ох і кали)) як же кали люблять висирати свій петросяний гумор) смішні гусі))) ладно що можна всяти з подпівасніків))

ну чому б і не хотіти, з калами треба жостко розмовляти, можна тянути прікол ще з них, я думаю це навіть краще чим ігнорити їх як всі говорять,
швидко гроші наприклад за 3 тел дзвінка пропонували зменшити суму на 1000гр яка була ще до просрочки,
май кредит готовий зразу був реструктиризацію на суму яка була до просрочки.
З калами потрібно жостко
Зміст витрачати свій час на розмови ні про що?

Зміст витрачати свій час на розмови ні про що?
ну просто вибрав таку тактику, каои полюбому будуть переіграеі і унічтожені)
Ви ,вважаєте себе смішним ,чи свої дописи смішними ,совковий юмор давно не доречний ...
так я завів цю тему просто щоб свої думки висловлювати, як відбуваеться , чим закінчиться.
у деяких калів підгорае невідомо від чого)) не можу зрозуміти і вони спамлять своїми прихованими повідомленями думаючи що вони невеба.. які дотепні, самі розумні і так далі)
відчуваеться просто токсичність від старічків

ну просто вибрав таку тактику, каои полюбому будуть переіграеі і унічтожені)

так я завів цю тему просто щоб свої думки висловлювати, як відбуваеться , чим закінчиться.
у деяких калів підгорае невідомо від чого)) не можу зрозуміти і вони спамлять своїми прихованими повідомленями думаючи що вони невеба.. які дотепні, самі розумні і так далі)
Приховані повідомлення ,то Вас не стосується - то ми між собою спілкуємось ,а кали які тут є ,то сидять тихенько і читають нас ...
Людина,про яку ти писав,що автору далеко до неї ,платив по 2,26. Вірно?
Аааа, так .Все зрозумів ,от хитрюга ))) Так

Приховані повідомлення ,то Вас не стосується - то ми між собою спілкуємось ,а кали які тут є ,то сидять тихенько і читають нас ...

Аааа, так .Все зрозумів ,от хитрюга ))) Так
дайте почитати плеззз, нехватае мені петросянщини і крінжа))

ну чому б і не хотіти, з калами треба жостко розмовляти, можна тянути прікол ще з них, я думаю це навіть краще чим ігнорити їх як всі говорять,
швидко гроші наприклад за 3 тел дзвінка пропонували зменшити суму на 1000гр яка була ще до просрочки,
май кредит готовий зразу був реструктиризацію на суму яка була до просрочки.
З калами потрібно жостко
Почитайте форум))) І зрозумієте, що дійсно ПОТРІБНО, а що ні))))
Тут теж одного разу конторі "беброю" погрожували...)))

Почитайте форум))) І зрозумієте, що дійсно ПОТРІБНО, а що ні))))
Тут теж одного разу конторі "беброю" погрожували...)))
так ви можете калам погрожувати і розказувати що захочете, що вам кали зроблять в 100500 раз виїзну групу направлять до вас?)

Щось від вас ,тягне агресією ....
ну я агресивний стосовно калів) я живу в парадігмі що кали повинні страдати а не їх кліент і вони повинеі умоляти про оплату ,хоть якусь)) ну а якщо суд ну то суд , я люблю іграти до кінця)

ну я агресивний стосовно калів) я живу в парадігмі що кали повинні страдати а не їх кліент і вони повинеі умоляти про оплату ,хоть якусь)) ну а якщо суд ну то суд , я люблю іграти до кінця)
То Ви вже награлись, Вам не здається?)))

Я не ігрок ,хоча ,з якої сторони глянути

11, і все ? І Ви по другому колу ,то які поради
ну це перше коло можна вважати , перший раз я поверну тому що всюди 0.01%.
поради не даю так як це ігра і вона може оказатись програшною.
моя стратегія заключаеться не гаситись від калів а давити їх інтелектуально , не крити просто .....
кали вам винні а ви їм, ви зробили їм велику послугу,скористались їхнею пропозиціею, вони повинні знати свое місце, це морально-психологічна сладова.
кали повинні чекати від вас акції а не ви від них

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі