Лудоман Лудоманич Лудоман
Only read
- Дописи
- 50
- Реакції
- 8
- Бали
- 8
Лудоман Лудоманич Лудоман не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
такі лізе в мфо
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
такі лізе в мфо
Игра в три буквы?)
тільки ігрок зможе зрозуміти іншого ігрока
Норм заробили, судячи по першому повідомленню, мінімум 350к.я і лудоман і той хто заробляе на бк пів життя порушуючи їх правила)))
Не факт. Сейчас уже не играете?тільки ігрок зможе зрозуміти іншого ігрока
2 неділі не іграю, алькоголь не вживаю, баб не граю, начав заніматьсь спортом, кайф вопшем, а мфо це мої жертви, вони буду жостко наказаніНе факт. Сейчас уже не играете?
Да судя по вашим сообщениям с алкоголем вы не завязали.2 неділі не іграю, алькоголь не вживаю, баб не граю, начав заніматьсь спортом, кайф вопшем, а мфо це мої жертви, вони буду жостко наказані
Надеюсь у вас получится хотя вы не первый кто так настроен пишите периодически о своих успехах2 неділі не іграю, алькоголь не вживаю, баб не граю, начав заніматьсь спортом, кайф вопшем, а мфо це мої жертви, вони буду жостко наказані
я ж про мфо питаю, а не про грутільки ігрок зможе зрозуміти іншого ігрока
так справа не в мфо, просто закінчились гроші на ігру, а там мфо , банки яка різниця при жосткій замазція ж про мфо питаю, а не про гру
просто закінчились гроші на ігру
ніфіга не сходитьсятой хто заробляе на бк пів життя
зламали пацана((В нас був тут один, що казав "вони будуть нюхати бєбру".
А по факту заплатив все. Ще й зверху два раза
що тут може бути не ясного?)ніфіга не сходиться
хєрово ви заробляєте і хєрова пропаганда мфо і бкзламали пацана((
що тут може бути не ясного?)
я заробляю на бк , це моя робота
я лудоман , я вітдаю гроші бк .
вот такі 2 паралелі
так я нічого не пропагандую, просто описую свою ситуації, ну а на рахунок мфо -це мої жертви, це їх помилка що вони звязались зі мною)хєрово ви заробляєте і хєрова пропаганда мфо і бк
Ну они ж не знали) с кем связываются) да и им пофиг вообще)так я нічого не пропагандую, просто описую свою ситуації, ну а на рахунок мфо -це мої жертви, це їх помилка що вони звязались зі мною)
Надоело это читать))Кароч,пішла я в мотоцикли![]()
так це їх проблеми, вони повинні страдати тільки за те що існують)Ну они ж не знали) с кем связываются) да и им пофиг вообще)
не ідіть( почитайте ше цуцутьНадоело это читать))