Щоденник Тільт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
з швидко гроші сьогодні не домовився , пропонували 6тіло +2 % я хотів 6+1.
з іншими найблищий місяць походу нема про що говорити.
ех петушині мфо , ох і кали

Ждите часть пойдет на тело точно)
да в мене е опит ще з 2010 року.
брав тоді кредит в дельта банк , не відав, банк банкрут,продажа кредит капіталу , ті на протязі кілька років хотіли 10, 15, 20 тис, я разів 50 за весь чач говорив так сьогодні оплачу))) остання їх пропозиція була 2 тис . Срок давності давно пройшов, курять бамбук

ну так наркота фізіологічна залежність, лудка це мозок, дофомін.
Кинути можна все звичайно, потрібно багато над собою працювати.
І взагалі мені здаеться що половина людей хто повлізали в мфо це лудоманія
Ну от я лудоман, програв за 5 років пів ляма,,(МФО, кредити, друзі, родичі). але на форум прийшов з боргами в - ~230К. Місяць назад був зрив (-16к), але до цього не ставив рік, на даний момент бажання повністю відбите ставити. Заява в країл, забанив себе в канторах.....
Боргів залишилось на -50к(кредитний ліміт моно та друзям), планую до осені бути вільним.
І от що я зрозумів: що поки ти в грі, борги не мають великого значення, коли ти в грі. Навіть якщо вам вдасться швидко визізти з боргової ями, ви всеодно попернетесь туди.
20 років це великий строк, щоб зрозуміти як лудка забрала ваші роки. Ваша проблема гра, а не борги.

Ну от я лудоман, програв за 5 років пів ляма,,(МФО, кредити, друзі, родичі). але на форум прийшов з боргами в - ~230К. Місяць назад був зрив (-16к), але до цього не ставив рік, на даний момент бажання повністю відбите ставити. Заява в країл, забанив себе в канторах.....
Боргів залишилось на -50к(кредитний ліміт моно та друзям), планую до осені бути вільним.
І от що я зрозумів: що поки ти в грі, борги не мають великого значення, коли ти в грі. Навіть якщо вам вдасться швидко визізти з боргової ями, ви всеодно попернетесь туди.
20 років це великий строк, щоб зрозуміти як лудка забрала ваші роки. Ваша проблема гра, а не борги.
все так і е на 100%
в ігрі тобі байдуже що відбуваеться в навколишньому світі, в ігрі гроші знецінуються для свідомості.
на рахунок боргів не переймаюсь , розумію що вітдавати прийдеться но я буду іграти з ними до кінця😃 я же ігрок, це як квест для мене і шанс переосмислити життя ,цей новий ящик пандори який я відкрив для себе (мфо) це може бути хороший опит який допоможе мені з залежністю но це не точно))
я за останній рік проіграв 30тис доларів

пройшло пару днів, кали списувати відсотки не хочуть, с манивео и просто кредит (це їх сателіт) в мене буде жосткий закус походу

Ви хочете,щоб через два дні запропонували тіло кредиту,вірно я Вас зрозуміла?
ну чому б і не хотіти, з калами треба жостко розмовляти, можна тянути прікол ще з них, я думаю це навіть краще чим ігнорити їх як всі говорять,
швидко гроші наприклад за 3 тел дзвінка пропонували зменшити суму на 1000гр яка була ще до просрочки,
май кредит готовий зразу був реструктиризацію на суму яка була до просрочки.
З калами потрібно жостко

ну чому б і не хотіти, з калами треба жостко розмовляти, можна тянути прікол ще з них, я думаю це навіть краще чим ігнорити їх як всі говорять,
швидко гроші наприклад за 3 тел дзвінка пропонували зменшити суму на 1000гр яка була ще до просрочки,
май кредит готовий зразу був реструктиризацію на суму яка була до просрочки.
З калами потрібно жостко
Когось Ви мені нагадуєте ,але Вам до тієї людини далеко ))))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі