Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Молодець, що правду говориш! ?

Может и поможет!Им будет спокойнее!Не будут той бред читать!!И тем более никуда звонить!!!Сим карты им " убейте". Хотя, даже и не знаю, поможет ли.
И убивать надо продуманно, чтобы не могли восстановить номер.Может и поможет!Им будет спокойнее!Не будут той бред читать!!И тем более никуда звонить!!!
Мабуть не поможе.Бо вони фопи і ім треба реєструвати номера в приват.а там одразу зільютьСим карты им " убейте". Хотя, даже и не знаю, поможет ли.
В них блок стоіть.А вони з смс взяли номера позвонили ім самі.і вийшли на алекс кредит.А там і нагрузили імBabaika, чего это вы расскисли?Держите себя в руках,ради ребенка! Родители побурчат и успокоятся!Но ,мой совет, поменяйте им симки,а то ... дальше будет ещё больше звонков....не надо что бы они велись на этот бред!!!!
Не обязательно сразу! Могут вообще не слить!Мой финансовый номер Приват не слил!Мабуть не поможе.Бо вони фопи і ім треба реєструвати номера в приват.а там одразу зільють
Вперлися рогами як .не знаю навіть як описати.Треба платить....я в шоці просто....тут за сьогодні пік звінків нарахували 202 звінки на 6 годину вечера.і вдома винос мозга.Ні істи ні пить...ловлю на думці що і дихати не хочу.Не обязательно сразу! Могут вообще не слить!Мой финансовый номер Приват не слил!
Тогда йой. Я Вам сейчас плохое посоветую. Заболейте. Пусть у Вас появится новое или обостриться старое заболевание. Пусть видят, как Вы переживаете. Пусть видят, до чего Вас довели. Может, они опомнятся и слезут с Вас? Ну не звери же они, Вы ж их кровиночка.Обманывать, конечно, нехорошо. А доводить человека до такого душевного состояния?Мабуть не поможе.Бо вони фопи і ім треба реєструвати номера в приват.а там одразу зільють
Поговорите с ними нормально!!!А то если они дальше на это будут так реагировать,то....это очень плохо!Мабуть не поможе.Бо вони фопи і ім треба реєструвати номера в приват.а там одразу зільють
В них блок стоіть.А вони з смс взяли номера позвонили ім самі.і вийшли на алекс кредит.А там і нагрузили ім
Можливо,я в не Вашому котлі варюся,але щодня читаю схожі теми ,і знову не розумію.Як,Ви,дорослі люди,в яких є свої вже діти,під ковпаком батьків живете???На форумі десь уже 2 тижні..мфо було дуже багато...і зараз ще є.Зареєструвалася на форумі в такому настроі що капець.Трохи почала набиратися сил і терпіння.зараз хочемо працювати над тим щоб домовитися за тіло.Чоловік підтримав...і навіть намагався деякі пролонгувати і деякі закривати. Призналася батькам.Але підтримки не отримала.Кожен день як пекло.Ранок починається з виідання мозгів "для чого ти взяла?"..."на що ти розраховувала??""..."ти без роботи..."""у нас заберуть будинок.."....і тд.мені здається що в мене скоро зірве дах....живу з дитиною у батьків.Чоловік поіхав на заробітки,щоб хоть віддати тіла.Жити з дитиною окремо без батьків не розглядається.Треба терпіти.Але як????мені здається це все не заеінчиться ніколи.Я іх розумію.І глибоко в душі намагаюся зрозуміти.Але це не та підтримка на яку я розраховувала.На моі прохання не розмовляти з ними вони не реагують.Сьогодні з ними звязалися алекси егроші і наплели такого.....що на вуха не налазе...А вони і повелися....з алексами домовилися на 3 частини тіло і 50%процент до прострочки.Я собі вже місця не знаходжу.І не знаю чи знайду....
А я зараз і так на ліках...тут і придумувати не треба.Після народження дитини почалися проблеми із здоровьям.На таблетках.Постійно на стресах.А вони сказали що якщо нам ще хтось позвоне збереш речі і підеш вон без дитини.І тут мене понесло....ах без дитини....і понеслося....пипипипипииТогда йой. Я Вам сейчас плохое посоветую. Заболейте. Пусть у Вас появится новое или обостриться старое заболевание. Пусть видят, как Вы переживаете. Пусть видят, до чего Вас довели. Может, они опомнятся и слезут с Вас? Ну не звери же они, Вы ж их кровиночка.Обманывать, конечно, нехорошо. А доводить человека до такого душевного состояния?
А вони мені і так сказали що я мошенницаПоговорите с ними нормально!!!А то если они дальше на это будут так реагировать,то....это очень плохо!
Моей матери пару разговоров помогли, полный запрет брать трубку,и читать смс,но ее и не нашли! Теперь смеётся, когда я говорю что я мошенница по статье пойду!!!!
Значит, надо лечь и полежать пару - тройку дней. На скандалы не вестись.Ходить по стеночке. Ну неужели они такие монстры?А я зараз і так на ліках...тут і придумувати не треба.Після народження дитини почалися проблеми із здоровьям.На таблетках.Постійно на стресах.А вони сказали що якщо нам ще хтось позвоне збереш речі і підеш вон без дитини.І тут мене понесло....ах без дитини....і понеслося....пипипипипии
Значит, тогда собирайте вещи и с ребенком уходите на съёмное жилье!Они не могут вам запретить!Если сами не можете,то попросите,что б вам кто-то помог,при чужом человеке кричать не будут!А со временем поймут и успокоятся!И вы приедете в норму!А муж вас поддерживает?А я зараз і так на ліках...тут і придумувати не треба.Після народження дитини почалися проблеми із здоровьям.На таблетках.Постійно на стресах.А вони сказали що якщо нам ще хтось позвоне збереш речі і підеш вон без дитини.І тут мене понесло....ах без дитини....і понеслося....пипипипипии
Якби ж ті тварюки не писали смс можна пережити а так якщо завтра ще почнуть приходити смс то мені можна збирати речіЗначит, надо лечь и полежать пару - тройку дней. На скандалы не вестись.Ходить по стеночке. Ну неужели они такие монстры?
Тільки дякуючи чоловіку і дитині я ще існую.Значит, тогда собирайте вещи и с ребенком уходите на съёмное жилье!Они не могут вам запретить!Если сами не можете,то попросите,что б вам кто-то помог,при чужом человеке кричать не будут!А со временем поймут и успокоятся!И вы приедете в норму!А муж вас поддерживает?
Вот сколько раз читаю на форуме: родные в разы хуже коллекторов! Отдельно надо жить.Чим дальші, тим рідніші.Якби ж ті тварюки не писали смс можна пережити а так якщо завтра ще почнуть приходити смс то мені можна збирати речі
Тільки дякуючи чоловіку і дитині я ще існую.
Напевно в декреті.Вибачте,або я д*ра,або лижі не їдуть...