Dusha💚💚💚
✩ Premium ✩
- Дописи
- 16261
- Рішення
- 1
- Реакції
- 31889
- Бали
- 7240
Dusha💚💚💚 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вже прочитала.Напевно в декреті.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вже прочитала.Напевно в декреті.
Значит вам есть для кого жить! Честно?Я б на вашем месте выселилась! Не смогла бы так жить,это невыносимо!!!Якби ж ті тварюки не писали смс можна пережити а так якщо завтра ще почнуть приходити смс то мені можна збирати речі
Тільки дякуючи чоловіку і дитині я ще існую.
Я б на Вашому місці ще вчора б пішла жити окремо від батьків.Якби ж ті тварюки не писали смс можна пережити а так якщо завтра ще почнуть приходити смс то мені можна збирати речі
Тільки дякуючи чоловіку і дитині я ще існую.
Правильно.Вот сколько раз читаю на форуме: родные в разы хуже коллекторов! Отдельно надо жить.Чим дальші, тим рідніші.
А ми і жили окремо.Спочатку з майбутнім чоловіком.Потім одружилися.Через рік донечка народилася.Жили окремо.А зараз чоловіка немає.Він поіхав.А я переіхала тимчасово до батьківПВот сколько раз читаю на форуме: родные в разы хуже коллекторов! Отдельно надо жить.Чим дальші, тим рідніші.
Вывод?А ми і жили окремо.Спочатку з майбутнім чоловіком.Потім одружилися.Через рік донечка народилася.Жили окремо.А зараз чоловіка немає.Він поіхав.А я переіхала тимчасово до батьків
Розраховувала на підтримку.А отримувала ножа в спину.декілька разів
Так.Бо багато грн іде мені на лікування.І чоловік багато грн вклав у дорогу.Зараз на квартиру зняти немає$$$$$$Я б на Вашому місці ще вчора б пішла жити окремо від батьків.
Чи Ви від них матеріально залежите?
Я розумію вас.А вам є куди від них відселитися?Вам треба за себе і дитинку думати.Якщо ви будете постійно в стресі,то і дитинка буде нервова.Воно вам треба?Хочуть говорити з МФО,це їхні проблеми.А вам треба тікати,і жити в тиші і спокої.А ми і жили окремо.Спочатку з майбутнім чоловіком.Потім одружилися.Через рік донечка народилася.Жили окремо.А зараз чоловіка немає.Він поіхав.А я переіхала тимчасово до батьків
Розраховувала на підтримку.А отримувала ножа в спину.декілька разів
Я якщо чесно не знаю що і сказати....я розгублена....так вони мали повне право нагнути мені матюків і тд...але при цьому підтримати і зрозуміти...а отримала облом....ну що сказати...я про одне прошу Боженьку дати мені сил і терпіння.Побороти хворобу і будувати нове життя.Можливо змінемо місто проживання і роботу.Треба підніматися на ноги.Дитину ставити на ноги.І зробила тільки один висновок...я своій дитині протягну руку в будь якій ситуаціі.навіть якщо всі будуть проти неі я ій ДОПОМОЖУ І ПІДТРИМАЮЦе єдиний мій висновок.Вывод?
Нема зараз можливості до весни треба терпітиЯ розумію вас.А вам є куди від них відселитися?Вам треба за себе і дитинку думати.Якщо ви будете постійно в стресі,то і дитинка буде нервова.Воно вам треба?Хочуть говорити з МФО,це їхні проблеми.А вам треба тікати,і жити в тиші і спокої.
Це прикро.Тоді я можу вам побажати тільки терпіння і витримки.Хай все налагодиться.Я якщо чесно не знаю що і сказати....я розгублена....так вони мали повне право нагнути мені матюків і тд...але при цьому підтримати і зрозуміти...а отримала облом....ну що сказати...я про одне прошу Боженьку дати мені сил і терпіння.Побороти хворобу і будувати нове життя.Можливо змінемо місто проживання і роботу.Треба підніматися на ноги.Дитину ставити на ноги.І зробила тільки один висновок...я своій дитині протягну руку в будь якій ситуаціі.навіть якщо всі будуть проти неі я ій ДОПОМОЖУ І ПІДТРИМАЮЦе єдиний мій висновок.
Нема зараз можливості до весни треба терпіти
Я одне знаю що терпіння на підході.Якщо воно вже підійде під край...я заберу дитину і піду до сестри на якийсь час.А там буде видно...я дуже хочу знайти якусь роботу на дому.але вже все обрила де тільки можна іі знайти..але все безрезультатно.Хочу щоб хоть якісь кошти були своі.Яеби в мене стабільна робота була вдома я б навіть не думала.зібрала речі і.пішла.А от що далі я навіть не уявляюЦе прикро.Тоді я можу вам побажати тільки терпіння і витримки.Хай все налагодиться.
Ну роботу на дому,важко найти.Ви маєте групи в інтернеті,де ж багато людей?І в якому місті ви проживаєте?Великому чи не дуже?Я одне знаю що терпіння на підході.Якщо воно вже підійде під край...я заберу дитину і піду до сестри на якийсь час.А там буде видно...я дуже хочу знайти якусь роботу на дому.але вже все обрила де тільки можна іі знайти..але все безрезультатно.Хочу щоб хоть якісь кошти були своі.Яеби в мене стабільна робота була вдома я б навіть не думала.зібрала речі і.пішла.А от що далі я навіть не уявляю
Сестра согласна вас приютить хоть на время?Если да,то переселитесь.А родители успокоятся как раз!И вы морально отдохнете!Я одне знаю що терпіння на підході.Якщо воно вже підійде під край...я заберу дитину і піду до сестри на якийсь час.А там буде видно...я дуже хочу знайти якусь роботу на дому.але вже все обрила де тільки можна іі знайти..але все безрезультатно.Хочу щоб хоть якісь кошти були своі.Яеби в мене стабільна робота була вдома я б навіть не думала.зібрала речі і.пішла.А от що далі я навіть не уявляю
Кременчук.Достатньо величеньке місто.Я роботи не боюся.Бралася б за будь яку.Навіть якщо чесно переступила б через своі 3 червоних диплома і пішла б і в магазин на касу.Хоч які гроші але своіНу роботу на дому,важко найти.Ви маєте групи в інтернеті,де ж багато людей?І в якому місті ви проживаєте?Великому чи не дуже?
Можно в личку напишу?Если хотите пообщаться?Кременчук.Достатньо величеньке місто.Я роботи не боюся.Бралася б за будь яку.Навіть якщо чесно переступила б через своі 3 червоних диплома і пішла б і в магазин на касу.Хоч які гроші але своі
Подивіться роботу до виборів.Зараз дуже багато є пропозицій.Кременчук.Достатньо величеньке місто.Я роботи не боюся.Бралася б за будь яку.Навіть якщо чесно переступила б через своі 3 червоних диплома і пішла б і в магазин на касу.Хоч які гроші але своі
Вона в мене супер.Хоч і нагнула матюків і сказала що я куку на всю голову.І що вляпалася в де....мо по самі вуха. але ж на моій стороні.І сказала чкщо треба місце для сну знайдуСестра согласна вас приютить хоть на время?Если да,то переселитесь.А родители успокоятся как раз!И вы морально отдохнете!
Запросто пишітьМожно в личку напишу?Если хотите пообщаться?
Вот и хорошо,значит поддержка есть!Вона в мене супер.Хоч і нагнула матюків і сказала що я куку на всю голову.І що вляпалася в де....мо по самі вуха. але ж на моій стороні.І сказала чкщо треба місце для сну знайду