Тільки початок..а я вже здаюсь...не можу..

• Автор теми Автор теми Babaika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 2K
Та с родителями это конечно пипец,ещё и мужа,даже не знаю,что и сказать,вынесут мозг ещё не раз,тут только самой съезжать или терпеть.а вам терпения,не раскидать и не впадать в уныние.

Сим карты им " убейте". Хотя, даже и не знаю, поможет ли.
Мабуть не поможе.Бо вони фопи і ім треба реєструвати номера в приват.а там одразу зільють
Babaika, чего это вы расскисли?Держите себя в руках,ради ребенка! Родители побурчат и успокоятся!Но ,мой совет, поменяйте им симки,а то ... дальше будет ещё больше звонков....не надо что бы они велись на этот бред!!!!
В них блок стоіть.А вони з смс взяли номера позвонили ім самі.і вийшли на алекс кредит.А там і нагрузили ім

Мабуть не поможе.Бо вони фопи і ім треба реєструвати номера в приват.а там одразу зільють
Не обязательно сразу! Могут вообще не слить!Мой финансовый номер Приват не слил!

В
Не обязательно сразу! Могут вообще не слить!Мой финансовый номер Приват не слил!
Вперлися рогами як .не знаю навіть як описати.Треба платить....я в шоці просто....тут за сьогодні пік звінків нарахували 202 звінки на 6 годину вечера.і вдома винос мозга.Ні істи ні пить...ловлю на думці що і дихати не хочу.

Тогда йой. Я Вам сейчас плохое посоветую. Заболейте. Пусть у Вас появится новое или обостриться старое заболевание. Пусть видят, как Вы переживаете. Пусть видят, до чего Вас довели. Может, они опомнятся и слезут с Вас? Ну не звери же они, Вы ж их кровиночка.Обманывать, конечно, нехорошо. А доводить человека до такого душевного состояния?

В них блок стоіть.А вони з смс взяли номера позвонили ім самі.і вийшли на алекс кредит.А там і нагрузили ім
Поговорите с ними нормально!!!А то если они дальше на это будут так реагировать,то....это очень плохо!
Моей матери пару разговоров помогли, полный запрет брать трубку,и читать смс,но ее и не нашли! Теперь смеётся, когда я говорю что я мошенница по статье пойду!!!!

На форумі десь уже 2 тижні..мфо було дуже багато...і зараз ще є.Зареєструвалася на форумі в такому настроі що капець.Трохи почала набиратися сил і терпіння.зараз хочемо працювати над тим щоб домовитися за тіло.Чоловік підтримав...і навіть намагався деякі пролонгувати і деякі закривати. Призналася батькам.Але підтримки не отримала.Кожен день як пекло.Ранок починається з виідання мозгів "для чого ти взяла?"..."на що ти розраховувала??""..."ти без роботи..."""у нас заберуть будинок.."....і тд.мені здається що в мене скоро зірве дах....живу з дитиною у батьків.Чоловік поіхав на заробітки,щоб хоть віддати тіла.Жити з дитиною окремо без батьків не розглядається.Треба терпіти.Але як????мені здається це все не заеінчиться ніколи.Я іх розумію.І глибоко в душі намагаюся зрозуміти.Але це не та підтримка на яку я розраховувала.На моі прохання не розмовляти з ними вони не реагують.Сьогодні з ними звязалися алекси егроші і наплели такого.....що на вуха не налазе...А вони і повелися....з алексами домовилися на 3 частини тіло і 50%процент до прострочки.Я собі вже місця не знаходжу.І не знаю чи знайду....
Можливо,я в не Вашому котлі варюся,але щодня читаю схожі теми ,і знову не розумію.Як,Ви,дорослі люди,в яких є свої вже діти,під ковпаком батьків живете???

Тогда йой. Я Вам сейчас плохое посоветую. Заболейте. Пусть у Вас появится новое или обостриться старое заболевание. Пусть видят, как Вы переживаете. Пусть видят, до чего Вас довели. Может, они опомнятся и слезут с Вас? Ну не звери же они, Вы ж их кровиночка.Обманывать, конечно, нехорошо. А доводить человека до такого душевного состояния?
А я зараз і так на ліках...тут і придумувати не треба.Після народження дитини почалися проблеми із здоровьям.На таблетках.Постійно на стресах.А вони сказали що якщо нам ще хтось позвоне збереш речі і підеш вон без дитини.І тут мене понесло....ах без дитини....і понеслося....пипипипипии
Поговорите с ними нормально!!!А то если они дальше на это будут так реагировать,то....это очень плохо!
Моей матери пару разговоров помогли, полный запрет брать трубку,и читать смс,но ее и не нашли! Теперь смеётся, когда я говорю что я мошенница по статье пойду!!!!
А вони мені і так сказали що я мошенница

А я зараз і так на ліках...тут і придумувати не треба.Після народження дитини почалися проблеми із здоровьям.На таблетках.Постійно на стресах.А вони сказали що якщо нам ще хтось позвоне збереш речі і підеш вон без дитини.І тут мене понесло....ах без дитини....і понеслося....пипипипипии
Значит, надо лечь и полежать пару - тройку дней. На скандалы не вестись.Ходить по стеночке. Ну неужели они такие монстры?

Значит, тогда собирайте вещи и с ребенком уходите на съёмное жилье!Они не могут вам запретить!Если сами не можете,то попросите,что б вам кто-то помог,при чужом человеке кричать не будут!А со временем поймут и успокоятся!И вы приедете в норму!А муж вас поддерживает?

Значит, надо лечь и полежать пару - тройку дней. На скандалы не вестись.Ходить по стеночке. Ну неужели они такие монстры?
Якби ж ті тварюки не писали смс можна пережити а так якщо завтра ще почнуть приходити смс то мені можна збирати речі
Значит, тогда собирайте вещи и с ребенком уходите на съёмное жилье!Они не могут вам запретить!Если сами не можете,то попросите,что б вам кто-то помог,при чужом человеке кричать не будут!А со временем поймут и успокоятся!И вы приедете в норму!А муж вас поддерживает?
Тільки дякуючи чоловіку і дитині я ще існую.

Якби ж ті тварюки не писали смс можна пережити а так якщо завтра ще почнуть приходити смс то мені можна збирати речі

Тільки дякуючи чоловіку і дитині я ще існую.
Вот сколько раз читаю на форуме: родные в разы хуже коллекторов! Отдельно надо жить.Чим дальші, тим рідніші.

Назад
Угорі