Тільки початок..а я вже здаюсь...не можу..

• Автор теми Автор теми Babaika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 74
  • Перегляди Перегляди 2K

Babaika

✩ Premium ✩
Дописи
5642
Реакції
9124
Бали
6015
Babaika не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На форумі десь уже 2 тижні..мфо було дуже багато...і зараз ще є.Зареєструвалася на форумі в такому настроі що капець.Трохи почала набиратися сил і терпіння.зараз хочемо працювати над тим щоб домовитися за тіло.Чоловік підтримав...і навіть намагався деякі пролонгувати і деякі закривати. Призналася батькам.Але підтримки не отримала.Кожен день як пекло.Ранок починається з виідання мозгів "для чого ти взяла?"..."на що ти розраховувала??""..."ти без роботи..."""у нас заберуть будинок.."....і тд.мені здається що в мене скоро зірве дах....живу з дитиною у батьків.Чоловік поіхав на заробітки,щоб хоть віддати тіла.Жити з дитиною окремо без батьків не розглядається.Треба терпіти.Але як????мені здається це все не заеінчиться ніколи.Я іх розумію.І глибоко в душі намагаюся зрозуміти.Але це не та підтримка на яку я розраховувала.На моі прохання не розмовляти з ними вони не реагують.Сьогодні з ними звязалися алекси егроші і наплели такого.....що на вуха не налазе...А вони і повелися....з алексами домовилися на 3 частини тіло і 50%процент до прострочки.Я собі вже місця не знаходжу.І не знаю чи знайду....

мені здається що в мене скоро зірве дах....живу з дитиною у батьків.Чоловік поіхав на заробітки,щоб хоть віддати тіла.Жити з дитиною окремо без батьків не розглядається.Треба терпіти.
Заради чого такі жертви???

В мене капець повний
В мене також був капець повний,але скажу Вам,я просто забила на все і всіх,тому що реально можна було здуріти...
І Вам раджу перестати жити для когось...

Babaika, чего это вы расскисли?Держите себя в руках,ради ребенка! Родители побурчат и успокоятся!Но ,мой совет, поменяйте им симки,а то ... дальше будет ещё больше звонков....не надо что бы они велись на этот бред!!!!

Забирайте телефоны и блок от спама. Моим помогло, когда рявкнул: "либо беги и плати, либо живи спокойно не разговаривая с отбросами. Вот когда вам что-то плохое будет - будем говорить и решать.". Пара предсказаний по телефону о блокировке ИХ карт и неслись на оплату, но пыл поубавил. Блока небыло. Вопрос - куда теперь они посылают звонарей?

Заради чого такі жертви???
Чоловік хотів іхати нам житло треба.Він мене зрозумів і сказав що я тобі допомогу вилізти з цього.Не одразу але допоможу.І в мене робота дурна.Державна.З таким там не тримають.А робота прибуткова.Не хочеться втрачати

Я тоже самое всем говорю.
бл**ь, и верят придурки...
Ага,я втомилася щось комусь доводити... і кажу людям те,що вони хочуть почути...
І вони сплять спокійно і мені мозок не виносять?

В них ан
Babaika, чего это вы расскисли?Держите себя в руках,ради ребенка! Родители побурчат и успокоятся!Но ,мой совет, поменяйте им симки,а то ... дальше будет ещё больше звонков....не надо что бы они велись на этот бред!!!!
В них антиблок стоіть .Вони з смс яеі ім прийши взяли номери і самі позвонили ім і почали домовлятися.

Babaika, хотят - пускай договариваются. Толку то? Платить Вам. Если они проявят желание - от своего имени пускай платят. И сразу об этом звонарей предупреждают.

Во
Babaika, хотят - пускай договариваются. Толку то? Платить Вам. Если они проявят желание - от своего имени пускай платят. И сразу об этом звонарей предупреждают.
Вони вперлися що будуть частинами платить.В нас зараз нема грошей платить.Вони самі проявили бажання

На форумі десь уже 2 тижні..мфо було дуже багато...і зараз ще є.Зареєструвалася на форумі в такому настроі що капець.Трохи почала набиратися сил і терпіння.зараз хочемо працювати над тим щоб домовитися за тіло.Чоловік підтримав...і навіть намагався деякі пролонгувати і деякі закривати. Призналася батькам.Але підтримки не отримала.Кожен день як пекло.Ранок починається з виідання мозгів "для чого ти взяла?"..."на що ти розраховувала??""..."ти без роботи..."""у нас заберуть будинок.."....і тд.мені здається що в мене скоро зірве дах....живу з дитиною у батьків.Чоловік поіхав на заробітки,щоб хоть віддати тіла.Жити з дитиною окремо без батьків не розглядається.Треба терпіти.Але як????мені здається це все не заеінчиться ніколи.Я іх розумію.І глибоко в душі намагаюся зрозуміти.Але це не та підтримка на яку я розраховувала.На моі прохання не розмовляти з ними вони не реагують.Сьогодні з ними звязалися алекси егроші і наплели такого.....що на вуха не налазе...А вони і повелися....з алексами домовилися на 3 частини тіло і 50%процент до прострочки.Я собі вже місця не знаходжу.І не знаю чи знайду....
Рано или поздно, это всё закончится и вы сможете вздохнуть спокойно. У вас есть поддержка мужа, а это уже многое.

Назад
Угорі