Babaika
✩ Premium ✩
- Дописи
- 5642
- Реакції
- 9124
- Бали
- 6015
Babaika не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На форумі десь уже 2 тижні..мфо було дуже багато...і зараз ще є.Зареєструвалася на форумі в такому настроі що капець.Трохи почала набиратися сил і терпіння.зараз хочемо працювати над тим щоб домовитися за тіло.Чоловік підтримав...і навіть намагався деякі пролонгувати і деякі закривати. Призналася батькам.Але підтримки не отримала.Кожен день як пекло.Ранок починається з виідання мозгів "для чого ти взяла?"..."на що ти розраховувала??""..."ти без роботи..."""у нас заберуть будинок.."....і тд.мені здається що в мене скоро зірве дах....живу з дитиною у батьків.Чоловік поіхав на заробітки,щоб хоть віддати тіла.Жити з дитиною окремо без батьків не розглядається.Треба терпіти.Але як????мені здається це все не заеінчиться ніколи.Я іх розумію.І глибоко в душі намагаюся зрозуміти.Але це не та підтримка на яку я розраховувала.На моі прохання не розмовляти з ними вони не реагують.Сьогодні з ними звязалися алекси егроші і наплели такого.....що на вуха не налазе...А вони і повелися....з алексами домовилися на 3 частини тіло і 50%процент до прострочки.Я собі вже місця не знаходжу.І не знаю чи знайду....