Терор збоку Бітів та Кріпсі, чого чекати далі?

Я думаю,що це приват банк. А номера сусідів,вчителів,продавчинь з магазину є у відкритому доступі. Або ж це соцмережі
Зараз кончений закон - вони мають доступ до всіх баз в цілому. Вони з цього місяця ще й так прижали. Кидаєш людині гроші в приват, а вони бачать що ці гроші спочатку були взяті в мфо. Зараз повністью порушені банківські таємниці, особливо в приват.

Зараз кончений закон - вони мають доступ до всіх баз в цілому. Вони з цього місяця ще й так прижали. Кидаєш людині гроші в приват, а вони бачать що ці гроші спочатку були взяті в мфо. Зараз повністью порушені банківські таємниці, особливо в приват.
скажіть, у вас вони когось крім рідних знайшли? влаштовували терор?

скажіть, у вас вони когось крім рідних знайшли? влаштовували терор?
В мене були майже всі, але бітів і кріпсі, ніколи. Вони всі повязані. Вони звонили мені, потім мамі, наче звонили колишньому чоловіку, я так думаю - бо коли брав він, то мені кредит плюс звонив три рази на день знаючи, що я колишня дружина - були ввічливі.
Самі відбиті з ким стикалась це Кредит Касса

В мене були майже всі, але бітів і кріпсі, ніколи. Вони всі повязані. Вони звонили мені, потім мамі, наче звонили колишньому чоловіку, я так думаю - бо коли брав він, то мені кредит плюс звонив три рази на день знаючи, що я колишня дружина - були ввічливі.
Самі відбиті з ким стикалась це Кредит Касса
кредит каса наче починає терор після місяця просроки, чи раніше? давно в них брали? вони спокійніші стали

скажіть, крім близьких вони когось знайшли? в вашому випадку

Чи реально вони розсилали фотки? Як обіцяють
знайшли багато кого , навіть незнайомих мені людей , поскаржилось десь 20 людей , фото з паспортом слали розказували що я боржник ,

вказав головним контактом їх , вмовляли колег та керівництво мене звільнитили , одним словом імпровізували )

знайшли багато кого , навіть незнайомих мені людей , поскаржилось десь 20 людей , фото з паспортом слали розказували що я боржник ,

вказав головним контактом їх , вмовляли колег та керівництво мене звільнитили , одним словом імпровізували )
це через скільки часу вони так вже знайшли всіх? і прям усім розсилали фотку вашу? дякую за досвід … буду знати чого чекати

кредит каса наче починає терор після місяця просроки, чи раніше? давно в них брали? вони спокійніші стали
Взагалі перші мфо в житті брала в кінці листопада 2024. А потім в грудні полізла в ту кредит кассу - не памятаю для чого, може перекридеиуаатись, короче я за них ще й забула. За місяць кинула їм 111 грн, а тіло було десь 12 000, вони мені накрутили комісію за видачу, і ще якусь xepню. Довбали страшне. Я перший раз в такому гівні, в декреті, аліментів немає, з яких я хотіла закрити. Страх, що дізнається мама. Розмовляла з ними постійно. Давлять постійно, маніпулюють, давлять на психіку, погрожують судом, якимось статтями, договора прописані так,що навіть військові їм програють в судах. Розказували, що моя справа на столі в керівника і буде розглядатись. Нашаманили мені страшні комісії за видачу, і відсотки - шалені.
До речі, приват банк зараз і на них "зуб точе" називає їх, є гроші і рокету якусь як компанії повязані з рф. Тобі приходять від них кошти, і тут приват тебе їбе нашо ти в них взяв? Ну так з є гроші недавно було, і цих теж назвали шо за ракета уявлення не маю. Але те що це найтравматичніший досвід це з ними то факт. І ще з Аванс/Кредісенд/Фінбар, але ті контори зовсім закрили.

це через скільки часу вони так вже знайшли всіх? і прям усім розсилали фотку вашу? дякую за досвід … буду знати чого чекати
+- 20-24 днів розсилали фото тільки тим хто підтвердив що мене знає . я точну дату не скажу не хочу в кабінет заходити

Ви взагалі після цього терору знайомих можете +- зрозуміти звідки беруть вони номери? З телефоної книги вашої всіх обдзвонюють? Чи як?

Оооооо, я тут 100 разів говорила, що в 2018 році на роботі у мами так мучали прибиральницю. Вимагали її звільнити, писали всім, і навіть мій контакт знайшли як дочки керівника писали вночі "передай мамаше привет". Слали її фото з паспортом, хоча вона клялась, що то її син вліз. Поліція сказала, що заяву прийме,але то все фігня ніхто нікому нічого не зробе і не знайде. Може то біти були, чи щось таке. А може в 18 році вони всі так працювали. Бо я взагалі вже думала, що то бандитські розборки, десь син вліз...

Ви взагалі після цього терору знайомих можете +- зрозуміти звідки беруть вони номери? З телефоної книги вашої всіх обдзвонюють? Чи як?
Та вони можуть мати якусь хакерську програму і ломанути спробувати контакти. Зараз же контакти автоматом до гугл пошти підвязують.

вище по темі було припущення що з системи Страбіс користуються служби безбезпеки підпр иємств та фін компаній. Або все простіше банки діляться? я у всі мфо ліз з фін номера ( наприклад Тас-банк->група компаній тас ->ЄАПБ)

підтвердили по телефону чи як? в телеграмі?
по телефону підтвердили , далі фото в вайбер з паспротом

вище по темі було припущення що з системи Страбіс користуються служби безбезпеки підпр иємств та фін компаній. Або все простіше банки діляться? я у всі мфо ліз з фін номера ( наприклад Тас-банк->група компаній тас ->ЄАПБ)
Я впевнена, що кінцеві власники банків і мфо це одні і ті ж самі люди....і зараз державним банкам я теж не вірю...поводять себе вже як нквд, типу приват...

Я впевнена, що кінцеві власники банків і мфо це одні і ті ж самі люди....і зараз державним банкам я теж не вірю...поводять себе вже як нквд, типу приват...
Ага , я приклад навів повного циклу послуг ))

Ну тут ходять чутки, що наступний крок це пopнoколлажи

Ага , я приклад навів повного циклу послуг ))

Ну тут ходять чутки, що наступний крок це пopнoколлажи
До речі, все таки нерви здали, та жінка написала заяву на звільнення. Але тоді у мами були якісь знайомі, які могли пробити звідки були звінки і писались погрози, то сказали, що з зони

Але сьогодні нічого нового не придумали)

Вкладення

• Screenshot_2025-10-27-22-42-02-127_com.google.android.apps.messaging-edit.webp
    Screenshot_2025-10-27-22-42-02-127_com.google.android.apps.messaging-edit.webp
    325.9 Кб · Перегляди: 241

Вкладення

• Screenshot_2025-10-27-22-48-54-726_org.telegram.messenger-edit.webp
    Screenshot_2025-10-27-22-48-54-726_org.telegram.messenger-edit.webp
    389.7 Кб · Перегляди: 257
Назад
Угорі