Терор збоку Бітів та Кріпсі, чого чекати далі?

Я думаю,що це приват банк. А номера сусідів,вчителів,продавчинь з магазину є у відкритому доступі. Або ж це соцмережі
Зараз кончений закон - вони мають доступ до всіх баз в цілому. Вони з цього місяця ще й так прижали. Кидаєш людині гроші в приват, а вони бачать що ці гроші спочатку були взяті в мфо. Зараз повністью порушені банківські таємниці, особливо в приват.

Зараз кончений закон - вони мають доступ до всіх баз в цілому. Вони з цього місяця ще й так прижали. Кидаєш людині гроші в приват, а вони бачать що ці гроші спочатку були взяті в мфо. Зараз повністью порушені банківські таємниці, особливо в приват.
скажіть, у вас вони когось крім рідних знайшли? влаштовували терор?

скажіть, у вас вони когось крім рідних знайшли? влаштовували терор?
В мене були майже всі, але бітів і кріпсі, ніколи. Вони всі повязані. Вони звонили мені, потім мамі, наче звонили колишньому чоловіку, я так думаю - бо коли брав він, то мені кредит плюс звонив три рази на день знаючи, що я колишня дружина - були ввічливі.
Самі відбиті з ким стикалась це Кредит Касса

В мене були майже всі, але бітів і кріпсі, ніколи. Вони всі повязані. Вони звонили мені, потім мамі, наче звонили колишньому чоловіку, я так думаю - бо коли брав він, то мені кредит плюс звонив три рази на день знаючи, що я колишня дружина - були ввічливі.
Самі відбиті з ким стикалась це Кредит Касса
кредит каса наче починає терор після місяця просроки, чи раніше? давно в них брали? вони спокійніші стали

скажіть, крім близьких вони когось знайшли? в вашому випадку

Чи реально вони розсилали фотки? Як обіцяють
знайшли багато кого , навіть незнайомих мені людей , поскаржилось десь 20 людей , фото з паспортом слали розказували що я боржник ,

вказав головним контактом їх , вмовляли колег та керівництво мене звільнитили , одним словом імпровізували )

знайшли багато кого , навіть незнайомих мені людей , поскаржилось десь 20 людей , фото з паспортом слали розказували що я боржник ,

вказав головним контактом їх , вмовляли колег та керівництво мене звільнитили , одним словом імпровізували )
це через скільки часу вони так вже знайшли всіх? і прям усім розсилали фотку вашу? дякую за досвід … буду знати чого чекати

кредит каса наче починає терор після місяця просроки, чи раніше? давно в них брали? вони спокійніші стали
Взагалі перші мфо в житті брала в кінці листопада 2024. А потім в грудні полізла в ту кредит кассу - не памятаю для чого, може перекридеиуаатись, короче я за них ще й забула. За місяць кинула їм 111 грн, а тіло було десь 12 000, вони мені накрутили комісію за видачу, і ще якусь xepню. Довбали страшне. Я перший раз в такому гівні, в декреті, аліментів немає, з яких я хотіла закрити. Страх, що дізнається мама. Розмовляла з ними постійно. Давлять постійно, маніпулюють, давлять на психіку, погрожують судом, якимось статтями, договора прописані так,що навіть військові їм програють в судах. Розказували, що моя справа на столі в керівника і буде розглядатись. Нашаманили мені страшні комісії за видачу, і відсотки - шалені.
До речі, приват банк зараз і на них "зуб точе" називає їх, є гроші і рокету якусь як компанії повязані з рф. Тобі приходять від них кошти, і тут приват тебе їбе нашо ти в них взяв? Ну так з є гроші недавно було, і цих теж назвали шо за ракета уявлення не маю. Але те що це найтравматичніший досвід це з ними то факт. І ще з Аванс/Кредісенд/Фінбар, але ті контори зовсім закрили.

це через скільки часу вони так вже знайшли всіх? і прям усім розсилали фотку вашу? дякую за досвід … буду знати чого чекати
+- 20-24 днів розсилали фото тільки тим хто підтвердив що мене знає . я точну дату не скажу не хочу в кабінет заходити

Ви взагалі після цього терору знайомих можете +- зрозуміти звідки беруть вони номери? З телефоної книги вашої всіх обдзвонюють? Чи як?

Оооооо, я тут 100 разів говорила, що в 2018 році на роботі у мами так мучали прибиральницю. Вимагали її звільнити, писали всім, і навіть мій контакт знайшли як дочки керівника писали вночі "передай мамаше привет". Слали її фото з паспортом, хоча вона клялась, що то її син вліз. Поліція сказала, що заяву прийме,але то все фігня ніхто нікому нічого не зробе і не знайде. Може то біти були, чи щось таке. А може в 18 році вони всі так працювали. Бо я взагалі вже думала, що то бандитські розборки, десь син вліз...

Ви взагалі після цього терору знайомих можете +- зрозуміти звідки беруть вони номери? З телефоної книги вашої всіх обдзвонюють? Чи як?
Та вони можуть мати якусь хакерську програму і ломанути спробувати контакти. Зараз же контакти автоматом до гугл пошти підвязують.

вище по темі було припущення що з системи Страбіс користуються служби безбезпеки підпр иємств та фін компаній. Або все простіше банки діляться? я у всі мфо ліз з фін номера ( наприклад Тас-банк->група компаній тас ->ЄАПБ)

підтвердили по телефону чи як? в телеграмі?
по телефону підтвердили , далі фото в вайбер з паспротом

вище по темі було припущення що з системи Страбіс користуються служби безбезпеки підпр иємств та фін компаній. Або все простіше банки діляться? я у всі мфо ліз з фін номера ( наприклад Тас-банк->група компаній тас ->ЄАПБ)
Я впевнена, що кінцеві власники банків і мфо це одні і ті ж самі люди....і зараз державним банкам я теж не вірю...поводять себе вже як нквд, типу приват...

Я впевнена, що кінцеві власники банків і мфо це одні і ті ж самі люди....і зараз державним банкам я теж не вірю...поводять себе вже як нквд, типу приват...
Ага , я приклад навів повного циклу послуг ))

Ну тут ходять чутки, що наступний крок це Коллажи нецензурного содержания

Ага , я приклад навів повного циклу послуг ))

Ну тут ходять чутки, що наступний крок це Коллажи нецензурного содержания
До речі, все таки нерви здали, та жінка написала заяву на звільнення. Але тоді у мами були якісь знайомі, які могли пробити звідки були звінки і писались погрози, то сказали, що з зони

Але сьогодні нічого нового не придумали)

Вкладення

• Screenshot_2025-10-27-22-42-02-127_com.google.android.apps.messaging-edit.webp
    Screenshot_2025-10-27-22-42-02-127_com.google.android.apps.messaging-edit.webp
    325.9 Кб · Перегляди: 270

Вкладення

• Screenshot_2025-10-27-22-48-54-726_org.telegram.messenger-edit.webp
    Screenshot_2025-10-27-22-48-54-726_org.telegram.messenger-edit.webp
    389.7 Кб · Перегляди: 285
Назад
Угорі