Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дам італійцю серветок най слини підітреТак пейте![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дам італійцю серветок най слини підітреТак пейте![]()

Я в лоточках отправлю, только шоб лоточки вернули)))Пакуй харчовою плівкою в три слоя
і відправляй, адресу скину в лічку![]()
[POSTS=1000]Мовчу ,Полтавська і Сумська обл .- разом*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
По суржику висік)))*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
У меня подружка детства с винницкой области. То проскакивали у нее интересные слова. А ещё понравилось блюдо, её мама готовила. Тесто типа галушки и с чесноком, у меня мама такое не готовила, у нее впервые попробовала.В Сумській не краще) та і Вінниці є... Про Карпати мовчу)))
Буде повторювати одне й те самеСміливий ти хлоп.

только шоб лоточки вернули)))

І таких по 10 на область)у нее интересные слова.
Сейчас живу в АлександрииДа. Жаль только, что укусив меня, она умерла..
Да? А откуда ты?
Ну, у нас, у папы в деревне так все называют))
Мене зводи. Але в кавхе з баром.Та ну вас ,є там кого треба підтримати ,чи всі спокійні ,чи може кого в кавхве зводити треба![]()
Что-то я пропустила, Тони всех в бар ведёт?)Мене зводи. Але в кавхе з баром.
[POSTS=3000]До речі мій западенський змінився таки на місцевий частково мабуть... мала моя як вітала мене з ДН відразу сказала : тато ти вже як справжній вінничанин шпрехаєш))) ... вона тут вивчилась в універі педагогічному, то знає добре місцевий сленг)) [/POSTS]По суржику висік)))
Ми ,сьогодні це обговорювали ,чи ви без мене обговорили ,Не в моєму смакуМене зводи. Але в кавхе з баром.
Ні ,тільки обранихЧто-то я пропустила, Тони всех в бар ведёт?)
Юля,я точно не знаю що це таке. Моя старша сестра цим займалась. А я ще мала була. Це якісь слайди. Я думаю,що зараз це зветься анімація. Може хто знає,то розкажіть.Praskoviia а что такое диафильмы?) Что такое пионер, я поняла, а вот что такое диафильмы нет))
Буде повторювати одне й те саме
може сміливість бути безразсудством, тож...
![]()
![]()
![]()
![]()
Це стосовно солідолу?Ми ,сьогодні це обговорювали ,чи ви без мене обговорили ,Не в моєму смаку![]()
У тебя есть список избранных прикольно?)Ми ,сьогодні це обговорювали ,чи ви без мене обговорили ,Не в моєму смаку
Ні ,тільки обраних
Да я уже загуглила))Юля,я точно не знаю що це таке. Моя старша сестра цим займалась. А я ще мала була. Це якісь слайди. Я думаю,що зараз це зветься анімація. Може хто знає,то розкажіть.
Діафільми - це презентація в наш час. Або комікси на проекторі... Без звуку і кадри по одному перемикались.Praskoviia а что такое диафильмы?) Что такое пионер, я поняла, а вот что такое диафильмы нет))