Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

В Сумській не краще) та і Вінниці є... Про Карпати мовчу)))
У меня подружка детства с винницкой области. То проскакивали у нее интересные слова. А ещё понравилось блюдо, её мама готовила. Тесто типа галушки и с чесноком, у меня мама такое не готовила, у нее впервые попробовала.

Сміливий ти хлоп.
Буде повторювати одне й те саме :blum1:
може сміливість бути безразсудством, тож...
только шоб лоточки вернули)))
1703967643973.webp

:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

По суржику висік)))
[POSTS=3000]До речі мій западенський змінився таки на місцевий частково мабуть... мала моя як вітала мене з ДН відразу сказала : тато ти вже як справжній вінничанин шпрехаєш))) ... вона тут вивчилась в універі педагогічному, то знає добре місцевий сленг)) [/POSTS]

Praskoviia а что такое диафильмы?) Что такое пионер, я поняла, а вот что такое диафильмы нет))
Юля,я точно не знаю що це таке. Моя старша сестра цим займалась. А я ще мала була. Це якісь слайди. Я думаю,що зараз це зветься анімація. Може хто знає,то розкажіть.

Ми ,сьогодні це обговорювали ,чи ви без мене обговорили ,Не в моєму смаку 🤣

Ні ,тільки обраних
У тебя есть список избранных прикольно?)
Когда неизбранных в кафе или бар проведешь?)
Юля,я точно не знаю що це таке. Моя старша сестра цим займалась. А я ще мала була. Це якісь слайди. Я думаю,що зараз це зветься анімація. Може хто знає,то розкажіть.
Да я уже загуглила))

Praskoviia а что такое диафильмы?) Что такое пионер, я поняла, а вот что такое диафильмы нет))
Діафільми - це презентація в наш час. Або комікси на проекторі... Без звуку і кадри по одному перемикались.

Назад
Угорі