- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10256
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ой, не, бухать не хочу. Не мое это...Де Новорічна медовуха ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ой, не, бухать не хочу. Не мое это...Де Новорічна медовуха ?![]()
Так ,ми будемоОй, не, бухать не хочу. Не мое это...
Что у тебя в новогоднем меню спирт?)Так ,ми будемо![]()
Та медовухи смачної прошу )))Что у тебя в новогоднем меню спирт?)
Я не буду бухать))
Ще не вечір, не хвилюйся. В тебе все попередуНу ,так і я не програма - програма взагалі палить фрезу за 5к.за 5секунд ,а я відбувся легким переляком ,навіть не наказали
Так пойди купи))Та медовухи смачної прошу )))
Ще скажи що ти це читаєш спокійно не підбухуючи хоч зрідка)не буду бухать))
Читаю, спокойно и не бухаю)) А почему мне это не в спокойной состоянии читать?)Ще скажи що ти це читаєш спокійно не підбухуючи хоч зрідка)
Так то ,не те ,а натур продукт ,єх не були ви на пасіці ,коли ....ох веселоТак пойди купи))
То відео не можна....А почему мне это не в спокойной состоянии читать?)
Дякую Дідусю - за те що віриш в менеЩе не вечір, не хвилюйся. В тебе все попереду
У моего отца была пасека. Я знаю, что такое свежий мед, соты, воск и прочая фuгня))Так то ,не те ,а натур продукт ,єх не були ви на пасіці ,коли ....ох весело
І добавляй ,злі бджолиУ моего отца была пасека. Я знаю, что такое свежий мед, соты, воск и прочая фuгня))
Тони я про реальную пасеку. Когда отец был жив, то у нас была пасекаІ добавляй ,злі бджоли
Что за видео?)То відео не можна....
А ніби я шуткую ,коли в бабці стояла пасіка в сотню вуликів ,і для знавців там були кавказці - бджоли ,був мед ,були стільники і були злі бджоли ,приїзжав голова села - лаятись ,бо ,бл..., та пасіка не давала ні кому ,ох і злі були мухи (((Тони я про реальную пасеку. Когда отец был жив, то у нас была и пасека и теплицы и земля. Которую мама сейчас сдает в аренду.
Привіт ,приготуй щось іншеВсем добрый вечер
Делюсь наболевшем, как же я надеялась, что в этом году меня обойдут стороной все эти салаты и холодцы
Но мой папа решил (после недавних событий у нас в городе и тем более после вчерашних), что нам срочно нужна его компания)))) против компании, я в принципе, не против, но все эти салаты....меня от одного запаха шубы уже тошнить начинает.
Він теж про реальну пасіку... Де є медовуха. Прикольна штука, але я шось не великий любитель. Зранку відчуття наче бджоли пи₴дили... Та і лице таке саме....Тони я про реальную пасеку. Когда отец был жив, то у нас была пасека
Что за видео?)
У моего папы пасика, но из кавказцев только 2 овчарки))А ніби я шуткую ,коли в бабці стояла пасіка в сотню вуликів ,і для знавців там були кавказці - бджоли ,був мед ,були стільники і були злі бджоли ,приїзжав голова села - лаятись ,бо ,бл..., та пасіка не давала ні кому ,ох і злі були мухи (((
Подумала, что ты про медовуху)) Пчелы хоть и злые, но воск с медом это нечто))А ніби я шуткую ,коли в бабці стояла пасіка в сотню вуликів ,і для знавців там були кавказці - бджоли ,був мед ,були стільники і були злі бджоли ,приїзжав голова села - лаятись ,бо ,бл..., та пасіка не давала ні кому ,ох і злі були мухи (((