Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37332
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І тобі не хворатьА для Гато окреме пішов в sраку![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І тобі не хворатьА для Гато окреме пішов в sраку![]()

Тобто ,коли одне або пару посилань це ще можете пропускати ? А коли буде ціла тема .Зрозумів ,яж не знав ?Порада для тих хто вміє швидко бігати))
Touni, тему могли закрити через велику кількість посилань. В основному на ютуб, але посилань. Був колись прикол якийсь з ними і ми ламали посилання по темах. Досі звичка залишилась...
Хз. Потім вроді і можна стало... Я довго не заходив після початку війни. Не слідкував за змінами.Тобто ,коли одне або пару посилань це ще можете пропускати ? А коли буде ціла тема .Зрозумів ,яж не знав ?
Та ти просто мені нагадав як я колись давно вертався на чужому авто без документів з Буковеля, без прав і п"яний)) Поруч сидів брат в хлам і позаду двоє пасажирів (пасажирокМимо постів проїхав завжди спокійно. Тільки на межах області документи питали. І паспорта їм вистачало. З часом запам'ятали і пропускали так.
Це т5 груз-пас. Не тонований, в +/- нормальному стані. Без колхозу. Фраза "по роботі" - прощають все. На крайній випадок можна сказати, що найближчим часом (день-два) повертаюсь в Полтаву.
І всьо))

) таких самих "красівих" ... і на в"їзді в район тоді ще стояли зазвичай мусора на знаці "stop" )))
... крч я зупинився.... і заглох ???? ... думаю, як не заведусь і підійде мусор - нам всм пи3дець ??Відразу видно шо ти вдома ??Доброго всім ранку напевно..)
Ні..Це просто вчора треба було менше пити..Відразу видно шо ти вдома ??
Старієш ))Ні..Це просто вчора треба було менше пити..![]()
Знаючи себе я б ще попросив їх штовхнуть)))Та ти просто мені нагадав як я колись давно вертався на чужому авто без документів з Буковеля, без прав і п"яний)) Поруч сидів брат в хлам і позаду двоє пасажирів (пасажирок) таких самих "красівих" ... і на в"їзді в район тоді ще стояли зазвичай мусора на знаці "stop" )))
Бібіка була жига... крч я зупинився.... і заглох ???? ... думаю, як не заведусь і підійде мусор - нам всм пи3дець ??
Але завівся і прорвались))
Це був перший і останній мій раз їзданини бухим за рулем ))
Таких пасажирів?Та ти просто мені нагадав як я колись давно вертався на чужому авто без документів з Буковеля, без прав і п"яний)) Поруч сидів брат в хлам і позаду двоє пасажирів (пасажирок) таких самих "красівих" ... і на в"їзді в район тоді ще стояли зазвичай мусора на знаці "stop" )))
Бібіка була жига... крч я зупинився.... і заглох ???? ... думаю, як не заведусь і підійде мусор - нам всм пи3дець ??
Але завівся і прорвались))
Це був перший і останній мій раз їзданини бухим за рулем ))
Таких я катаю. З ними весело)Таких пасажирів?
Переглянути вкладення 130354
Спалила менеТаких пасажирів?
Переглянути вкладення 130354

Це він спеціально себе погано поводив, щоб відправили в гараж спати. На Україну йде холодний циклон, вночі буде тільки +13.Дід, дякую! Не пались так явно
А взагалі цікаво виходить. Хто вчора себе погано поводив, сьогодні вже холостяк?)))