Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Порада для тих хто вміє швидко бігати))
Touni, тему могли закрити через велику кількість посилань. В основному на ютуб, але посилань. Був колись прикол якийсь з ними і ми ламали посилання по темах. Досі звичка залишилась...
Тобто ,коли одне або пару посилань це ще можете пропускати ? А коли буде ціла тема .Зрозумів ,яж не знав ?

1691390994238.webp

Тобто ,коли одне або пару посилань це ще можете пропускати ? А коли буде ціла тема .Зрозумів ,яж не знав ?
Хз. Потім вроді і можна стало... Я довго не заходив після початку війни. Не слідкував за змінами.

Мимо постів проїхав завжди спокійно. Тільки на межах області документи питали. І паспорта їм вистачало. З часом запам'ятали і пропускали так.

Це т5 груз-пас. Не тонований, в +/- нормальному стані. Без колхозу. Фраза "по роботі" - прощають все. На крайній випадок можна сказати, що найближчим часом (день-два) повертаюсь в Полтаву.
І всьо))
Та ти просто мені нагадав як я колись давно вертався на чужому авто без документів з Буковеля, без прав і п"яний)) Поруч сидів брат в хлам і позаду двоє пасажирів (пасажирок :secret::sarcastic:) таких самих "красівих" ... і на в"їзді в район тоді ще стояли зазвичай мусора на знаці "stop" )))
Бібіка була жига :sarcastic:... крч я зупинився.... і заглох ???? ... думаю, як не заведусь і підійде мусор - нам всм пи3дець ??
Але завівся і прорвались))
Це був перший і останній мій раз їзданини бухим за рулем ))

Та ти просто мені нагадав як я колись давно вертався на чужому авто без документів з Буковеля, без прав і п"яний)) Поруч сидів брат в хлам і позаду двоє пасажирів (пасажирок :secret::sarcastic:) таких самих "красівих" ... і на в"їзді в район тоді ще стояли зазвичай мусора на знаці "stop" )))
Бібіка була жига :sarcastic:... крч я зупинився.... і заглох ???? ... думаю, як не заведусь і підійде мусор - нам всм пи3дець ??
Знаючи себе я б ще попросив їх штовхнуть)))

Таких пасажирів?
Переглянути вкладення 130354

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 0
Останнє редагування:
Дід, дякую! Не пались так явно
А взагалі цікаво виходить. Хто вчора себе погано поводив, сьогодні вже холостяк?)))

Останнє редагування:
Дід, дякую! Не пались так явно
А взагалі цікаво виходить. Хто вчора себе погано поводив, сьогодні вже холостяк?)))
Це він спеціально себе погано поводив, щоб відправили в гараж спати. На Україну йде холодний циклон, вночі буде тільки +13.
Останні дні коли можна залягли на матрас з пивом і рибкою в гаражі.

Назад
Угорі